Биљана Ђоровић

Не пропустите – „Силен“ емисија Биљане Ђоровић – разговор са професором Миланом Брдаром


Разговор са професором Миланом Брдаром

Емисија „Силен“, аутор Биљана Ђоровић
7 Mарт 2014.

Проф. Др Милан Брдар:

… За ових 14 година све екипе које су биле на власти, ја мислим да ће  остати запамћени као најглупља политичка квазиелита у историји Србије. Јер они не схватају да су увели ову земљу у мишоловку из које излаза нема! Само у мишоловци има бесплатног ручка… Зашто смо у мишоловци? Mи зависимо чисто од Хрватског хира да ли ћемо ући у Европу, чак и ако Немачка и Енглеска и Француска каже – дођите! Али, на приговор било које чланице европске уније све застаје док се не испуне њени захтеви. Хрвати ће нама тек загорчати живот!

… Ми морамо да пропаднемо да бисмо схватили, још једном да пропаднемо, дубље него што смо пропали, да бисмо схватили да од Европе треба бежати као што је требало бежати од Хитлерове Немачке 41. године…

…Ове карикатуре на власти више интересује које сатове носе и која одела, и које мобилне телефоне и које аутомобиле возе под ротацијом, него држава и здравље народа. То њих не интересује, људи, то треба да схватите, не интересује их… Дошла је опасна екипа никоговића на власт. Кажем опасна јер пуштају све – да свако смеће и сваки хохштаплер ради у Србији шта хоће! И купују их за мале паре! То је страшно – што они немају свест да су на челу државе коју треба да чувају! Они немају свест шта треба да чувају сем онога што имају на себи и у својим џеповима! И не треба ништа да нас чуди!

Bilja Djorovic Prof Brdar

Кликните на доњу слику да бисте покренули звучни запис:

Silen