ДЕШАВА СЕ...

Хит на фејсбуку: ФБ Референдум – Путине, прикључи и Србију!


Траже од Путина да Србију припоји Русији

26. март 2014.
Србин.инфо

srbija-i-rusija-1395859742-469033

Група на Фејсбуку “ФБ Референдум – Путине, прикључи и Србију” за само неколико дана скупила је више од 6.000 чланова! После прикључења Крима Руској Федерацији, оснивачи групе позивају на референдум на којем би Србија била прикључена Русији, по кримском сценарију.

На мапи се види Србија, заједно са Републиком Српском и Црном Гором. У опису групе наводи се да је потребно милион људи, што би “показало вољу да и Србија постане део савеза са Русијом.

– Србија има толико пријатеља у Русији, а један од њих је и вицепремијер Русије, који је Србин (по пореклу)

8 replies »

 1. – Наш глас за нову слободну Србију у саставу РУСИЈЕ то је у садашњој светској ситуацији једини и трајни спас за Србију, да изнедримо новог Николу Теслу и још много Српских и Руских великана који ће повести цео свет путем мира и благостања !

  Свиђа ми се

 2. Ostatku Srbije do igre, narodu Krima nije bilo do igre stoga se i pobunio i većina je odlučila da se priključi Rusiji, jer ne podržava vladu koja se je silom uspostavila, većina u ostatku Srbije podržava vladu, mila joj je i draga stogaje održava u tom pravcu već dvije decenije, većina naroda čak i ne negoduje a kamoli da se buni. Dakle, vlada je demokratska, i ne mari za ove igre, jer principi slobodnog izbora nisu povrjeđeni – plačen je danak „razumu“ i šta još hoćete, stoga vam je do igre. Na ime razum je zanemario sve što je Srbima bilo sveto i najvažnije, ovaj demokratski razum je kao mangup isprečio se i pljuje na sve, na slobodu, drža mu je i milija nesloboda, pljuje na braću u Hrvatskoj, pljuje na braću na Kosovu, pljuje na sve, a Srbima do igre na facebooku, drugo je u stvari što razuma uopšte nema, a tvori čuda poput nekog sasvim pametnog i realnog bića, a uopšte ne postoji, i ovi na facebooku što su skloni sumnjama spokojno se igraju i dozvoljavaju mogućnost takvog čuda.

  Свиђа ми се

  • Немој да „ме лупаш“ ,ми док вама женама нијесмо дали сва права било је много боље у нашем народу то прво,ко се игра ? Ја нисам приметио да се неко игра,тај ко је направио страницу на фб мисли добро овој земљи и има здрав разум 10000% а ја не знам шта то треба да се уради да би се људима угодило,ти или нијеси из Србије или само дођеш да провоцираш као што се види по твом тексту,народ Србије нико није питао јел је он за ЕУ или за Евроазијску Унију,или за савез са Русијом него сви раде по диктатури,која црна демократија,демократије у Србији никад није било и зато немамо шта да коментаришемо ту тему….. А та страница је пун погодак и нико се не игра још једном да ти кажем то су само прави Срби-Родољуби-Националисти у правом смислу те речи…..

   Свиђа ми се