Биљана Ђоровић

Инфоратници 08.02.2014. – Мила Алечковић, Миодраг Новаковић, Србољуб Живановић (видео)


Snaga Naroda

Извор:Снага Народа
11.02.2014.

У емисији: „Инфоратници против Новог светског поретка“ која је на програму радија „Снага народа“ емитована у суботу 8.02.2014. у термину од 14-16 часова, настављен је циклус разговора са проф. др. Милом Алечковић о аспектима специјалног психолошког рата који Нови светски поредак континуирано спроводи против Срба и то:

–  о производњи страха
– о медијској пропаганди
– о претварању Срба у злочинце;
– о непостојању права на жртву;
– о вековном затирању и утицају комунистичке диктатуре и његових логора (Голи оток);
– о одузимањо права на истиниту историју;
– о томе због чега тако велики број Срба учествује у убијању истине, сопственог народа и државе.

Са сталним сарадником, инфоратником Миодрагом Новаковићем, оснивачем и главним уредником ФБ Репортера, анализирано је постављање снимка телефонског разговора између америчког државног подсекретара Викторије Њуланд и амбасадора САД у Украјни, током којег је Њуланд изговорила реченицу „Fuck EU“, који је на Јутјубу објављен под називом „Мајданске марионете“, по наводима украјинског „Кијев Посту“ – тајно снимљеног непосредно после понуде председника Јануковича 25 јануара, лидерима опозиције да им буду „удељена“ места премијера и вицепремијера као и o распламсавању „обојених револуција у БиХ.

Гост емисије је био и академик, проф.др. Србољуб Живановић, анатом, палеонтолог и антрополог који је као члан екипе судских антрополога вршио истраживања гробница жртава хрватског геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима из времена Другог свестског рата.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић