Азија

Унутрашња безбедност САД: За 6 недеља биће проглашено ванредно стање, банке ће се затворити а онда настаје пакао!


ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ АМЕРИЧКОГ МИНИСТАРСТВА ЗА УНУТРАШЊУ БЕЗБЕДНОСТ: „Банке ће бити затворене, кредитне и дебитне картице неће ‘пролазити’. Они без хране и новца ће умрети или ће погинути када буду на силу желели да узму храну од оних који имају.

22.02.2014 web-tribune

69-40-01-WalkC-A-10-730x485

Агент из америчког министарства за унутрашњу безбедност, чији је идентитет заштићен, упозорио је дописника америчке радио станице Тарнер да ће се САД срушити у року од шест недеља. Упозорење је било личног карактера, према речима Радио Тарнера, инсајдерски извор дописнику је рекао:

„Банке ће бити затворене, кредитне и дебитне картице неће радити. Они без хране и новца ће умрети или ће погинути када буду на силу желели узети храну од оних који имају. „Извор је још рекао: „Ја знам шта ће се догодити, то је чињеница и већ дуго је планирано, доћи ће до привредног колапса убрзо.
Нису нам рекли тачан датум, али приче су озбиљне, и то би се требало догодити до краја марта. Биће проглашено ванредно стање, банке ће у потпуности остати без новца па извади сав новац на време. Бежите из великих градова јер тамо ће бити пакао у којем не желите бити када се то догоди.“

Не можемо знати колика је ова ситуација тачна, али о привредном колапсу у САД-у говори се већ дуже време. Циљ овог, заправо исценираног и планираног колапса, није само распад САД-а, него и колапс који ће изазвати домино ефекат глобалних размера.

Знакови распада САД-а све су видљивији, незапосленост је заиста рекордна, број бескућника се драстично повећава из дана у дан, тако да људи већ сада осећају да нема повратка, већ да све иде према своме врхунцу, а то је пут потпуног распада – банкарског, економског и друштвеног система.

Ни друге земље света не осећају се боље у овоме тренутку. Ова економска криза траје већ дуги низ година и иако сви мејнстрим медији света гласно говоре како ће се стање поправити, чињенице говоре супротно. У сваком тренутку свакога дана стање у целом свету све је лошије па је крајњи исход распада неопходан. Да би кренуло на боље, свет ће се морати буквално ресетовати!

economist.com ТАБЕЛА ТРЕНУТНИХ И МОГУЋИХ СОЦИЈАЛНИХ НЕМИРА У СВЕТУ 2014

economist.com
ТАБЕЛА ТРЕНУТНИХ И МОГУЋИХ СОЦИЈАЛНИХ НЕМИРА У СВЕТУ 2014

Погледајмо неке од знакова да свет у складу са САД иде према своме економском краху.

1. Стопа незапослености у Грчкој прешла је 30%, што је алармантно!
2. Стопа незапослених код младих у Грчкој прелази невероватних 68%, што је доказ да места за будућност у овом систему нема!

3. Проценат лоших кредита у Италији систематски је на рекордном нивоу икада, што се не може добро одразити на привреду!
4. Италијанска индустријска производња значајно је пала у децембру и, такође, Италија је на ивици колапса!

5. Број радних места у Француској у последњих 32 месеца порастао је за само 30 места, што је нови рекорд икада постигнут.

6. Укупан број пословних неуспеха у Француској у 2013. био је чак дупло већи него у години када је криза као била на врхунцу!

7. Цене некретнина у Шпанији ненормално и незаустављиво падају, што је доказ да се криза продубљује!

8. Државна и политичка превирања у Турској су ван контроле. Влада такође посеже за воденим топовима како би стање и незадовољство, те неимаштину грађана, довели у ред!

9. Стопа инфлације у Аргентини сада је виша од 40%, а аргентински песо се апсолутно урушава.

10. Банде наоружаних разбојника лутају улицама Венецуеле што је доказ почетка економског колапса и хаоса у тој напаћеној земљи, а очекује се ескалација.

11. Кина је близу тога да девалуира. Дефлацијски ефекти тога осетиће се по целој планети.
12. Ту је и значајан дуг кинеских фирми угља, објављен прошли петак: Високи инвестициони приноси од кредитом оптерећених фирми угљеном нису се вратили инвеститорима што је знак новог финансијског стреса у кинеском банкарском сектору!

13. Јапански Nikkei индекс акција пао је за 14% само у 2014., што је невероватан пад за само месец и по дана.

14. Украјина – шта се може још рећи? Потпуни слом, економски и друштвени!

15. Стопа незапослености у Аустралији постигла је рекордан ниво у последњих 10 година.

16. Централна банка Индије у паници је због начина на који FED заоштрава мере и тако утиче на њихов монетарни систем.

17. Један од најугледнијих економиста Гане, земље у западној Африци, изјавио је да ће се њихова економија у потпуности срушити до јуна!

18. Ту су и мистериозне смрти банкара који су се поубијали у најбољим годинама живота. Чак 5 сумњивих смрти банкара у последњих месец дана наговештај је да нешто с банкама није у реду.

19. Америчко тржиште акција као да опонаша стање из 1929., значи хаос.

Сви ови знакови, али и безброј других ситуација, показују нам да ово стање кад-тад треба да ескалира. Хоће ли почетак краја кренути из САД, остаје нам да видимо.

У питању је можда само шест недеља, стога будимо стрпљиви, брзо ћемо видети.

(Дневно)

4 replies »

  1. Ovakvi komentari koje objavljujete na internatu nemaju nikakve logike.Pametije bih bilo da se okrenete pozitivnoj buducnosti koja vam ocigledno nedostaje. Pametni I obrazovani ljudi nebi trebalo da sebi dozvole takve ili slicne komentare koji nemaju nikakve vrednosti niti smisla. Kad ovo kazem mislim na redakciju koja je objavila ili objavljuje neopravdane I izmisljene komentarei narusava ugled I reputaciju sebi I svima oko sebe. Veliko hvala.

    Свиђа ми се

  2. ШТО ПРЕ – ТО БОЉЕ. ПОЧИЊЕ ОРГАНИЗОВАНИ ХАОС И ХАПШЕЊЕ НЕПОДОБНИХ ГРАЂАНА – КОНЦ ЛОГОРИ ЗА ЛИКВИДАЦИЈУ СУ ОДАВНО СПРЕМНИ !

    Суббота, 22 февраля 2014, 22:06 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ АМЕРИЧКОГ МИНИСТАРСТВА ЗА УНУТРАШЊУ БЕЗБЕДНОСТ: „Банке ће бити затворене, кредитне и дебитне картице неће ‘пролазити’. Они без хране и новца ће умрети или ће погинути када буду на силу желели да узму храну од оних који имају.“ 22.02.2014 we“ >

    Свиђа ми се