Биљана Ђоровић

Б. Ђоровић: „Ми данас немамо државу и све институције су стављене у службу нашег нестанка“


Да поновим речи руског академика који је на питање Срђе Трифковића у време олигархског черечења Русије – Да ли има спаса за Русију – одговорио: „Као научник, физичар и математичар – ја бих вам рекао – да спаса нема. Међутим, као православни хришћанин – који верује у Бога – знам да су чуда могућа а самим тим и извесна…

***

СТАВ

10173760_10152594770394879_1024907475_n

Сатирање и нестанак српске нације представља веома озбиљан подухват ватиканско – илуминатско – германски. Тешко да је било који народ толико страдао, као што су Срби страдали за слободу и Србију. Злочини и погроми, начин на који су изведени, спадају у домен најстрашнијих страница крваве људске историје. Храброст и оданост слободи, хероизам – то је оно што је красило наше славне претке.

На жалост, ратовања и огромне жртве нису довеле до развоја сопствене државе већ су послужили као излаз за сараднике сила осовине и стварање заједница које су нас најскупље коштале. Највеће поразе – као народ – доживели смо током комунизма који нас је расрбио и обескоренио – тада смо престали да будемо Срби – православци и нисмо више знали – ни ко смо, ни шта смо, ком и каквом народу припадамо, од кога потичемо, шта су за нас Винча и Лепенски вир, шта је за Србе – Србија и шта је Косово.

И Голи оток, и Удба и КОС су урадили важан део посла. Утерали страх у људе на један неискорењив начин. Јер, ништа није горе него када ти припадници сопственог народа раде о глави и када ти ослушкују сваки потез – тражећи да чују да ли је још жив Србин у теби, па на најмањи знак да јесте, прогута те мрак.

Сада је ситуација оваква: погром се спроводи невидљиво – преко медија, образовног система и тзв.културе, преко закона и подзаконских аката – правног система Новог светског поретка и његове – ђаволове адвокатуре.

Ако назови држава Србија не обележи 900 година Немањића, Балканске ратове, своје јубилеје и победе кроз историју, ако не обележи дан државности, ако их медијски прећути и на дан државности емитује на националном сервису ромске мелодије и при том ни једну српску; ако све камере и телевизије од јутра до вечери говоре о Светском дану Рома – у које се улажу огромна средства – финансијска и инфраструктурна + ради се тренутно о милион и по људи – а наша деца се протерују на запад, и то несвесна ком народу припадају – онда је то крај – уколико се тај процес не разуме до краја и не покрене обнова  изнутра.

То је немогуће урадити уколико људи наставе да гледају телевизију и први корак је избијање непријатељу „из руку“ његовог најјачег оружја. Треба ширити свест о томе шта нам медији раде – шта се ради у образовном систему – свако у својој средини и јавно. Ове смрадове је веома лако победити, али захтева уједињену, осмишљену акцију – повезивање и време. И, све, као и увек зависи од Русије и од – нашег наталитета.

Треба разумети да ми данас немамо државу и да су све институције стављене у службу нашег нестанка. Све – укључујући СПЦ, односно њене челнике. Све је усмерено на то да Срби престану да воле Србију и да одустану од дужности која каже да за своју земљу – мораш бити спреман да даш и свој живот.

Без љубави према Србији, без осећаја дужности – нико не може да има земљу. Узеће је овај или онај.

Ромска држава настаје захваљујући огромном апарату Новог светског поретка – од депортације до огромних пара и огромног броја људи који је укључен. Све је ту покривено и све иде ка томе да они постану народ, а ми да то престанемо да будемо. Али, борићемо се. Епигенетика је на нашој страни.

Да поновим речи руског академика који је на питање Срђе Трифковића у време олигархског черечења Русије – Да ли има спаса за Русију – одговорио: „Као научник, физичар и математичар – ја бих вам рекао – да спаса нема. Међутим, као православни хришћанин – који верује у Бога – знам да су чуда могућа а самим тим и извесна“.

Чуда су могућа – дакле и извесна.

6 replies »

 1. Апсолутно се слажем,са ономе што је изнела госпођа Ђоровић. Сигурно је да „немамо“ државу,државу воде политичари, који су у служби Новог светског поретка, масона, а самим тим и у служби ђавола! Прво Срби и остали православни народи, који живе у Србији немају своју веру, свој идентитет… кренимо од Другог светског рата, па на овамо, када је комунизам само ставио тачку на и… Највећа одговорност у задње време је по мени у Српској православној цркви, коју воде људи који су такође у служби Новог светског поретка, папе и који раде на припреми доласка лажног месије, Антихриста… годинама, стотинама година се радило на томе и ништа се не дешава случајно… то вам могу рећи као верник који се труди да живи, ради и делује, онако како нам је у аманет оставио свети Сава и Немањићи, па онда Николај Велимировић и последња светла тачка је био патријарх Павле… има још појединаца у нашој цркви, али веома, веома мало који још држе до праве и истинске вере, по цени и сопственог живота… Нама је спас само покајање, враћање истинској правој православној вери, не екуменистучкој, вери у нашег Спаситеља Исуса Христа и уједињењу са нашом браћом, мајком Русијом… имао бих пуно тога да кажем, али мислим да је и ово довољно… само да се надовежем и вратим на Роме, нису они криви за оно што су они „убачени“, за оно што је навела г-ђа Ђоровић… и ја верујем, МОРАМ ДА ВЕРУЈЕМ, САМО ГОСПОД НАМ МОЖЕ ПОМОЋИ… АМИН, БОЖЕ, ДАЈ!!!

  Свиђа ми се

 2. Cestitanja i veliko BRAVO, Biljana, vi ste svu nasu nevolju (i propast) genialno resumirari ! Super, Super. Super ! Pored Vaticana i drugih satanista koje ste naveli, ja bih samo dodao i „t i t i z a m“ cije sramne tragove jos uvek nalazimo u Srbiji … i jako „ukorenjene“… trba ih jednomp za uvek iscupati sa nasega hriscanskoga tla ! Ruszija je jedina – za sada – koja bi nam mogla pomognuti i koja bi nas mogla OSLOBODITI od danasnjega JARMA nacisticko- belosvetskoga, kao sto je uspela da oslobodi Krim i nadam se i ostali deo pravoslavne Ukrajine! Trebalo bi pod HITNO, osnovati PATRIOTSKE zajednice, partije, organizme i tome slocno, KOJE / KOJI BI SE POVEZALI SA MAJKOM RUSIJOM u vidu da JE POZOVE ZA SPASANJe I OSLOBODJENJE NASE ZEMLJE SERBIJE ! Sa proterivanjem sramnih izadajica SRBIJE !
  Hvala za clanak jos jedanput i sve najlemse,
  vas sa-borac iz daljine (zapadna Jevropa),
  Thomas-Bogdan

  Свиђа ми се

 3. Браво Биљана ! Све је истина !

  Треба мало више рећи о оном пресудном „првом кораку „- „први корак је избијање непријатељу “из руку” ! Морамо се борити на брз и ефикасан начин али уз сву помоћ Русије !

  Свиђа ми се

 4. Хвала Богу да нас има који овако мислимо и видимо шта нас чека у будућности ако се под хитни недозовемо памети. Све нај госпођи Биљани Ћоровић, нека овако настави.

  Свиђа ми се

 5. Najteze ce biti ljudima vratiti osecaj solidarnosti i zajednistva. Sve je to ubijeno i potrebno je mnogo vremena i truda da se to ponovo ozivi. Pomoglo bi,naravno, da nas Rusija u tome podrzi – u ime pravoslavlja, ako ni zbog cega drugog, i to u obliku sirenja Ruskih medija na nasim prostorima ( mislim pre svega na Ruske TV stanice).

  Свиђа ми се