Други пишу

ПРЕПОРОД СРБИЈЕ: Отворено писмо Председнику Републике Србије г. Томиславу Николићу


ПРЕПОРОД СРБИЈЕ: Отворено писмо Председнику Републике Србије г. Томиславу Николићу

25.12.2013. СРБИ НА ОКУП

pismo-tomi-nikolicu-iz-rasejanja

***

Председниче Србије,

Ваша заслуга за све лоше што се дешава у Србији је велика. Безусловна подршка имплементацији Бриселског споразума и Ваша наклоност политици Владе Републике Србије је ништа друго, већ, директно уништавање нације. Невероватна је помисао, да то што чините по питању решавања проблема на Косову и Метохији, можемо подвести другачије. Ваша је обавеза да браните свету српску земљу, а не да прихватате стварање нове државе у држави. Чином позивања Срба да подрже  шиптарске изборе, укаљали сте образ већинске Србије и за то ће Вам историја судити. Овим обраћањем, захтевамо хитно прекидање преговора Србије, око уласка у ЕУ и Нато пакт. Сва досадашња понижавања која су приређена од званичника ЕУ, Брисела и Вашигтона, довољан су разлог да се Србија окрене братској Русији и преговорима око уласка у Савез, који чине, Русија, Белорусија, Казахстан и од скора Украјина. Пример како се супротставити ЕУ, најбоље је показао председник Украјине, Виктор Јанукович. Оно на чему инсистирамо је да следите такав пример и Србији омогућите бољу будућност. Уколико останете неми на захтеве, будите сигурни да ће српски народ стати у заштиту националних интереса и тако следити патриотске снаге у рушењу актуелне Владе и Вас као председника Србије. Није нам намера да се дописујемо, већ да Вас упозоримо на грешке које правите од тренутка када сте ступили на функцију.

 

Препород Србије

pecat

2 replies »

 1. Postavio bih pitanje onima, koji su uputili ovaj uzaludni apel nitkovu i krivokletniku, koga se stidi svaki pošteni Srbin (znam da smo „recidiv prošlosti“)… Imate li vi pametnijeg posla, sem da se bavite propagandom niskog intenziteta, u nivou performansa? Jer ovo i jeste performans! Čuj: „Upućuju otvoreno pismo“…?! Zna li iko od vas mudrosera, da li su ovakve „pisanije“ ikada u istoriji promenile bilo šta u ponašanju „krunisanih govana“, kakav je toma „iskariot“? Seća li se ijedan istoričar, ponašanja a.karađorđevića (Bog mu dao večne muke i goreo u Paklu do kraja univerzuma!!! I seme mu se zatrlo, konačno i neopozivo!!!), posle apela cele srpske intelektualne javnosti, koja je tražila da se Srbija formira u svojim „prirodnim granicama“, da se održavotvori, pa tek onda da se ide eventualno na formiranje neke kraljevine „južnih Slovena“…? Ne seća? Seća li se iko, kako su se (u novijoj istoriji) u sličnoj situaciji, ponašale naše „krunisane“ vođe, od „cobeta“ do ovog šešeljetuovog „isprdka“? Prezirali su sve oko sebe!!! Alo budaletine dokone, pozivajte narod na pobunu i ne trošite „papir“ i medijski prostor na ovakve budalaštine! Nema više apela, nema više pokušaja da se isprovocira ljudskost u onima, koji su taj osećaj svesno u sebi uništili! Nema! Srbija mora da prestane da bude evrounijatsko-katolička „septička jama“, po svaku cenu… ali baš po svaku cenu! Jer uskoro… ako se nešto bitno ne promeni… ješćemo se kao kanibali i onda se više niko neće smejati. Preterujem? Neka bude da je tako, ali… ova performans budalaština je samo za smejanje i ništa više! Prošlo je vreme za „apele“, sada je vreme za „akciju“… ko to nije razumeo, sam je kriv za ono što će da ga snađe… Pa kom’ obojci, kom’ opanci!

  Свиђа ми се

 2. “Заклињем се као српски четнички војвода, заклињем се Богом и Св. Савом да ћу се свим својим снагама борити за слободу српског народа и обову јединствене српске државе на Балкану која ће обухватати све српске земље, тако ми Бог помогао!”
  (Заклетва коју је ТН положио на Романији пре 1993. г., када га је Шешељ промовисао у војводу)

  “Заклињем се да ћу све своје снаге посветити очувању суверености и целине територије Републике Србије, укључујући и Косово и Метохију као њен саставни део, као и остваривању људских и мањинских права и слобоа, поштовању и одбрани Устава и закона, очувању мира и благостања свих грађана Републике Србије и да ћу савесно и одговорно испуњавати све своје дужности”.
  (Заклетва ТН приликом инаугурације за председника Србије)

  Која је заклетва права? Можда нема значаја: ни једну није испунио! Он иначе не испуњава дате заклетве: погазио је заклетву у храму Божјем када му је Шешељ постао кум, а погазио је и заклетву дату у храму Божјем о верности СРС и председнику СРС.

  На здравље!

  Свиђа ми се