ДЕШАВА СЕ...

Срби на окуп: КИМ Радио злонамерно повезује убиство Јанићијевића са фиктивним мотивима


КИМ Радио злонамерно повезује убиство Јанићијевића са фиктивним мотивима

 
 
kim-radio
 
Срби на окуп 16/01/2014 у 19:54 часова /

У чланку “Убијени Јанићијевић на листи под ознаком издаја”, објављеном на сајту КИМ Радија, редакција овог сајта крајње злонамерно доводи у везу убиство Јанићијевића са могућим мотивима за ово убиство. Име убијеног Јанићијевића налазило се на списку ткзв. ЦИК Косова и апсолутно нема никакве веза нити са сајтом фејсбук репортер, нити са сајтом срби на окуп.

Дакле, ствар је очигледна, српски родољуби излазак на изборе које је расписала такозвана председница Косова сматрали су сепаратистичким и националном издајом, а решење нудили у бојкоту, који је да подсетимо и више него успео (излазност је укупна на северу и поред притисака била испод 10%), а никако у насиљу било које природе.

Да ли то значи да ће сви који се налазе на списку ткзв. ЦИК Косова као учесници сепаратистичких избора, а списак је јавно објављен на неком гласилу, бити убијени, а кривци за убиство медији који су спискове пренели? Овакво подметање од стране редакције сајта КИМ Радио, сматрамо веома опасним и захтевамо повлачење чланка и јавно извињење. У супротном, тражићемо да се правда задовољи пред надлежним органима Републике Србије.

Срби на окуп