ДЕШАВА СЕ...

За званичне медије у Србији разговор са Председником Путином није био вредан пажње (!!)


Mediji1
4.03.2014.

Док је свет на ивици (можда и глобалног) рата због велике украјинске кризе, за званичне медије у Србији разговор са Председником Путином није био вредан пажње (!!)

Подсећамо да су разговор са Председником Путином преносили сви светски медији, чак и CNN.
На видео снимку је приказана кабловска мрежа канала на којој је и РТРС као и канали из Црне Горе. Неки од ових канала јесу само комерцијални или музички.  Међутим, ови који се називају националним и имају такве фреквенције МОРАЛИ БИ ДА ИНФОРМИШУ ГРАЂАНЕ О ОВОМ ВАЖНОМ ГЕОПОЛИТИЧКОМ ТРЕНУТКУ У СВЕТУ.

Извор видео записа: Срби на окуп

5 replies »

  1. Mnogo gore od bruke jeste, da je politika ostatka Srbije ispod žita objavila rat Rusiji, što je morbidnije od Hrvatske-NDH koja je objavila zvanično 22 aprila 1941 rat Rusiji, a bruka je što ovu politiku u istom pravcu već dvije decenije podržavaju građani Srbije, koji su i smanjili Srbiju na ostatak Srbije, i još gore Izdali su svoju civilizacijsku kolijevku Kosovo, i stoga i jesu sada primitivni.

    Свиђа ми се

  2. ko da pisne?debeli patuljak i one dve karikature,ma nemaju oni odobrenje da izlaze iz kućice po pitanju toga. šta vam je ljudi dobiju li oni na izborima to je kraj srbije,zato pamet u glavu i pazite šta zaokružujete

    Свиђа ми се

  3. Pa gde smeju da izvestavaju realno o Putinu ili smesnim pretnjama USA Rusiji ili da RT ovih dana non stop uporedjuje stanje u Ukrajini sa stanjem u bivsoj Yu ili da je USA uporedila Putina s Milosevicem , ili o tome kako je RT javno prenela da licimerna USA i EU samo peru usta suverenitetom i integritetom i postovanjem istih a onda takodje: pa su dali primer Kosova , kako je zapad oteo suverenoj drzavi teritoriju i priznao samoproglaseno Kosovo i nabrojali sve zemlje gde je USA do sad sirila i idalje siri uz pomoc islamskih ili u ovom slucaju neonacistickih extremista demokratiju . A onda bi sad bas pred same izbore svi ovi nasi morali da menjaju parole i put ka EU „integracijama“. A to bas im se ne isplati jer su mnogo „vredni i rodoljubvi“ sad jer dalje od toga da Srbija bude jos jedna kolonija EU nasi „vizionari“ ne vide 🙂

    Свиђа ми се