Бомбардовање

Српски сабор ЗАВЕТНИЦИ: ПРОТЕСТ ПОВОДОМ ОТПУШТАЊА РАДОМИРА ПОЧУЧЕ!


„Поводом медијског линча и срамних активности НВО сектора које вређају све жртве НАТО бомбардовања“ чланови родољубивог удружења Српски сабор Заветници позивају грађане Србије на ПРОТЕСТ у суботу 5.априла 2014. у 14 часова испред седишта НВО „Жене у црном“, Југ Богданова 18.

01.04.2014. портал ССЗаветници

нво заветници

Поводом медијског линча, прогона и отпуштања новинара и портпарола ПТЈ, Радомира Почуче, као и због срамних активности НВО сектора, које вређају све жртве НАТО бомбардовања, породице погинулих, али и осећања већине грађана Србије, позивамо вас да се у суботу у 14 часова окупимо испред седишта „Жене у црном“ Југ Богданова 18, и најавимо покретање инцијативе за доношење закона по угледу на Русију који прописује да се невладине организације финансиране од стране спољних фактора и западних амбасада, третирају као страни агенти!

СРПСКИ САБОР ЗАВЕТНИЦИ

***

Позив на догађај на друштвеној мрежи Фејсбук

ПРОТЕСТ ПОВОДОМ ОТПУШТАЊА РАДОМИРА ПОЧУЧЕ!

субота 5. април у 14:00

Седиште „Жена у црном“, Југ Богданова 18

2 replies »

  1. Имајући у виду сву актуелност медисјког спина и личног маркетинга, моје питање је следеће: „да ли је Радомиру Почучи регуларно истицао уговор о раду 1. априла или не?“ Ако јесте, сва његова патриотска прича пада у воду и оно што је изговорио је чист маркетинг једног лицемера. Ако уговор није истицао 1. априла, онда је Радомир Почуча херој и србски јунак!!!

    Свиђа ми се