ПАТРИОТИЗАМ

СНП НАШИ, СРБСКИ ОБРАЗ – Држава суди сама себи! Доле издаја — слобода родољубима!


.

СНП НАШИ: Држава суди сама себи!

7. април 2014. Информативна служба СНП Наши

ivanovic-ivan-zastava-300x204Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује марионетску власт у Београду која наставља са прогоном наше организације и која је данас потпуно неосновано прописала притвор од 30 дана председнику СНП Наши, Ивану Ивановићу.

Режим у Београду добро зна да ми нисмо починили ниједно кривично дело, већ да пресудом Ивановићу извршава вољу страних амбасадора, а о томе сведочи и чињеница што оне који стварно и системски спроводе говор мржње према српском народу и који иза себе имају низ кривичних дела подривања уставног поретка, попут Наташе Кандић и Верана Матића, корумпирано тужилаштво ни у јавности не сме да помене, а камоли да их позове на кривичну одговорност.

Пресудама организацији СНП Наши држава заправо суди сама себи и на најбољи начин потврђује снагу и исправност нашег бескомпромисног слободарског деловања, а подсећамо јавност да смо том истом тужилаштву у низ наврата подносили целе збирке необоривих доказа о говору мржње и тешким кривичним делима подривања уставног поретка различитих плаћеничких организација на шта је корумпирано тужилаштво остало немо.

СНП Наши поручују властима у Београду, свим њиховим спонзорима и свим њиховим слугама да ће наставити српској јавности да указују на стране плаћенике, србомрсце, лажне патриоте, режимске кловнове и све друге врсте спољно-унутрашњих непријатеља.

Информативна служба СНП Наши

***

Доле издаја — слобода родољубима!

Србски Образ најоштрије осуђује хапшење и захтева неодложно пуштање на слободу Ивана Ивановића, председника СНП Наши, и Радомира Почуче, новинара и бившег портпарола ПТЈ!

obrazХапшењем Ивановића и Почуче, диктаторски режим је показао да је у окупираној и обесправљеној Вучићевој Србији дозвољено, па и пожељно, кршити Устав, предавати Косово и Метохију, продавати земљу и предузећа странцима — али је зато забрањено и кажњиво рећи плаћенику да је плаћеник, србомрсцу да је србомрзац, а издајнику да је издајник!?

Подсећамо да су Иван Ивановић и Радомир Почуча задржани у полицији, а потом приведени у тзв. „Палату правде“ због наводних кривичних дела „расна и друга дискриминација“ и „угрожавање сигурности“, а све то након што су се добровољно одазвали позиву да дају изјаву у својству грађанина, што речито говори о подмуклости властодржаца.

Србски Образ позива све оне који себе виде као опозицију издајничком режиму Александра Вучића, а посебно Српску радикалну странку, Покрет Двери и Демократску странку Србије, да стану у одбрану Ивана Ивановића и Радомира Почуче и да дигну глас, не само против гушења слободе мишљења и изражавања, већ и против погубног брисања из свести Срба појма издаје као највећег зла које може задесити један народ и државу.

Није све готово. ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ!

 

Информативна служба Србског Образа
064 876-3040, 065 800-2131
info@obraz.rs
образ.срб • obraz.rs

3 replies »

  1. Drzava kao nasa i ne postoji. Ovo sto sene naziva drzavom je samo NATO ispostava koja sudi svima koji se usude da iznesu javno svoje demokratsko pravo na misljenje. Ovde oni koji nam zato sude su direktno u sluzbi okupatora, a bas to je kaznjivo pa se nadam da ce bas to i pokrenuti ovaj narod na bunt protiv tiranije i veleizdaje naroda i drzave.

    Свиђа ми се

  2. Срамно!! Репресија издајичког режима, Хапсе Истину!! Устанимо против тога. Сви смо ми потенцијална мета, јер смо на страни Истине!!

    Свиђа ми се

  3. ПОДРШКА свим слободољубивим и правдољубивим Србима , подрчка свим национално свесним и савесним Србима ,подршка Србији без издајничке власти и НВО qрветинама , у карактерном смислу!

    Свиђа ми се