АКТУЕЛНО

МОНСТРУОЗНО: Милиони људи примили вакцине заражене са вирусима који изазивају рак и AIDS


МОНСТРУОЗНО: Милиони људи примили вакцине заражене са вирусима који изазивају рак и AIDS

Данас већина људи зна да су вакцине, осим што не делују као имунизација, такође штетне због својих нежељених ефеката али и отрова (токсина) које носе у себи. Можда најгора чињеница је да су докази о томе јавни, поткрепљени научним доказима, па изјавама водећих стручњака за вакцине, па опет, научна заједница те владине службе не само да нису обавестиле јавност о томе, оне те доказе игноришу и сакривају. Иако ми не можемо нити замислити како је то могуће, нажалост могуће је, људима широм света убризгавале су се вакцине са канцерогеним материјама и вирусима који узрокују рак и AIDS, и то не случајно.

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ: ФБР ПРЕВОД
РАЗОТКРИВЕНА ПРЕВАРА СА ВАКЦИНАМА: ТАЈНА ДОКУМЕНТА ОТКРИВАЈУ ИСТИНУ

08.01.2014. извор: Matrix World, за ФБР приредила Биљана Диковић

Merck_CDC_Vaccine

Сва су вакцине контаминиране, а то доказују и службени документи те изјаве водећих стручњака за вакцине. На пример, амерички Центар за контролу и превенцију болести (CDC) је на својим страницама држао објаву где је стајало како је више од 98.000.000 Американаца примило једну или више доза полио вакцине од 1955. до 1963. године када је део вакцине био загађен с полио-вирусом названим SV40 који узрокује рак. Процењује се да је 10-30.000.000 Американаца могло примити контаминирану дозу вакцине.

CDC је ту објаву уклонио са својих страница, налазила се у привременој меморији овде, а будући да је уклоњена од стране googlе-a, слику те странице из кеш-меморије можете погледати овде.

polio

* Чињенице наведене на несталој CDC web страници о SV40:
SV40 је вирус пронађен код неких врста мајмуна. Откривен је 1960. и убрзо након тога вирус је пронађен у вакцини против дечје парализе. SV40 вирус се налази у одређеним врстама рака код људи.

Додатне чињенице:

1950. станице бубрега резус мајмуна које садрже SV40 ако је животиња заражена, коришћене су у припреми полио вакцине. Нису све дозе биле контаминиране. Процењује се да је 10-30.000.000 људи примило вакцину која је у свом саставу имала SV40.

Такође, постоји и видео који потврђује ове доказе на којем је признање да је компанија Merck убризгала вакцине са канцерогеним супстанцама у милионе људи.
Овај цензурисан интервју направио је професор историје медицине и професор психијатрије Универзитета у Торонту, dr. Edward Shorter за WGBH јавну телевизију из Бостона.
У њему, водећи светски стручњак за вакцине, dr. Maurice Hilleman, објашњава зашто су Merck вакцине ширила AIDS, леукемију и друга страшна зла по свету. Аутентичност снимка је потврдио dr. Shorter који каже да је интервју настао у склопу серије “The Health Century” за PBS.

У снимљеном интервјуу, са неколико руководилаца Merck-а у соби који се нервозно смеју, dr. Hilleman објашњава како у својој потрази за мајмунима који нису пуни вируса, Merck увози зелене мајмуне из Африке. Међутим, испоставило се да су ти мајмуни били носиоци вируса AIDS-а. Dr. Hilleman наводи да није знао да се заправо увози AIDS.

У транскрипту разговора, dr. Hilleman наводи да је био позван на једно предавање заговорника вакцине од неживих вируса, где је одабрао да говори о теми откривања вируса које је тешко или немогуће открити. Тражио је нешто што ће привући пажњу и одабрао је SV40 и мислио је, то мора бити у вакцинама, па је узео оралну полио вакцину dr. Alberta Sabinea и наравно, у њој је открио SV40. Та вакцина се производила у Merck-у пре него што је dr. Hilleman почео да ради за њих, у том периоду су се још увек радила масовна тестирања.

Испричао је своју намеру dr. Sabine-у с којим је био пријатељ, наравно, dr. Sabine се узнемирио, а dr. Hilleman му је рекао да га разуме, али да сада настаје нова ера откривања и важно је решити се ових вируса. Иако је у то време наука о вакцинама била тек у повоју, а вакцине су садржавале бар 40-так вируса, dr. Hilleman је имао осећај да је овај вирус другачији и да ће имати дугорочне, тешке последице. И био је у праву.

  • Dr. Shorter је питао dr. Hilleman зашто то медији тада нису објавили, а он је одговорио:
    „Нисмо имали саопштење о томе. Очигледно је да то не изађе, то је научна афера унутар научне заједнице… „

Прва вакцина против полиомијелитиса развијена је 1952. аутора dr. Jonasa Salka, и била је то неактивна вакцина, а друга је била жива орална вакцина dr. Sabinea. Оба су добили добре резултате за то доба, тако да се нису превише замарали са дивљим вирусима у вакцинама, иако су били присутни у оба. Дакле, SV40 није био деактивиран у тим вакцинама и за 3, 4 недеље открили су туморе како се појављују на лабораторијским мишевима…

dr-hilleman
* Dr. Maurice Hilleman, научник који је отворено признао да је компанија Merck знала да су вакцине контаминирана, али су ипак наставили са испитивања на људима у масовним размерама.

Dr. Shorter објавио је цео снимак интервјуа, укључујући и делове изостављене из књиге, заједно са другим разговорима у Националну медицинску библиотеку. На You tube-у је разговор поставио dr. Leonard Horowitz, контроверзан и плодан здравствени стручњак са више академских степени, укључујући 3 доктората. У свом документарном филму: “In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism” dr. Horowitz испитује службене смернице за националну превентиву против епидемија, нуклеарних експлозија и других катастрофа.
Видео снимак можете погледати – Merck Vaccine Chief Brings HIV/AIDS to America:

Више о SV40

SV40 је скраћеница за simijski vakuolat virus 40 или симијски вирус 40 , poliomavirus који се налази и код мајмуна и човека. Као и други poliomavirus-и, SV40 вирус је ДНК вирус за који је утврђено да изазива туморе и рак. За SV40 се верује да сузбија својства транскрипције гена задужених за сузбијање тумора код људи кроз SV40 велики Т-антиген и SV40 мали Т-антиген. Мутирани гени могу допринети неконтролисаној пролиферацији ћелија, што доводи до рака.

Michele Carbone, доцент патологије на Универзитету Loyola у Чикагу, 1994. је изоловао фрагменте SV40 вируса у људским облицима рака костију иу смртоносном облику рака плућа под називом mezotelioma. У испитиваним случајевима, нашао је SV40 у 33% osteosarkoma (рак костију), у 40% других врста рака костију, иу 60% mezotelioma.

Dr. Michele Carbone такође је отворено признао да се HIV/AIDS проширио путем хепатитис Б вакцине у продукцији компаније Merck током раних 1970-их.

Објављивање чињеница се догодило током расправе о полио вакцинама загађеним SV40 вирусом који изазива рак у готово свакој врсти зараженој инјекцијама. Многи ауторитети сада признају да пуно, можда и већина рака у свету потиче из Salk и Sabin полио вакцине, те хепатитис Б вакцине, произведених на станицама бубрега заражених мајмуна. Ово потврђује и dr. Hilleman, који наводи да је ова вакцина тестирана у огромним теренским испитивањима у Русији, а затим у САД-у.

sv40
* Више десетина научника обавестили су јавност да су пронашли SV40 у различитим облицима рака костију и мозга, чији је број порастао за 30% током претходних 20 година.

Тврдило се да је mezotelioma последица изложености азбесту, али истраживање показује да се 50% од садашњих mezotelioma не дешава због азбеста, већ због SV40 вируса који се налази у полио вакцини. Осим тога, према истраживањима из Института за хистологију и ембриологију општу Универзитета Ферара, SV40 је покретач и разних других тумора. До краја 1996. више десетина научника обавестило је јавност да су пронашли SV40 у различитим облицима рака костију и мозга, чији је број порастао за 30% током претходних 20 година.

SV40 вирус је сада откривен иу туморима уклоњених из људи којима никада нису убризгана контаминирана вакцина, што доводи до закључка да они који су заражени могу ширити вирус, на пример, путем оралних вакцина.

И орални, живи вирус и убризгавајући неактивни вирус су захваћени. Касније је утврђено да техника са формалдехидом, која се користи за инактивацију полио вируса у инјекцијској вакцини, није поуздано убила SV40.

Пре само две године, влада САД коначно је додала формалдехид на листу познатих канцерогених материја те је признала да хемијски stiren може да изазове рак. Без обзира на то, супстанца се данас може наћи у готово свакој вакцини.

У телу, формалдехид може изазвати неповратно везивање протеина на ДНА. Лабораторијске животиње изложене дозама инхалацијског формалдехида развиле су више врста рака носа и грла него што је то иначе забележено.

Питање века је колико много других вируса и токсина је унутар данашњих вакцине, а да ћемо о томе сазнати тек за неколико деценија?

—————-

Референце :

CDC Admits 98 Million Americans Received Polio Vaccine In An 8-Year Span When It Was Contaminated With Cancer Virus

Merck Admits Injecting Cancer Viruses (SV40 and others) In Millions

Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

Polio vaccine