Биљана Ђоровић

ИНФОРАТНИЦИ: ФБР уредник са Б. Ђоровић о најављеној резолуцији, анти-српским НВО… (ВИДЕО)


…ИЗДВОЈЕНИ ИНТЕРВЈУ БИЉАНЕ ЂОРОВИЋ СА ФБР УРЕДНИКОМ М. НОВАКОВИЋЕМ:

Инфоратници 05.04.2014. – др Зорица Митић, Миодраг Новаковић, Марко Јанковић

05.04.2014 Радио Снага Народа

У емисији „Инфоратници против Новог светског поретка“ која је на програму радија Снага народа од 14-16 часова говоримо о масовном заглупљивању човечанства оброзавним системом и медијима.

Показујемо на практичним примерима – пропаганда у вези са догађањима у Украјини као и догађањима у вези са Радомиром Батом Почучом чија је рекација не Фејсбуку у вези са перформансом жена у црном изазвала праву хистерију у медијима.

Да ли се ради о димној завеси која је имала за задатак да замагли даљу издају Косова и Метохије која се рализује након последње посете Александра Вучића – Бриселу?

Гости су др Зорица Митић, Миодраг Новаковић, главни уредник ФБ Репортера и Марко Јанковић.

1 reply »

  1. 1986 године, група деце из Србије у којој сам била и ја је дочекана каменицама у Задру.Поразбијали су нам стакла на аутобусу и сваку ноћ гађали камењем по прозорима одмаралишта у коме смо летовали.Желела сам да купим хлеб.Радница за касом ми је тражила да говорим хрватски и да наручим крух.Никада се ружније нисам осетила у животу.Мој деда је био официр краљеве војске који је крварио за ту проклету Хрватску са Србима католичке националности злочинцима сопственог народа.

    Свиђа ми се