ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Србе изгледа треба, по мерилима западне демократије, прогонити, мучити и убијати…


Саопштење родољубивих организација са КиМ поводом најновијих хапшења Срба

Хапшење пензионисаног пуковника Полиције Србије Драгољуба Делибашића, због наводних злочина има за циљ дестабилизацију севера Косова и Метохије, изазивање опште несигурности и одлазак Срба из покрајине.

хапшење

Просто је невероватно да ЕУЛЕКС затвара очи пред злочинима над Србима на КиМ. Сетимо се само бацања бомбе на кафић „БЕЛ АМИ“, у фебруару 2000. год. којом је приликом тешко рањено 24. младих Срба. Затим ораганизовање Мартовског погрома над Србима из 2004., па протеривање 200 000 и 7000 отетих и убијених Срба. О Старом Грацку, убијању србске деце у Гораждевцу и Жутој кући, зар треба више и говорити.

Србе изгледа треба по мерилима западне демократије прогонити, мучити и убијати. Све уз политичку идеју: што мање Срба лакше се ствара још једна шиптарска квазидржава на србској земљи. Тужно је и поразно да актуелна власт у Београду не жели да заштити своје сународнике, а и како би када ППВ каже да је тероризам у кафићу „Панда,, у Пећи, где је смртно страдало 6 србских младића, недело србских обавештајних служби. Тако испада да су злочине над Србима извршили сами Срби. Очигледно је да од овакве власти Срби не могу очекивати ништа добро.

ДССС „Г.С. Шчербина“
Н. П. „Отаџбина“

Косовска Митровица 7.2.2014.год.

____________
Повезани текстови: Списак Срба за хапшење