Биљана Диковић

СКАНДАЛ У АРЕНИ: Родољубиви транспарент СИНИ ЈАРКО СУНЦЕ СА КОСОВА, НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА – склонили!?!


СКАНДАЛ У АРЕНИ: Родољубиви транспарент
СИНИ ЈАРКО СУНЦЕ СА КОСОВА, НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА – склонили!?!

Забранама Србима да буду Срби краја нема… То потврђује и најновији инцидент који још показује колико далеко иде „срПско лудило“ да се „живи и ради по бриселским и вашингтонским правилима и наредбама“, да се не сме рећи да је Србија држава Срба, да је Косово и Метохија наше!?
Данас су младићима који су унели транспарент двадесетак минута пре утакмице финала Србија-Бразил, рекли да га морају склонити… Они нису, али су радници обезбеђења по наређењу организатора склонили.Некоме данас није одговарало да на утакмици Србије у Србији на трибинама види: СИНИ ЈАРКО СУНЦЕ СА КОСОВА, НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА.
Да ли је разлог том уклањању транспарента било присуство Дачића и Николића у београдској арени не зна се, можемо само да претпоставимо…

22.12.2013. за ФБР Биљана Диковић

фото: Српски сабор Заветници

фото: Српски сабор Заветници

Фотографија је са ФБ профила Српски сабор Заветници. Један од гледалаца на утакмици сведочи…
Игор Виријевић: „Ми смо је унели… али је нисмо скинули.. скинули су је сами.. хвала људима који су нам омогућили да је ставимо.. а они који су наредили да се скине.. нека им је на част.. доста нам је било што су се момци из обезбеђења извињавали током скидања.. али терор је терор.“

Транспарент jе уклоњен, али порука остаје – у сваком родољубивом срцу у Србији пева ова песма, од рођења: „Сини јарко сунце са Косова, не дамо те земљо Душанова“. То су се многи силно трудили да избришу и на све начине уклоне, али нису успели, то је живо у свима нама… Косово и јесте ДУШАНОВО, и Метохија, и СВЕТОГ САВЕ и СВЕТОГ СИМЕОНА, свих наших СВЕТИХ СРБА који вас из небеске Србије посматрају шта се ради са Србима и Србијом данас, а све заједно је власништво целог СРБСКОГ РОДА ВЕРНОГ ПРАВОСЛАВНОГ!
Није то ни Тадићева, ни Дачићева, Николићева, Вучићева, Вулинова или било чија очевина па да је извади из џепа свога и поклони, прода и ради шта хоће од тога… ТО ЈЕ СРБСКО; БИЛО И БИЋЕ – УВЕК!

***

ДА СЕ ПОДСЕТИМО… 

КАДА: Био је то 20.10.2011.
МЕСТО: СРБСКО КОСОВО И МЕТОХИЈА

КО: Са једне стране Срби, са друге ОКУПАТОР!

Уместо да су власти, војска, полиција и остале државне институције, учиниле да Срби на Косову и Метохији живе као и остали Срби у својој држави они су доживели ОКУПАЦИЈУ СТРАНЕ ВОЈСКЕ, ПА СУ МОРАЛИ САМИ СВОЈИМ ТЕЛИМА, СВОЈУ КУЋУ И ОКУЋНИЦУ, ДЕЦУ И ГОЛИ ЖИВОТ ДА БРАНЕ! ОНИ су последњи уставобранитељи на Косову и Метохији, Срби са барикада, часни Косовци и Косовке, чувари СРБИЈЕ!
Док су се српске власти, продане душе издајничке утркивале ко ће шта пре да послуша и потпише у Бриселу по налогу ЕУ и Вашингтона И ПРЕДА СРБЕ И КОСОВО И МЕТОХИЈУ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ТАЧИЈУ!

***

МЕСТО: ЧЕШКА
УТАКМИЦА ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЈАБЛОНЕЦ
По признању независности Косова и Метохије од стране тадашње чешке владе, у Јаблонцу се појавио велики транспарент са текстом “Чеси су уз Србе – влада није народ “ (Jablonec support Srbija). На квалификационој утакмици Лиге шампиона између ФК Јаблонец и албанског клуба КС Фљамуртари (резултат 5:1) транспарент “КОСОВО ЈЕ СРБИЈА” се подразумевао.

ТЕКСТ: Давид Млинек: Ми смо ПРОТИВ проглашења НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА, ми смо недвосмислено уз Србе!

 

FK-Jablonec-CZ-KOSOVO-IS-SERBIA

***

Душанов законик, један од најстаријих преписа, Призренски препис из 15. века. Данас се налази у Народном музеју у Београду.

Душанов законик, један од најстаријих преписа, Призренски препис из 15. века. Данас се налази у Народном музеју у Београду.

Душанов законик[1] (у старим преписима се назива Закон благовјернаго цара Стефана) је, уз Законоправило[2][3][4] Светог Саве, најважнији закон (устав) средњовековне Србије. Донет је на сабору властеле и црквених великодостојника, одржаном на Вазнесење Господње, 21. маја 1349. године (по Јулијанском календару) у Скопљу, и допуњен је на сабору одржаном 31. августа 1354. године (такође по старом календару) у Серу. Закон је усвојен са циљем да се српска држава уреди прописима који би важили за цело царство и подједнако за све поданике.

5 replies »

  1. Господо, Србијом владају комунисти, немојмо се заваравати. Брозово насљеђе је и даље снажно и опако али замаскирано.

    Свиђа ми се

  2. – Спремни смо да умремо у одбрани своје отаџбине и своје породице, јер нећемо да будемо више понижавани на разне начине и уништавани (отровани) ГМО отровима, радијацијом и отровима кемтреис са неба, отровном храном из „увоза за Балкан“, вакцинама „за Балкан“ и на сваки могући начин третирани као инсекти !

    Свиђа ми се