АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

ЕУЛЕКС-ово судство и правосуђе на Косову и Метохији је оличење антиправа, безакоња и директно дување у леђа албанском тероризму


Највећа евроунијска и антиправна ЕУЛЕКС клика на Космету застрашује и прогони Србе!

ЕУЛЕКС зрео за хапшење!?

Зоран Влашковић
08.02.2014.

Пошто су људи из ЕУЛЕКС–а званично ослободили више албанских доказаних терориста, оправдано се сумња да је ЕУЛЕКС лобистичка светска терористича организација број 1. ЕУЛЕКС подржава подизање споменика албанцима са фашистичким униформама а не спроводи истраге за стотине убијених Срба.

ЕУЛЕКС-ово судство и правосуђе на Косову и Метохији је оличење антиправа, безакоња и директно дување у леђа албанском тероризму и антицивилизацијском понашању. То је епилог досадашњег рада ЕУЛЕКС-а на Косову и Метохији од доласка крајем 2008. године.

Док се на једној страни ослобађају доказани албански терористи, на другој страни ЕУЛЕКС без икаквих доказа, на основу рекла – казала, хапси и затвара невине Србе.

еулекс

Одмах након доласка на Косово и Метохију ЕУЛЕКС-ово судство је ослободило Фљорија Ејупија, терористу који је пресудом УНМИК- овог суства био осуђен на 40 година затвора због доказаног тероризма, и (након ДНК анализе) за подметање експлозива и убијање 14 и тешко рањавање 30 српских повратника код Ливадица у општини Подујево почетком 2000. године.

Цео судски и онај други свет се згрозио ослобађајућом пресудом терористи Ејупију. ЕУЛЕКС је ослободио и албанске терористе за убиства Срба у Клечки, Лапушнику…

Исто тако, док ЕУЛЕКС-ово судство затвара предмете за терористичка албанска убиства српске деце у Гораждевцу, 14 жетеоца у Старом Грацку код Липљана, породице Столић у Обилићу и 1004 Срба убијених од стране Албанаца од 1999. године до данас, на другој страни, без икаквих доказа почео је да хапси Србе Оливера Ивановића, Драгана Делибашића, за наводно неке злочине над Албанцима.

Истина је једна једина – од јуна 1999. године до данас Албанци су равно 117 пута покушавали насилно, свим средствима, па и оружјем, да уђу преко главног градском моста на Ибру у северни, српски део Косовске Митровице. И апсолутно су овде само Албанци изазивали насиље и ни у једном једином случају Срби. То ЕУЛЕКС не узима за чињеницу већ гебелсовским фашистичким лажима конструише неку своју квазиистину која нема апсолутно никакво упориште у чињеницама. Због таквих лажи неосновано се хапсе Срби, па се поставља питање зашто ЕУЛЕКС подржаава тероризам, убиства и насиље Албанаца на Србима?

О томе да је ЕУЛЕКС на страни тероризма, антиправа, антидемократије и антицивилизације уопште, говори и случај да никад и нигде није покренуо истрагу против Албанаца који су на две трећине теририторије Косова и Метохије уништили сва српска гробља и на њима више од 10.000 споменика. То су господо из ЕУЛЕКС-а стоодсстотне чињенице.

Црква свете Троице у Ђаковици је једна од 12 избисаних са лица земље после 1999. године

Црква свете Троице у Ђаковици је једна од 12 избрисаних са лица земље после 1999. године

Чињеница је, господо из ЕУЛЕКС-а, да су Албанци до сада срушили и запалили 155 српских цркава и манастира а да су чак 12 цркава избрисали са лица земље! Да ли је ту оправдано цивилизацијско и Евроунијско ћутање!?

Господо из ЕУЛЕКС-а, ако сте судије, демократе и Европејци, зашто не покренете истрагу против оних Албанаца или локалних самоуправа на Космету који данас у вашем присуству подижу споменике доказаним албанским фашистима и то са фашистичким униформама на споменицима? Зашто то подржавате? Окрените се бар мало судству, правди и правици, демократији и цивилизацији и Европи која важи као тековина људских права.

Mehmed GradicaСрбски народ на Косову и Метихији од вас господо из ЕУЛЕКС-а тражи и моли вас да не подржавате и да не легализујете тероризам и фашизам на овим просторима. И немојте да ова зла, господо из ЕУЛЕКС-а, овде инсталирате, а на другој страни прогоните и застрашујете Србе!