КОЛУМНА

Слађанина Колумна – Ваши преговори подсећају на руски рулет у главу српскога живља…


Слађанина Колумна – Ваши преговори подсећају на руски рулет у главу српскога живља…

 

руски рулет
11.01.2013
Пише: Слађана, колумниста СРБског ФБРепортера

Коментар на текст:

Nikolić

Чим сам прочитала почетну реченицу председника Томе, почело је да ми бива мука.

ЗНАТЕ ЛИ У ЧЕМУ ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ПОКУШАТИ И УРАДИТИ НЕШТО?  Огромна је разлика! Покушати – значи намеру, а урадити – значи конкретно урадити оно што си обећао.

Затим наставак реченице: „да убедим Европску Унију“… Кога Ви лажете и када смо ми ишта добили од ЕУ осим уцена? Мене занима шта намеравате, Председниче, уколико Вас одбију и не пристану? Имате ли резервну варијанту или је тотална капитулација резервна варијанта а овај спин Вам дође као предигра пред њу?

Затим, имала бих за Вас конкретно питање – Шта намеравате са шиптарима у српским општинама Медвеђа, Бујановац, Прешево и са њиховом демографском окупацијом на рачун српског живља? Имате ли решење за тај проблем или ћемо да чекамо да нам се у Врању или недај Боже у Крушевцу деси да нам Шиптари постану етничка већина а ми мањина у односу на њих, па да нам цепају и тај део од државе?

Зашто је аутобус са Србима који су кренули на поклоњење у српски манастир дочекан каменицама док Београд оберучке прима нарко боса Ћазима Османија? Шта онда могу да очекују Срби са Космета ако ни српски туристи немогу да сврате у госте? Шта би се десило када бих ја рецимо разбила радњу шиптару који држи код мене у граду посластичарницу а није Горанац, да ли би ме европска комисија затворила у Хаг?

Мени ово све звучи веома неозбиљно од стране једног државника. Ваши преговори подсећају на руски рулет у главу српскога живља.

***

Коментар на текст:

Pantić

Тако је то када протераш Христа и Веру из дома, школе, државе. Да се ико од њих Бога боји и у Бога верује не би му пало на памет да помисли да склапа икакав договор са шиптарима. Шиптари су примитиван народ, кога је лако обликовати и који је само инструмент у рукама Америке и запада.

У историји Срба није постојала инквизиција или ломача као код католика и Ватикана а резултат је да је Србија геноцидна држава а они нису.У историји Срба су Турци били ти који су набијали Србе на колац и радили свакојака недела.

Где је оптужба за геноцид Турској када Европа иде тако далеко па враћа сат уназад и врши ревизију историје и ревизију прошлости? У историји, енглески краљ Хенри Осми је својим женама сецкао главе као главице купуса али зато се Енглеска грози Србије и Срба.

Ми водимо опасан рат на свим фронтовима и окупација је перфидна и тим опаснија и тежа за одбрану. Уколико се Србија не освести све ресурсе и положаје ће јој заузети страни плаћеници којима је једини циљ моћ и власт и нестајање српског народа са светске позорнице, а због чега – само они знају.

Зато морам да се вратим на почетак на Бога и да замолим Србију да се окрене ка Господу и да престане да сврху свог живота тражи у материјалним вредностима као до сада.

Окрени се око себе и погледај брата свога, погледај му у очи и пронађи у њима исту несрећу коју и сам носиш у себи.

Крстимире Пантићу нећу те назвати издајником, назваћеш се сам када једног дана станеш пред Бога и када схватиш колико си бреме натоварио на своја и на леђа свога народа.

То исто важи такође за комплетну српску Владу која је заборавила да прочита српски Устав и заборавила за кога ради, коме припада и чије интересе треба да брани.

Извињавам се јер сам заузела оволики простор. Једе ме чемер и горчина када видим да је поносни српски народ одлучио да одустане од живота.