Ванредно Стање

Владимир Кршљанин: УКРАЈИНА – РАТ ЗАПАДА ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА


Владимир Кршљанин: УКРАЈИНА – РАТ ЗАПАДА ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА

Лондон, Вашингтон, Брисел и Ријад су престонице зла које већ 100 година води прљави рат против човечанства. Тајни кругови крупног капитала, тајних друштава и тајних служби, који су деценијама стварали ратове, колоније, фашизам и све врсте екстремизама, нашли су се раскринкани и под притиском растуће моћи човекољубља у срцима милијарди људи и кренули у распиривање последњег, очајничког, терористичког рата против човечанства.

20.02.2014. ФБ Vladimir Krsljanin

Don`t touch Ukraine

Сва достигнућа цивилизације, демократије, владавине права и друштвене правде, постала су за Запад само арбитрарно и лицемерно злоупотребљени слогани без садржаја. Све владе које следе такву евроатлантску политику морају бити проглашене за злочиначке. За опстанак човечанства неопходна је дефинитивна осуда система садашње међународне олигархијске диктатуре, са њеном неолибералном геноцидном доктрином, темељнија него осуда наци-фашизма 1945. године.
Нама у Србији је тужно да гледамо како се делом украјинског народа манипулише потпуно исто као некима овде 1991. и 2000. године. Молимо се и верујемо да последице неће бити исте, а и да ће излечење Украјине од евроатлантске болести учинити крај и оковима и обманама који већ 14 година гуше Србију. Јер, наше искуство казује: све што добије евроатлантску подршку, иде путем уништења и смрти.
Од 1948. до 1990. године, сваки новоизабрани амерички председник је понављао обавезну реченицу: „САД гарантују независност Југославије“. 1990-их та реченица је нестала и замењена је реченицом „САД гарантују независност Украјине“. Тада је започела двадесетогодишња субверзивна пенетрација Запада у украјинско друштво. Евроатлантске архитекте злочина нису до данас започињале крвави пир у Украјини због њене величине и немогућности коначне победе. То што је данас запаљен Кијев – мајка градова руских, говори да је започео коначни обрачун, да се ради о бити или не бити евроатлантске империје зла, која је у грозници и агонији. И која би бар да успори и отежа уздизање Русије у моралног лидера света.

Не могу коегзистирати човекољубље и либерална империја смрти. То данас знају евроатлантисти, а знамо и ми.

Слобода похлепе, греха, зеленаштва и владавина мамона над духом су основа највећег злочиначког система у историји, оличеног у савременом евроатлантизму. Истинска слобода човека је могућа само у условима човекољубља и друштвене правде. И она ће тријумфовати, врло брзо. И одбранити и Украјину, и Србију, и Русију, и Божје дело, и све народе, и живот човека на Земљи и у вечности.

Слава браниоцима слободе, отаџбине и човекољубља у Украјини, на Косову и Метохији, у Сирији, у Венецуели и широм света! Народ Србије ту борбу доживљава као своју и гради свој народни фронт. Та борба је праведна и зато ће и победа бити наша!

ВЛАДИМИР КРШЉАНИН

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ

2 replies »

  1. РАТ БОЖИЈИХ ДУША ПРОТИВ ЗЛА

    Четверг, 20 февраля 2014, 17:17 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „Владимир Кршљанин: УКРАЈИНА – РАТ ЗАПАДА ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА Лондон, Вашингтон, Брисел и Ријад су престонице зла које већ 100 година води прљави рат против човечанства. Тајни кругови крупног капитала, тајних друштава и тајних служби, који су деценијама ст“ >

    Свиђа ми се

  2. Jeste! antifašizam je postao najgori fašizam, i, zajedno sa terorizmom sunita je „hipertenzija nove istine“ humanitarnih ratova, tako ta istina u ime dobra čini najveće zlo i rak rana je čovječanstva.

    Свиђа ми се