Љиљана Јовановић

Вакцина против Хепатитис Б убила 8 беба у Кини, произвођач лека каже да је то случајност


Бебе широм Кине умиру након примања вакцине против Хепатитиса Б, док здравствене власти кажу да је то само једна велика случајност. Како преноси The New York Times (NYT) из извора VacTruth.com, да је у Кини умрло 8 беба у року од 48 сати, након пријема спорне вакцине, коју  производи највећа фабрика лекова у Кини, а која наставља да инсистира да су вакцине потпуно безбедне упркос очигледним опасностима.

08.03.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић, превод са енглеског Љиљана Јовановић

Baby-Vaccine-Shot
Прави узрок „неочекиваних“ смрти како тврде представници за штампу компаније, мора бити неки други здравствени проблеми, који су се појавили а манифестовали се као сексуално преносиве болести (STD) са којима бебе никако нису могле да буду инфциране. Нема никакве везе то што су бебе пре вакцинације биле потпуно здраве, одговор је: само ви вакцинишите своју децу и будите мирни не таласајте!

Вакцинација је најбољи начин да се спречи инфекција новорођене деце Хепатитисом Б, чак иако као и са другим болестима, постоји ризик, рекао је Ђиа Ђидонг, (Jia Jidong) из „Пекиншке пријатељске болнице“ (Beijing Friendship Hospital), након вести о смрти, а у конкуренцији произвођача вакцина. „Вакцина против Хепатитиса Б, је безбедна“, наставља он „учесталост тешких последица ненормалне реакције на вакцину се креће у односу 1:100.000 или  чак ниже од 1:1.000.000“.

Реците то породицама које су изгубиле децу, и које сада морају да потраже правду у правном систему државе, у којој су сви пристрасно опредељени у корист вакцина. Без обзира на број оболеле и умрле деце, то неће бити довољно да се нека вакцина прогласи опасном, што значи  да родитељи деце која су оболела имају мало избора осим да прихвате своју нову реалност и крену даље, са надом се да ће ово утицати на друге родитеље да два пута промисле пре него своју децу вакцинишу…

Истина је ово: не постоји безбедна вакцина и никада не можете да не вакцинишете„, пише Џефри Џон Офдерхајд (Jeffry John Aufderheide) за VacTruth.com.
Ако живите у САД будите свесни да судски систем штити произвођаче вакцина од било какве одговорности„…

Merck-ова вакцина против Хепатитиса Б је одговорна за смрт беба

Што се тиче ситуације у Кини, државне власти истражују одговорност две компаније које се баве производњом вакцина, Шенжен Кангтаи (Shenzhen Kangtai), и Пекинг Тиантан (Beijing Tiantan Biological Products).
Њујорк Тајмс, информише да је за смрт 6 беба, одговорна вакцина против Хепатитиса Б, коју производи Шенжен Кангтаи, док су за две преостале бебе које су умрле, одговорна вакцина коју производи Пекинг Тиантан Биолошки производи.

Др Џенг Гван (Dr. Zeng Guang), главни епидимиолог у Кинеском центру за контролу и превенцију болести, у изјави за Енглески Дејли Мејл (Daily Mail) у телефонском интервјуу је рекао да није сигуран у интегритет ове две компаније у њиховој тврдњи да њихове вакцине нису узрочник смрти беба. Новине су цитирале изјаву Dr. Guanga, који је изразио забринутост да су компаније које производе вакцине, заинтересоване само за заштиту својих економских интереса, на рачун јавног здравља, па зато њихове демантије.

Истовремено истражитељи који су укључени у  случај, проверавају демантије компанија, да  вакцине нису узрок смрти беба, и њихове тврдње да је производња вакцина сигуран  посао. Док се истрага наставља Кинеске власти су забраниле да се вакцина које је произвела компанија Шенжен Кангтаи користи у  програму националног програма вакцинације против Хепатитиса Б, коју су они направили уз одобрење компаније Merck & Co. из Америке 90-тих година.

Као родитељ ви преузимате одговорност за вакцинисање својег детета” додаје Офдерхајд (Aufderheide). „Смрт или оштећење од вакцине је прихватљива жртва за медицински естаблишмент, јер се тиме обезбеђује да се производња наставља“…

———
Извори за овај чланак:
http://vactruth.com
http://www.nytimes.com
http://www.dailymail.co.uk
http://science.naturalnews.com
http://www.zoominfo.com

(Објављено у петак 7.03.2014. Природне вести – Itan  A. Haf,  новинар, оригинал наслов: „Hepatitis B vaccine kills eight babies in China; drug manufacturer says ‘coincidence'“)