АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Бранко Драгаш: Издајничка власт је постала осиона – То је сигуран доказ њихове пропасти!


 ОСИОНОСТ

BRANKO DRAGAS

Бранко Драгаш, 21.12.2013
Драгаш.биз

Издајничка власт је постала осиона. То је сигуран доказ њихове пропасти. Народ се ућутао и режи.Трпи и стење. Освета ће бити сурова. За све издајнике и њихове слуге. Неће бити милости према конвертитима. Мораће да плате за све оно што није урађено после петооктобарске контрареволуције. Неко мора да плати оволику народну муку и беду.

oholost
Најбоље да плате политички олош и тајкуни. Предлажем годинама да им се конфискује имовина. Сва имовина коју су стекли од 1990 до 2013.То је једина права казна за њих. Трпање у затвор њих не додирује. Они из затвора воде свој бизнис и после туже државу и траже одшету, због неспособности режима, који води маркетиншке кампање о хапшењу како би стекли полуларност у бирачком телу и тако наметао нове окове тоталитаризма.

Поред конфискације имовине, политичком олошу треба забранити да се баве политиком за сва времена. То је – политички остракизам. Сви који су били у политици од 1990 до данас морају да се одстране из политике, јер је Србија у време њиховог бављења политиком пропала. Сада треба дати прилику, кроз директну демократију, новим људима. Они су једина наша нада. Последња одбрана државе и нације.

Осионост је последњи стадијум лудила режима. Вређају интелигенцију грађана на сваком месту и у свакој прилици. Убеђени су да имају подршку сатрапа из бриселске администрације и да им нико ништа не може. Убеђени су да су сада најјачи.

То је одлична прилика за рушење издајничког режима.
То не смемо пропустити.

Београд, 21.12. 2013

3 replies »

    • Branko ti si predstavnik nase savesti.Sve sto si dosad napisao napisao si od pameti i cista srca.Bilo bi dobro kad bi Srbija imala vise takvih ljudi.Steta sto nemas ambicija da se postavis kao vodja ovom narodu da se izvuce iz provalije.Ziv i zdrav da si nam.

      Свиђа ми се