ДРУШТВО

Ноћна заседања “скупштина” на северу КиМ?


Ноћна заседања “скупштина” на северу КиМ?

11/02/2014.
Приредио СРБски ФБРепортер
Ноћ

О каквим се „ноћним заседањима“ ради најбоље објашњава коментар уредништва портала Срби на окуп у коме се каже:

– Скупштине општина на северу КиМ изабране по законима такозваног Косова и на изборима које је расписала такозвана председница Косова – Атифете Јахјага, углавном заседају ноћу, када одборнике нико не види да иду на седнице. Тако је и било са синоћном седницом на којој је постигнуто јединство “Српске”, “СДП-а” и “СЛС-а”, а у оквиру такозваног косовског система.

Да видимо који је резултат тих ноћних заседања?

(Да не буде забуне – у наставку текста ознака СО односи се на шиптарске институције, тј, „Скупштине Општина“ које ће функционисати по законима тзв Репубљик Косова!)

У Звечану је за председника СО изабран Дарко Радовановић из ГИ СДП Оливер Ивановић, у Лепосавићу је за председника СО изабран Зоран Тодић из ГИ Српска као и два подпредседника СО. За председника СО Зубин Поток изабран је Немања Јакшић из ГИ Српска, а за његовог заменика Зоран Утвић. За председника СО Косовска Митровица изабрана је Ксенија Божовић.

(Не зна се да ли је при избору „председника СО“ био коришћем материјал прелепљен стикерима...)

Пре избора председника СО, у Косовској Митровици је постигнут коалициони споразум између Грађанске иницијативе “Српска” и Грађанске иницијативе СДП Оливер Ивановић, према коме председник Скупштине општине и градоначелник, не могу бити из исте иницијативе.

Видео запис доступан на порталу Срби на окуп

______
Извор: СРБИ НА ОКУП, Телеграф
Графичка опрема СРБски ФБРепортер

1 reply »