ДЕШАВА СЕ...

Ово нећете видети на ТВ-у! Протест Двери испред РТС-а (видео)


Dveri

Извор: Двери ЗА живот Србије [званична страница]

Завршен миран протест Двери испред РТС-а

Протест Покрета Двери, који је почео данас у 11:55, испред седишта РТС-а, успешно је окончан предајом захтева Покрета Двери надлежнима за информативни програм јавног медијског сервиса Србије.

Двери и окупљени грађани протестовали су због дискриминације изборне листе ДВЕРИ –БОШКО ОБРАДОВИЋ у емисијама јавних сервиса и других емитера са националном фреквенцом.

После два и по сата протеста, управа РТС је упутила позив Старешинству Покрета Двери да уђу у зграду РТС, после чега су Бошко Обрадовић и Владан Глишић предали захтеве Покрета Двери да сви учесници изборног протеста буду једнако медијски заступљени. Обрадовић и Глишић су у разговору са дежурним информативним уредником указали још једном на досадашњу дескриминацију РТС према листи Покрета Двери.

Скуп је завршен обрађањем Бошка Обрадовића, који је окупљенима поручио да је данашњи протест успео и захтеви су предати.

Ако се у наредних седам дана не промени третман јавног медијског сервиса и осталих телевизија са националном фреквенцијом – Покрет Двери позива на наставак протест 9.марта који ће трајати све до коначног ослобођења РТС-а од медијског мрака, како би се кроз Покрет Двери коначно чуо глас народа.

Информативна служба Покрета Двери

***

14:40 Завршен протест покрета Двери испред РТС-а

***

Полиција гура учеснике претеста испред РТС-а

Учесници протеста су покушали да приђу згради РТС-а, што је онемогућавао јак полицијски кордон опремљен металним штитом. Кордон се под притиском демонстраната померао ка вратима РТС-а, а сада појачавају снаге – под пуном опремом. Учесници протеста немају намеру да се разилазе и чекају да делегација РТС-а прими делагацију Двери – јер је то био једини захтев Покрета Двери и окупљених грађана који се боре против медијског мрака и цензуре.

Према последњим информацијама, у гурању полиције и окупљених грађана, учесници скупа су били принуђени да поседају и мирним протестом, седећи на платоу испред РТС-а, захтевају да представници Двери буду позвани у РТС.

У међувремену, на улазу РТС спуштено је и заштитно платно како би био онемогућен сваки улазак у зграду.

Информативна служба Покрета Двери

***

[14:20] За неколико минута главни уреденик РТС-а ће примити Бошка Обрадовића.
Не одустајемо од борбе!

***

[13:17] Никола Мирков, в.д. директора РТС-а разговара са Бошком Обрадовићем о пријему у РТС. Уколико до тога не дође, остајемо овде.

Сви испред РТС-а!

***

[13:10] Кордон полиције је стао испред улаза у РТС и спречава улазак грађана и присталица Покрета Двери у телевизију.

Двери се неће склонити од РТС-а, док неко не буде примљен у зграду.

Не одустајемо од борбе, сви испред РТС-а!

***

[13:00] Након обраћања Бошка Обдраовића присталице Покрета Двери су пробиле кордон и дошло је до сукоба са полицијом.
Полиција не дозвољава грађанима да приђу згради РТС-а.

Сви у Таковску, сви испред РТС-а!

***

[12:51] Блокада испред РТС-а!

Обраћање Бошка Обрадовића-ако у наредних 7 дана не прекину медијски мрак, 9. марта народ долази у Таковску.

***

Почео протест Двери испред РТС-а

Покрет Двери је данас у 11:55, испред седишта РТС-а почео протест упозорења због дискриминације изборне листе ДВЕРИ –БОШКО ОБРАДОВИЋ у јавном наступу у овој предизборној кампањи.

Учесници протеста не могу да приђу згради РТС-а, јер је режим поставио јак полицијски кордон опремљен металним штитом, који онемогућава прилазак грађана згради.

Скупу се први обратио академик Коста Чавошки, проф.др Мила Алечковић и Ратко Личина. Очекују се и говори Бошка Обрадовића и Владана Глишића, Славка Стевановића и Марка Јанковића.

Сагласно закључку Савета РРА да су Двери у програмима емитера имале далеко најнижи проценат, протест смо организовали као форму притиска да нас РТС укључи као равноправне учеснике изборног процеса и обезбеди нам једнаку могућност да другим учесницима постављамо питања и износимо ставове.

Прве фотографије и видео снимци у току дана.

***

ПРОТЕСТ ДВЕРИ У СУБОТУ ИСПРЕД РТС-а

28 фебруар 201
Двери

Покрет Двери ће сутра, у суботу 1.марта, у 11:55, испред РТС-а одржати ПРОТЕСТ због  дискриминације наше листе ДВЕРИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ у јавном наступу у овој предизборној кампањи.

rts-protest

Сагласно јучерашњем закључку Савета РРА да су Двери у програмима емитера имале далеко најнижи проценат, одржаћемо ПРОТЕСТ као форму притиска да нас РТС укључи као равноправне учеснике изборног процеса и обезбеди нам једнаку могућност да другим учесницима постављамо питања и износимо ставове.

На скупу ће говорити носиоци републичке и  београдске листе и чланови Старешинства Двери, Бошко Обрадовић и Владан Глишић, противкандидат у лажној трци за градоначелника Београда новинар Марко Јанковић, академик Коста Чавошки, проф.др Мила Алечковић, новинар Милан Миленковић.

Покрет Двери је у четвртак послао писма јавним сервисима РТС и РТВ, као и електронским медијима са националном покривеношћу ТВ Прва, ТВ Пинк, ТВ Б92, ТВ Хепи са захтевом да поступе како их је упутила РРА и да исправе неправду према Дверима.

Информативна служба Покрета Двери

14 replies »

 1. Koga Čavoški brani taj završi u Hagu.Gde se on pojavi tu sreće nema,i to nam unapred ukazuje o kakvoj stranci je reč.Na snimku su tri žestoke babe odgurale kordon policije i naterale RTS na kapitulaciju.Zatim osvajači ulaze a direktor RTS-a drhti i moli za oproštaj.Na kraju se svi ljube i odlaze a ispred RTS se drži pobedonosni govor osvajača koji su to uradili zbog građana Srbije.Vidimo holivudski scenario pa možemo da pretpostavimo ko je finansijer ove akcione drame i Dveri.

  Свиђа ми се

 2. Evo ja nisam placenik, ali su mi sumnjivi ovi iz Dveri, ja ne zelim da opet ispadnem budala. Zasto nisu stali iza Artemija kad se sve desilo sto se desilo nego su se krili iza skuta SPC unijata, ja sam odlazila na njihova predavanja na masinskom dok su se zvali Srpske Dveri, pa se pitam sto su izbacili rec srpske , moizda su ih tako savetovali oni koji ih finansiraju. I jos nesto sto mi bode oci Marko Jankovic ima cerke koje studiraju u Americi sto ih nije vaspitao da studiraju u Rusiji…
  Zasto su vam Dveri bolje od Snp naish i Obraza , opet smo zaslepljeni fanaticno i opet ce biti zamka.

  Свиђа ми се

  • Na svakom predizbornom mitingu Radikalne stranke koji se pojavljuju u medijima i koje svako moze pogledati samo Nemanja Sarovic daje i izjave, gde su tu SNP I OBRAZ.Mnogi imaju utisak kao da je Radikalna strana samostalno izasla na izbore i da su SNP I OBRAZ Izigrani.

   Свиђа ми се

 3. Vidi se Sladjana da te Kurir,RTS,B-52,Bljic i ostali velizdajnicki mediji lepo pune inforomacijama tako da si puna ,,argumenta“ Verovatno u zurbi i uzbudjenju si zaboravila da postavis pitanje zasto Dveri finansira Djilas??? ili je ta LAZ bila aktuelna samo pred prosle izbore..

  Liked by 1 person

 4. Потпуно се слажем са Слађаном.
  Још бих да додам да се Двери ни једном још нису отворено изјаснили по питању екуменизма, иако им је безброј пута постављено то питање.
  Ни једном се још нису одазвали на позиве удружења Истинољубље да им се придруже у борби за очување Грачанице ваљевске.
  Упорно одбијају било какву сарадњу са родољубивим покретима и удружењима у протестима против параде педерастије.
  Двери су вукови у јагњећој кожи, и екуменистички предводници.

  Свиђа ми се

 5. .Време ће да покаже ко је био у праву. Надам се због свих нас да ја грешим. Међутим, мене сећање служи одлично. Немогу да заборавим 5 октобар и промене и то како смо сви ми лупали у шерпе, па и ја сам, немам разлога да лажем. Па сам онда слушала Фокус радио као манијак и није ми било сумњиво зашто их нико не дира када оплету по ДС-у.Ми смо народ који иде за онима који причају најлепше и обећавају највише.Мени се лично највише допада програм који нуди Бранко Драгаш.Нећу изаћи на изборе једноставно немам свој став а не желим да будем овца и трећи пут, било би превише чак и за мене. Међутим, жао ми што смо као народ толико наивни. Увек треба имати дозу резерве нарочито према обећањима.Народу су очи упрте у Двери и ја бих била најсрећнија на свету да они победе и да својим делима мене демантују , свечано обећавам да ћу се извинити пред свима и дозволити да ме јавно разапну на крст. Ма нека ме гађају и трулим парадајзем и затворе у тамницу само нека Србију извуку из блата и поврате територије првенствено Космет.Можете слободно и ово да објавите. Заболело ме је на који се начин односе према мени и како су ме извређали и испљували а никоме није пало на памет да се запита због чега сам поставила сва она питања и који бих одговор добила од Двери.

  Свиђа ми се

 6. Поштовани,

  колико је нама познато, наша сарадница Слађана (која води ФБР рубрику Слађанина колумна) није члан СНС-а па зато не стоје примедбе да се ради о „СНС боту“.
  Осим тога, сваки читалац може да постави питања и изнесе своје мишљење уколико то чини без вређања и погрдних израза.
  Молимо Вас да уважите нашу сугестију у будућим коментарима.

  Хвала на разумевању

  Свиђа ми се

 7. Питање за Двери. Зашто сте патриотским покретима тражили по 10.000 еура за свако посланичко место на листи?Зашто сте позивали на уједињење патротски опредељиних покрета и странака а онда свој бренд ставили изнад тога? Зашто нисте до сада одржали ниједан предизборни скуп на КОСМЕТУ? Зашто не износите став о бриселском споразуму?Зашто обмањујете јавност да сте Ви спречили одржавање Геј параде? Одговорите на питања и тек тада стичете морално право да заступате наше интересе.

  Свиђа ми се

  • Слађо душо, да није ово ауто пројекција вас Вучићевих подрепаша.
   Слађо, душо, Двери долазе незаустављиво а ви који радите за српске непријатеље спремите се да поднесете рачун а после зна се одузимање имовине и бајбокана на дуже време.

   Свиђа ми се

  • Zbog takvog sljama draga komentatorko Dveri moraju da protestvuju a ne bojite se uopste svakoga dana imaju sve vecu podrsku gradjana, bubasvabe se moraju izloziti svetlu da bi se razbezale.

   Свиђа ми се