ДЕШАВА СЕ...

Обрадовић властима: Не играјте се са народом! Не манипулишите вољом народа преко телевизија!


15:33 23.02.2014. ФАКТИ

ДВЕРИ ОРГАНИЗАТОРИМА ИЗБОРА ДАЛЕ 48 САТИ ДА СЕ МАНУ ТВ-ДЕБАТА БЕЗ ЊИХОВИХ ПРЕДСТАВНИКА

 • У супротном, Покрет Двери ће позвати грађане Србије на грађанску непослушност, блокаду државних институција и медија и велике народне демонстрације против ове власти и наступајуће нове изборне крађе – упозорио је носилав републичке листе Бошко Обрадовић

НОСИЛАЦ републичке листе Двери – Бошко Обрадовић – изјавио је да тај покрет последњи пут упозорава владајући режим да омогући равноправни третман свих учесника избора на медијима.

Ево пуног текста Обрадовићевог упозорења власти, РИК и РРА:

„У последњих 24 сата организоване су три дебате на великим београдским медијима са националном фреквенцијом у које није позван ниједан представник Покрета Двери: на РТС, ТВ Б92 и Прва ТВ. Упутили смо протест РРА и затражили да се ове дебате понове уз учешће представника Покрета Двери и да све будуће ТВ дебате имају и представника Двери за равноправног учесника.

Дајемо рок властима од 48 сати да ово директно кршење закона и правилника РРА буде исправљено.

У супротном, Покрет Двери ће позвати грађане Србије на грађанску непослушност, блокаду државних институција и медија и велике народне демонстрације против ове власти и наступајуће нове изборне крађе.

Поручујемо властима да се не играју са народом, да нас не понижавају, не вређају и не краду, јер нова изборна крађа неће проћи. Тражимо равноправни третман свих учесника на изборима чије су изборне листе проглашене од стране РИК-а и од тога нећемо одступити.”

2 replies »

 1. @Sladjana Vidic:
  Sve, samo ne monarhija! Politicari moraju snositi odgovornost i ako ne ispune predizborna obecanja, ne bi smeli imati sansu da ostanu na vlastii, a, u za to zakonski odredjenom vremenskom roku, moraju biti smenjeni! Ne znam ko je vece zlo: ovi politicari koje sada imamo, ili monarhija koju bi smo ( ne daj boze!) mogli imati.
  Osim toga, vreme je da svaki pojedinac oseca odgovornost prema desavanjima u drzavi, a ne da ceka da neko drugi obavlja njegove duznosti! E, da je vise takvih kakvi ste Vi, gospodjo!

  Свиђа ми се

 2. Слажем се и свакако ћу Вас подржати, али само под једним условом.Да пре него што седнете као и остали у фотеље ставите потпис на обећања која сада обећавате и да уколико их не испуните или недај Боже окренете ћурак наопако попут Пинокија и његове дружине, јавно одговарате. То би требало да постане пракса за убудуће. Пошто су избори спрдачина која омогућава фукари да се обогати , али на рачун наших живота и наших жртава.И не постоји критеријум који одређује како ће да се распореде ресурси и министарства већ се деле родбини и оданима не узимајући у обзир ни њихово образовање, ни поштење, ни породичну ситуацију ни радно искуство ни могућности.Ништа.Како може мушкарац који је рецимо више пута разведен да се окарактерише као стабилан, Ако ниси веран једној жени и својој породици како ћеш онда бити одан држави, а посебно се то односи на оне које остављају болесну жену како би се решили непотребног баласта.То се показало у пракси на примеру косовских Срба и њих је задесила судбина жене цара Друговенчаног, Малопре наведено важи и за жене. Ако немаш раднога искуства како можеш да седиш у Влади као рецимо саветник. Код нас може.Ако ниси домаћин и немаш своје приходе како може народ да очекује да му их обезбедиш. Ако садиш банане са мафијом како можеш да водиш полицију. Ако крадеш као Динкић која је логика да ти доделе баш министарство финансија. Ако волиш бело, а није у питању брашно како да чисте свести гласаш у Скупштини. Ако ниси сигуран да ли га примаш у **** или на друго место како ћеш да будеш сигуран у одлуке које доносиш за свој народ. И да не набрајам даље. Због тога би требало да се преиспита и та могућност да се Србији врати статус монархије, али не са било којим монархом.Чини ми се да је ипак један лопов лакши за одржавање од гомиле незајажљивих дивљака и незналица којима тренутно плаћамо крвави харач. А као што смо имали прилику да се уверимо и да им наши животи не значе ништа, ко нам гарантује да и нас неће продавати у деловима на кило?Од њих, после бриселског споразума, ме ништа неможе изненадити.

  Свиђа ми се