АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

СИЛОВАТЕЉ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Дугачка листа Строс Канових злочина- Видео о предаторском концепту ММФ и Кановој улози …


4438634-dominique-strauss-kahn-diapo-1

************

Британски „Индепендент“: „Сигурно је да господин Строс Кан има мрачну прошлост из свог приватног живота- али овде се ради о Србији, земљи где пуно људи (нарочито политичари) имају разноврсну мрачну прошлост“…

——————–

Западни медији: Вучић је у Српску владу довео криминалца Строс Кана… Индепендент: „Тамо ће се наћи у сличном друштву…“

*******

27 септембар 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

———–

УВОД

Одмах на почетку да „рашчистимо“ једну ствар. Када говоримо о Доминику Строс Кану, најновијем саветнику у Влади Србије, онда се овде не ради о једном „случајном деликвенту“ који је подлегао тренутку слабости, нити о жртви теорије завере- како он сам себе, уз подршку других глобалиста, (без)успешно представља у јавности.

Прво, он није ослобођен оптужбе за силовање собарице у Њујоршком хотелу зато што он наводно није починио то злодело. Ослобођен је зато, што трули амерички правосудни систем, чак и у случајевима тешких кривичних дела попут силовања, дозвољава нагодбу ван суднице. Што је Кан наравно и искористио, исплатио је дебелу одштету сиромашној собарици, и тиме купио њено ћутање. Шта ћете бољи доказ о његовој кривици, од тога да је он чак и након такве „нагодбе“ буквално протеран из САД уз полицијски ескорт.

Али најубедљивији начин да поткрепимо криминални карактер господина Строс Кана, јесте да овде документујемо дугачку листу његових злодела. Иначе, за опис карактера господина Кана, не само угледни медији на западу, већ и људи веома блиски њему, често користе једну реч која провејава у многим медијским и биографским документима: „сексуални предатор“. Чак га је његова бивша љубавница у својој књизи описала као „получовек- полусвиња“.

Дакле такву једну особу је под маском експерта у Српску владу увео контраверзни и неморални (доказани хронични лажов) вицепремијер Александар Вучић, за кога по његовим властитим речима,“ моралне вредности нису предуслов за људе који воде нашу државу“ (уосталом ми обични грађани, то итекако добро знамо).

Но пођимо редом…

————————

ХРОНОЛОГИЈА СЕКСУАЛНОГ ПРЕДАТОРСТВА ДОМИНИКА СТРОС КАНА…

 1. Господин Строс Кан се тренутно налази под кривичном истрагом у Француској, под оптужбом „озбиљног“ организовања проституционог ринга у оквиру криминалне групе (“proxénétisme aggravé en bande organisée”) у француском граду Лилу. Та чињеница очигледно  није сметала вицепремијеру Србије да запосли и изда потребне документе овом криминалцу- иако ниједна нормална и демократска држава не прихвата, нарочито не као државне службенике лица, против којих се води кривична истрага у другој земљи. У овом конкретном случају одбрана г. Кана против ових оптужби, након што је ухваћен у оргији „маторих перверзњака“ са младим девојкама“ је била саркастичан коментар у медијима- „Када видим голу жену, ја не могу да знам да ли је поштена или је проститутка“ – Строс Кан (чак ни када по годинама може да му буде унука?). Иначе, у овом случају, француска полиција је документовала изјаве младих проститутки које су навеле да је г. Кан према њима био веома насилан и да их је физички злостављао током тих оргија.
 2. У време (2011) када је Строс Кан силовао Њујоршку собарицу Нафисоту Диало у хотелу „Софител“ на Манхатану, он је био на врхунцу политичке моћи, и спремао се да се кандидује за француског председника на долазећим изборима у 2012. Он је тада покушавао да овај инцидент у јавности прикаже као „намештаљку“ и покушај политичке конкуренције да га дискредитује као председничког кандидата. Наравно истина је била друга– он се у низу година служио својим положајем моћника у француској влади (био је министар финансија), политичког лидера и директора ММФ-а, и уз подршку својих моћних заштитника – да многобројне „сексуалне инциденте“ заташка, а оштећене једноставно „ућутка“– углавном подмићивањем.
 3. Западни новинари су такође дошли у посед  „текст порука“ које је г. Кан размењивао са својим пријатељима, али и „пимповима“ (подводачима проститутки), у којима је г. Кан размењивао бизарне поруке везано за планиране сексуалне оргије у више земаља. Овде је индикативан шовинистички „говор мржње“ према женама (које је Кан сматрао објектима), којима се он служио- називајући проститутке „пртљагом и опремом за забаву“.
 4. 4.       2007 Доминик Строс Кан је био приморан да се јавно извини због „сексуалне злоупотребе, младој студенткињи Пироски Наги са „јуниорског колеџа“, са којом је имао „љубавну аферу“. Млада францускиња га је оптужила да је злоупребио свој утицај и службену моћ, да би је присилио (уценио) на сексуалну везу.
 5. Такође, 2007, веома угледна посланица француског парламента Аурелија Филипети,  из редова социјалиста, је оптужила Строс Кана (иначе партијског колегу) да је покушао да је напаствује, и да ју је чак физички зграбио отпозади. Она је изјавила медијима да је отада предузела „мере“ да се више никада не нађе сама са Каном у истој просторији. Овај инцидент је вероватно заташкан из „партијских разлога“.
 6. У време „Њјујоршког инцидента“ који се нашао у медијском споту широм света, више жена је добровољно контактирало полицију са оптужбама да је Строс Кан и њих сексуално злостављао, или силовао. Једна од њих је била угледна француска новинарка Тристејн Бенон. Она је описала медијима да је 2002, када је она била стара 22 године, Строс Кан, злоупотребљавајући блиске везе и кумство са њеном породицом, покушао да је силује, али да му то није пошло за руком захваљујући њеном снажном физичком отпору, који је она описала следећим речима: „Шутирала сам га ногама, викала да је силоватељ, али он на све то није обраћао пажњу- понашао се као подивљали шимпанза“. Иначе Бенон је била „кумица“ од Канове друге жене Брижит Гилемет.
 7. Интересантно је да је „сексуално-предаторски  карактер“ Строс Кана потврђен и од стране мајке новинарке Бенон, Ане Мансурет, која је признала да је њен однос у прошлости са Каном почео као „добровољна афера“, али да су њени сексуални односи са Каном убрзо простали „веома брутални“, и да се он према њој односио као „окупаторски војник“, да би га на крају дефинисала као „сексуалног предатора“ који је опседнут доминацијом над женама.
 8. 2012. у САД је против Строс Кана такође покренута истрага за учешће у групном силовању једне проститутке у Вашингтонском хотелу “W”, та истрага је још увек отворена. У међувремену је Строс Кан протеран из Америке.
 9. 9.       Западни медији су забележили и случај једне белгијске жене из „ескорт сервиса“ којој је плаћена авионска карта до Америке да би учествовала у приватној оргији (са Каном). Она је такође пријавила да је у једном моменту Строс Кан технички силовао– када је након његовоих насилних садистичких напада захтевала да престане са сексом. По њој Строс Кан је наставио са сексуалним садизмом(силовањем) попут разјарене животиње…
 10. За сексуални садизам и физичко злостављање Доминик Строс Кан је оптужен и (не)давне 2006 од стране једне америчке проститутке. О чему такође постоји документација.
 11. Да силовање америчке собарице у Њујоршком хотелу „Софител“ није био тренутак слабости и изоловани инцидент „распаљеног и распамећеног“ Строс (Џингис) Кана доказује и случај сексуалног злостављања собарице у једном мексичком хотелу 2010 године од стране овог „моћника“. Тај случај је описан у биографској књизи о Строс Кану, уз коментар да је он то(зло)учинио у време његове службене посете овој земљи.
 12. Током 2008 чак је и озлоглашени ММФ био присиљен да поведе интерналну истрагу против свог „навалентног“ директора Доминика Строс Кана, након више оптужби од стране особља (женског) да је Кан злоупотребљавао свој службени положај  и сексуално их „злостављао“. Наравно, овај случај је такође заташкан, и испливао је на површину тек када је у Мају 2011 Строс Кан ухапшен у Њујорку због силовања собарице у хотелу „Софител“…

Листа сексуалних злодела Доминика Строс Кана, је према западним медијима, дужа и њу чине најмање 14 регистрованих случајева силовања, покушаја силовања, наношења телесних повреда и сексуалног садизма

Западни медији такође истичу, да је Строс Кан успешно избегавао одговорност за своје злочине, захваљујући својој позицији у власти, и припадништву „глобалном елитизму“, одакле му је стизала подршка од стране светских силеџија (моћника) његовог калибра.

Интернет портал Публиус  поставља следеће питање: „Свако би требао да се запита да ли је могуће да уз оволико диманема и ватре, и то се све дешава уз одвратно дугачку листу оптужби, што побија сваку наводну теорију завере против Строс Кана“(цитат).

 

**********

 

ЗАКЉУЧАК

Угледни британски „Индепендент“ у свом тексту од 31 јула ове године наглашава да је Српска влада оберучке прихватила за новог члана свог кабинета човека против кога се води најмање једна кривична истрага у Француској (али и  широм света). Они сматрају долазак Доминика Строс Кана на позицију саветника у Влади Србије, његовим покушајем бекства од „спектакуларног невремена гомиле скандала“(цитат) ,  и покушајем рестаурације његовог потпуно урушеног моралног кредибилитета и „бизнис репутације“.

„Индепендент“ наводи да су цене „бизнис“ услуга контраверзног Строс Кана екстремно високе, и пита се како једна сиромашна балканска земља попут Србије може да приушти таквог „стручњака“.  Овај британски медиј наглашава да се цео овај „дил“ одвија под притиском вицепремијера Александра Вучића кога сматрају најутицајнијим човеком Српског режима.

Наравно, овде остаје забележена контраверзна изјава А. Вучића поводом унајмљивања Строс Кана „да за једног члана Српске владе нису пресудне моралне вредности , већ неке друге“.

Индепендент у свом чланку цитира неименовани извор из Владе Србије који наводи следеће: „Нама је потребан неки економски ауторитет, и Строс Кан нама личи на таквог. То што се дешава у његовом приватном животу нема везе са његовим професионалним услугама које очекујемо од њега. Немојте да заборавите да је тај човек до скора био директор ММФ-а“.

–          Ово је управо део са којим ја имам проблема. Српски званичници се не либе да истакну да за члана владе (вероватно најрепрезентативнијег дела наше државе) нису битне моралне вредности. Такође, бесрамно наглашавају да његов приватни живот, па чак иако је документовано- криминалан и неморалан, нема везе са његовим „професионалним услугама“. По мени је ово ништа мање, него суноврат не само морала, него и „државништва“ у Србији, вероватно незабележен у модерној Српској историји. Нарочито ако се на то додају све режимске лажи, изневерена предизборна обећања, преваре, скрнављена уставног акта наше земље итд (о којима смо ми опширно писали на страницама овог портала).

–          Такође, за мене је веома проблематичан део наводне експертизе Строс Кана, који се односи на његово службовање као директора ММФ (Међународног монетарног фонда), који је (ммф)- ништа друго него глобална економска мафијашка организација иза које стоји светска елита са својим плановима за финансијско поробљавање и пљачкање „инферириорних економија“ широм света (ми смо само једна од „земаља мета“ на том списку).

На крају овог закључка, обраћам се свим „утицајним“ НВО организацијама у Србији, пре свега „доказаним хуманитарцима“-  Хуманитарном фонду, Хелсиншком одбору за људска права, Женама у црном…

…“Где је сада ваш глас у одбрани права  и достојанства жена, када овај корумпирани и западно контролисани Српски режим у кабинет владе доводи једног осведоченог (белосветског) сексуалног предатора и насилника?“

Убеђен сам, да је овде реч о неком српском министру, из ранијих (мање западу поданих) „режима“, да би се ваш „громки глас“ већ увелико чуо, и да би били сведоци ваших енергичних акција и физичких демонстрација против оваквог дубоко неморалног (и криминалног) чина Српске владе, на чијем је челу данас(„дефакто“, али још увек не „дејуре“) ноторни (лажов) Александар Вучић.

Или је можда проблем у томе да исти вашингтонско-бриселски „луткари“ вуку и ваше конце !?

М. Новаковић

**************

 

ПРИЛОГ О ММФ-у (видео)

Мислим да је овде потребно разјаснити за оне мање обавештене „ко је и шта је ММФ“…

Ево кратког резимеа ММФ, светског „финансијског предатора“ који у власништву и под контролом ноторне породице Ротшилд (Н.М. Ротшилд) и елитистичке групе од око 40 најбогатијих људи у свету.

Бивши директор Светске Банке (СБ) Џо Штиглиц, пре него што је „изгубио“ посао у тој банкарској мафијашкој организацији, успео да прошверцује аутентична документа , која доказују- да свака земља у свету, којом се „позабаве“ Светска Банка и ММФ, заврши са уништеном економијом, смењеном владом и врло често у жестоким социјалним нередима.

Документи СБ и ММФ објашњавају у детаље како СБ и ММФ наступају предаторски према „инфериорним економијама (земљама-метама)“:

 1. 1.       Прво их присиле да потпишу уговор под  111 тачака.
 2. 2.       У тим уговорима сиромашне земље морају да пристану да распродају своје „јавне ресурсе“- воду, електропривреду, гас, рудна богатства, итд…
 3. 3.       Буду присиљени да предузму „економске мере („остерити“)“ које ће их евентуално уништити.
 4. 4.       Присиљени су да уплате западним политичарима и моћницима „светске елите“ милијарде долара (вредности „фиксних“ добара) на њихове рачуне у швајцарским банкама.

Уколико то не учине, онда им се прети обуставама (зеленашких) кредита и покретањем стечајних поступака. Рецимо,најбољи пример за такву предаторску праксу СБ и ММФ јесте Грчка. У Грчкој је недавно чак и покренут судски поступак против више (нижих) директора СБ и ММФ. Током суђења адвокати ових глобалистичких финансијских мафијаша су се послужили „нирнбершком одбраном“, саветујући своје штићенике да на оптужбе одговоре да су „они само извршавали наређења одозго“ (на тај начин су се бранили и нацистички генерали у Нирнбергу тврдећи да су „само пратили наређења“).

Документи које сам пронашао на „нету“ садрже много детаља и описују комплетну методологију предаторске праксе СБ и ММФ-а на чијем је челу донедавно био и најновији члан Владе Србије, Доминик Строс Кан.

Овде се поставља логично питање- да ли га такво (ммф-предаторско) искуство чини „финансијским експертом“ који ће помоћи да се наша руинирана економија (од стране глобалне елите , чије је извршно оруђе управо ММФ) опорави- или га чини будућим „финансијсим гробаром“ наше већ умируће економије!?

Мени ово последње звучи убедљивије. Уосталом ако нам је већ на челу државе један „гробар“, није далеко од памети да су нам глобалисти на чело владе, под маском финансијског „гуруа“ довели још једног „гробара“.

На крају погледајте веома убедљиви и веома добро документовани руски видео прилог (са српским титлом) који у потпуности демаскира „лик и (не)дело“  Строс Кана и ММФ-а…

ВИДЕО ПРИЛОГ:

*************

Написао Миодраг Новаковић

————————

ЈОШ О КАНУ (ФБР ПРЕВОД):

ЊУЈОРК ТАЈМС О НАЈНОВИЈЕМ ЧЛАНУ ВЛАДЕ СРБИЈЕ СТРОС КАНУ: ЗА САВЕТНИКА- ОПТУЖЕНИ СИЛОВАТЕЉ И ПОДВОДАЧ ПРОСТИТУТКИ …

*************

РЕФЕРЕНЦЕ…

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121603/Dominique-Strauss-Kahn-called-women-luggage-text-messages-planning-sex-parties.html

http://www.unitypublishing.com/Government/IMF.htm

www.rense.com www.narconews.com

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/07/27/Ex-IMF-chief-Strauss-Kahn-to-be-tried-in-France

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121603/Dominique-Strauss-Kahn-called-women-luggage-text-messages-planning-sex-parties.html

http://en.wikipedia.org/wiki/New_York_v._Strauss-Kahn

http://www.thedailybeast.com/articles/2011/05/18/dominique-strauss-kahn-arrest-leaves-his-french-supporters-in-despair.html

http://www.nytimes.com/2011/05/17/world/europe/17fund.html?_r=0

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/8515092/Dominique-Strauss-Kahn-t

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1387621/Tristane-Banon-says-IMF-boss-Dominique-Strauss-Kahn-tried-rape-TOO.htmlimeline-of-controversies.html

http://www.thedailybeast.com/articles/2012/05/21/dominique-strauss-kahn-faces-gang-rape-investigation.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1387621/Tristane-Banon-says-IMF-boss-Dominique-Strauss-Kahn-tried-rape-TOO.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/8515092/Dominique-Strauss-Kahn-timeline-of-controversies.html

http://www.salon.com/2011/07/19/consent_2/

http:// http://www.thedailybeast.com/cheats/2011/05/18/allegation-strauss-kahn-assaulted-maid-in-mexico.htmljezebel.com/5803465/manhattan-madam-says-strauss+kahn-was-her-client

http://www.publiusforum.com/2013/08/02/dominique-strauss-kahns-long-history-of-accusations-of-violent-sex-attacks/

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/shamed-imf-boss-strausskahn-may-return-as-serbias-financial-guru-8740654.html

www.rense.com www.narconews.com

www.copvcia.com

tranceformation@trance-formation.org

http://www.GregPalast.com

http://www.gregpalast.com

5 replies »

 1. Ne, može se ni zamiisliti gore društvo psihopata kriminalci i izdajnici, gore je od „stoke grdne“ koja grdno muči ovu mučenicu ostatka Srbije, i što je još grdnije, ove psihopate je izabrao narod i većina naroda ih podržava, ovo je prava infekcija psihoze.

  Свиђа ми се