Видео

Видео клип који је привукао пажњу ФБ јавности – СРБИЈА У МРАКУ (Људи који манипулишу српским народом)


Srbija u mraku

Објављено 17.02.2014.
Приредила редакција СРБског ФБРепортера
Извор видео записа: srbexx*

На ју тјубу се појавио видео клип СРБИЈА У МРАКУ (Људи који манипулишу српским народом) који је одмах привукао пажњу интернет јавности. На почетку видео записа аутор каже – „Овако, надам се да ће мој клип остати на ју тјубу и да неће бити цензуре (што сумњам)„. Видео клип је постављен је на YouTube 17.02.2014. и још увек се ту налази.

У опису видеа стоји:

– У овом видео клипу није приказано ни 1% оного шта су дотични радили. Јако бих волео да овај видео буде што више раширен у српском народу (делите га по друштвеним мрежама итд). Нагласио бих да нисам ни из једне странке и да немам никакве личне нити друге користи сем да покажем, подсетим или укажем ко су, шта су и шта у ствари раде ови људи.
Као становник Републике Србије (срећом још увек се тако зове) нисам могао да издржим какви људи и на који начин уништавају моју земљу. Још више ме поражава број људи којима је мозак испран од садашње власти која је само то (испирање мозга) и радила протеклих годину и по дана. Наравно да право гласа имају сви, од мање или више паметних људи до оних са здравим разумом и људи који га немају (нису они криви).
Рекламе дотичних политичара од хапшења, инвестиција, улагања и да не набрајам шта је све било… те рекламе гледају горе набројани људи и ВЕРУЈУ у све што им се каже. На жалост много су пропатили током претходних власти задњих 14 година и ништа им друго не преостаје него да верују у то што им се сервира у медијима које држе дотични политичари.

Моје мишљење (а ви чините како год) је да Србија не треба да уђе у Европску Унију! То су и наши (нажалост наши) политичари на власти знали све док нису примили паре од ње или ко зна већ кога ко ради у интересу ЕУ. И да ствар буде још гора, политику не води нико од тих дотичних политичара, политику води Европска Унија која заступа своје интересе у Србији (између осталог залажу се за независност Косова). Политичари су само лутке које изговарају речи како би остали на власти а политку ће водити опет Европска Унија.

Не могу да се не дотакнем теме избора. Ја лично знам за кога ћу да гласам, али вам нећу рећи ко је то већ ћу вам рећи да гласате за било коју странку која се изричито бори против Европске Уније макар она била у медијима најстрашније оцрњена (рекао сам већ ко држи медије). Поента је само спречити стране интересе са запада који су одувек били против Србије јер Косово није једина територија која се може отцепити од Србије!

Мислим да сам пуно раширио причу могао бих до бесвести зато ћу сада престати јер пишем све у једном даху. Мислим да не би требало после свега овогада да буде негативних коментара (знам да хоће) од стране дотичнх странака. Било би боље да гледају своја посла и да се стиде. И нека знају да ће се Србија једнога дана опаметити и ослободити као што је и досад радила!
______
* Напомена – С обзиром да је видео запис уклоњен са канала на коме је раније био доступан, наводимо извор на коме је видео тренутно доступан (19.02.2014. у 16:40)

8 replies »

  1. Држи се Силиконац, jош мало и готов си. Не вреди ти да бришеш клипове са интернета, ми то све имамо у глави и чекамо тренутак да ти наплатимо издаjу.

    Свиђа ми се

  2. Свака част. Препоручујем свакоме ко жели да бар наслути у каквом свету живимо књигу Теорија Завере од Дејана Лучића. Живи били!

    Свиђа ми се