Глас Косова и Метохије из дана у дан...

Глас Косова и Метохије… Зар заиста народ у Србији није брига шта се ради с нама?


Извор: ФБ страница Глас Косова и Метохије
18.03.2014.

Мајко Божја, умилостиви Сина Твога да омекша срца нашем роду, да се пробуде из безумља, да одбаце грех, да се врате врлини и доброчинству, да се напуне цркве и започне молитва за опроштај грехова, иначе пострадасмо сви. Амин. а1

***

САОПШТЕЊЕ ГЛАСА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ПОВОДОМ ПАРЛАМЕНТАРНИХ ИЗБОРА 2014.

17. март 2014.

Драга браћо и сестре на КиМ и ви у другим српским крајевима, тешко је не веровати гигантској пропаганди коју медији на српском језику шире, али зарад оних који верују у иститинитост извештавања наше странице морамо да кажемо једном за свагда да:

1. Избори на КиМ нису имали легалне посматраче – ЦЕСИД није као у другим деловима Србије надгледао изборни процес, тако да су намештања била очекивана

2. Гласови су се бројали у Рашки, а не у местима где су избори одржани, тако да су даље малверзације сигурно чињене јер се ми не можемо ослонити „на часну партијску реч“лопова коју су кутије чували.

3. Гласали су мртви, а живих није било на списковима

4. Гласали су они који су прогнани а они који живе ту нису били на списку. С тим што, стварно нису гласали ни прогнани, али је неко на њихово име уписивао себи гласове. Тако се дошло до цифре да је на КиМ победио наш душманин, наш издајник, наш крвник Вучић, и његова издајничка крвничка СНС.

Срећна вам диктатура, али ми у њој нећемо да учествујемо, нити ћемо да дозволимо да се наш народ пљује и клевета како је гласао за СНС. Толико!

1174589_521061014633003_1278442736_n

***

Да ли су Срби ван КиМ заиста толико наивни да мисле да кад се с нама сврши неће се прећи на њих?

Зар је могуће да се осећате толико безбедно у својим кућицама да мислите да ће се с Косовом и Метохијом завршити дељење Србијице – Нокијице?

Зашто Чеси, Руси, Словаци, Пољаци устају да нас бране, а ви најближи спавате „мртвијем сном“???

Зар заиста народ у Србији није брига шта се ради с нама?

Зар су заиста постали толико себични да мисле само на своју добробит само на своју корист? Или су превише уплашени да нас бране изласком на улице?

Зар ће Србија после ових избора променити Устав, по жељи ЕУ, и признати Косова Репубљик, а нас прогласити Шиптарима, као што су некад нашу браћу и сестре, Србе у Северној Албанији… и ником ништа?

KiM

***

Свет се, као пред светске ратове, групише у екипе и ко ће коме да затреба сад се уговара. Хоће ли Србија овог пута бити на правој страни – страни добра? Или ће по први пут у својој дугој, славној историји постати усташка блудница, по угледу на некадашњу сестру Хрватску? Зар ми с Немцима против Руса?

Има ли чега белог у овој Црној Србији…? а1

***

Велики је грех српског народа јер се одрекао косовског завета, тако да ће и Божија казна бити страшна и велика. a8

***

Шта ти вреди што имаш виле, кола, силиконску жену и Оксфордску децу, кад немаш слободу?
Не робује Србин само свом личном греху, својој жељи да лепо и угодно живи, да га нико не дира, не марећи да ли му браћа и сестре „негде доле“ цркавају, него робује и буквално. Не може да чини шта жели, кад жели, него мора да слуша Запад.
Радије би били rуска губернија, барем смо под православцима, под заштитом браће, него да нас Запад тобож прима да им робујемо у новом Римском Царству, у Четвртом Рајху…. Шта ти вреди цео свет да добијеш, кад душу више немаш? а1

***

Спаси, Господе, народ свој и спаси мене.

Ако не спасеш народ Твој и мој, а спасеш мене, ја ћу се у Рају осећати у туђини.

Услиши, Господе, молитву праведника Твојих Саве и Немање, те грешни народ спаси Твој, иако је грешан.

Како си спасавао Јерусалим од незнабожаца и кривоклетника, тако спаси и Београд од безверника, да се гласи спасење од Тебе, а не од људи.

Изнеможе народ Твој од чекања, не кушај до краја стрпљење његово, Господе. Господе, изнеможе народ Твој од чекања.

Сва се земља покри труповима верних Твојих, не можемо да копамо, а да мотика не звекне о кости сродника наших и не одјекне болно у душама нашим.

Нема њиве која није гробље, нити дрвета које није надгробни споменик. Сва је српска земља гробље.

Смилуј се, Господе и спаси народ свој, са мном или без мене.

Амин.

Владика Николај Велимировић

3 replies »

 1. Ostatak Srbije vas je izdao, i nije ih briga za Vas, pogan je to i grdna stoka, iza koje trči SPC, dakle, pored odvratnog političkog puta, kojeg podržavaju u ostatku Srbije srbi licemjeri koji ne znaju za braću, i još mnogo gore izdajstvo je probudilo Prokletstvo grijha i sudbina ostatka Srbije je žalosna, Bog odstupa gdje počinje izdaja, stoga je Izdaja najprezrenija u ljudskoj istoriji kao najgnusnije-najniže i najdublje narušavanje Božijeg i ljudskog zavjeta, stoga i posljednji zločinci uživaju više poštovanja od Izdajnika, još i gore uz izdajstvo su i dželati svoje braće ne samo Vas na Kosovu nego i Srba iz Hrvatske, ostavili su Vas u rukama najljučeg neprijatelja i mrzitelja Srba. I, ima li većeg užasa na pitanje srbima u ostatku Srbije „Da li ste trebali biti čuvari svoga brata“ i još užasnije oni „crni popovi“ još crnje duše govore da vole Boga, a Izdadoše svoju braću, i niko nije tako užasno uprljan grijehom kao izdajnik braće svoje,i nijedan grijrh nije teže oprati kao grijeh izdaje braće svoje, a još teže izdajnici mogu privuči Boga na svoju stranu.

  Свиђа ми се

 2. ПИТАЊЕ ЈЕ УМЕСНО – АЛИ ЗА АЦУ, ТОМУ  И ОСТАЛЕ ИЗАБРАНЕ ! 

  Tue, 18 Mar 2014 21:23:04 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: “ 

  Извор: ФБ страница Глас Косова и Метохије 18.03.2014.

  Мајко Божја, умилостиви Сина Твога да омекша срца нашем роду, да се пробуде из безумља, да одбаце грех, да се врате врлини и доброчинству, да се напуне цркве и започне молитва за опроштај“ >

  Свиђа ми се