Биљана Ђоровић

ИНФОРАТНИЦИ- Б. ЂОРОВИЋ, 25ЈАН2014- ФБР УРЕДНИК О ВУЧИЋЕВОЈ „СТРАШНОЈ ИСТИНИ“ (ВИДЕО)


ИНФОРАТНИЦИ 25ЈАН2014 ЂОРОВИЋ- НОВАКОВИЋ, ДЕМАСКИРАЊЕ ВУЧИЋЕВЕ „PSY-OP“ ОПЕРАЦИЈЕ „СТРАШНА ИСТИНА“

„У емисији „Инфоратници против Новог светског поретка“ која је на програму радија Снага народа  данас, 25. јануара 2014. године од 14-16 часова анализирамо специјалну црну операцију примењену у најновијем обрушавању на умове и свест Срба које сада треба убедити  да терористички напад у децембру 1998 на кафић Панда у Пећи,  када је бездушно убијено шесторо Српске деце, није било  недело шиптарских терориста под командом Рамуша Харадинаја, већ „неког другог“… самих Срба које треба убедити да су побили своју децу.

О овом најновијем насртају на свест и подсвест Срба разговарамо са Миодрагом Новаковићем, оснивачем и главним уредником ФБ Репортера чији је текст под насловом „Страшна истина о масакру у „Панди“- Или још један салто-мортале Александра Минхаузена“ изванредно осветлио ову комплексну и вишезначну psy-op операцију.

У наставку разговора са Миодрагом Новаковићем, анализирамо прворазредно упутство за оно што се догађа Србима и Србији — писмо Вилија Вимера, посланика немачког Бундестага и Потпредседника Европског парламента (скупштине ОЕБС-а) немачком канцелату Герхарду Шредеру. Писмо је написано након НАТО конференције у главном граду Словачке, Братислави, одржаној крајем априла 2000.године. По завршетку ове конференције, 2. маја 2000, Вили Вимер је упутио отворено писмо немачком канцелару Герхарду Шредеру, у коме је упозорио на „криминалне“ намере учесника горњег скупа према СР Југославији и Српској нацији — односно о плановима НАТО лидера да „дефакто“ онеспособе и „раскомадају“ Србију као независну и целовиту државу на Балкану…

————————————————-

Страшна истина о масакру у „Панди“- Или још један салто-мортале Александра Минхаузена

2 replies »