ДЕШАВА СЕ...

Проф. др Никола Моравчевић: Медлин Олбрајт је одиграла веома подлу улогу у сатанизацији Срба (ВИДЕО)


Проф. др Никола Моравчевић: Медлин Олбрајт је одиграла веома подлу улогу у сатанизацији Срба (ВИДЕО)

Проф. др Никола Моравчевић у емисији “Ћирилица”, говори о свом истраживању архиве УН и СБ УН, а посебно улози Американаца, конкретно Медлин Олбрајт, која је, по његовим речима: “Одиграла веома подлу улогу у сатанизацији Срба”.

19.02.2014. СРБИ НА ОКУП

taci-olbrajt

Погледајте видео: http://youtu.be/ZDN3_uk-bJU

9 replies »

 1. Jевреjи су разапели Сина Божjег Исуса Христа и онда су измислили да jе Христос jевреj и измислили су да су изабрани народ. Jевреjи су лажови, убице и лопови.

  Свиђа ми се

 2. Jевреjи су одговорни за четири геноцида у двадесетом веку. То су: геноцид над Jерменима (два милиона убиjених), геноцид у СССР (80 милиона убиjених), Хирошима и Нагасаки (300 000 и 730 000) и Дрезден (560 000).

  Свиђа ми се

 3. Англо-Jудеjском злу нема границе. Као главни планери новог светског поретка измислили су ,,холокауст“, коjи прети да постане религиjа у свету. Истина jе да jе од глади и болести умрло 350 000 Jевреjа, а не шест милиона, како нас уче.

  Свиђа ми се

 4. Главни идеолог комунизма Карл Маркс се звао Мозес Мордехаj Леви и био jе син jевреjског рабина. Познато jе да jе мрзео све Словене и залагао се за нестанак Словена као инфериорних наспрам Jевреjа и Германа.

  Свиђа ми се

 5. Jевреjске лихварске породице коjе владаjу светом: Ротшилд, Рокфелер, Карнеги, Вандербилт, Кун, Леб, Варбург, Шиф, Коен, Морган, Хjуз, Кевендиш, Брус, Крупс и Синклер.

  Свиђа ми се

 6. Jевреjи су побили пола милиона и протерали два милиона Палестинаца. Терористичко-ционистичка творевина Израел jе у приватном поседу породице Ротшилд.

  Свиђа ми се

 7. Strašna je činjenica, da su Židovi – američki Židovski kongres-AJC čiji je eksponent bila Medlin Olbrajt, uspješno su predstavili Srbe kao nove naciste-fašiste Balkana, i Miloševića kao balkanskog Hitlera,osnovna baza te propagande bila je vodeća nezavisna komunikacijska agencija te vrste najvećana svijetu Ruder Finn. Izjednačavanje Srba sa nacistima obezbjedilo jedobijanje javnosti u svijetu i bombardovanje NATO-pakta. Židovi su ključ za stvaranje privida etničkog čišćenja, logora smrti i genocida.

  Свиђа ми се

 8. Jевреjи у Хитлеровом кабинету: Мартин Борман, Ханс Франк, Алфред Розенберг, Фриц Зокел, Хjалмар Шахт, Балдур фон Ширах, Артур Заjс Инкарт, Jозеф Менгеле, Адолф Аjхман и Раjнхард Хаjдрих.

  Свиђа ми се

 9. Медлин Олбраjт jе jевреjка, као и 90% Клинтонове администрациjе. На примеру ове jевреjске вештице видимо како су jевреjи ,,добар“ и ,,захвалан“ народ.

  Свиђа ми се