ДЕШАВА СЕ...

Бандитизам ЕУЛЕХ–а или фашистичко застрашивање Срба на Косову и Метохији!


euleks-hapsenjaГазе закон и правду, примењују насиље!

У каубојско терористичком маниру припадници EULEX-а на Косову и Метохији силом и насиљем у пракси према Србима наводно остварују правду?

EULEX у служби протеривања Срба и заштите убица Срба!

Фашисти и Хитлер су мала беба према ономе што данас раде на Косову и Метохији припадници EULEXа и то искључиво према Србима. Иако су овде дошли да примењују право и правду, припадници EULEX-а су од старта у служби застрашивања, премлаћивања и протеривања Србаса Косова и Метохије.

У свом каубојском терористичком деловању према Србима спремни су да применом силе ураде ама баш све против Срба. Тако су поступали и у најновијем претресу куће Радића у селу Зупче код Зубиног Потока. Силом су разбили врата и ушли у кућу тражећи наводноосумњиченог за убиство припадника РОСУ пре две године.

EULEX је чак поводом тога, противно сваком здравом разуму, издао саопштење за оно шта су радили у Зупчу па између осталог кажу у саопштењу народу Зубиног Потока:

Те исте заједнице више не морају да живе под јармом организованог криминала који спутава локалну привреду, обезбеђујући тако да већина становништва живи у сиромаштву, док класа криминалаца ужива у плодовима криминалне активности”.

Господо из EULEX-а (читај бандити) зар вас није срамота и стид да народ Зубиног Потока називате ”класом криминалаца”. Наведите имена ко чини ту ”класу”. Ви сте бандити EULEX-а, фашистички гебелсовци. Ви сте зликовци права, правде и закона!

Бандити EULEX-а, ви сте криминалци највеће врсте. Па, почните једном да се бавите убиствима Срба, масовним убиствима Срба! Почните већ једномдасе бавите откривањeм убица српске деце у Гораждевцу, убицама 14 српских жетелаца у Старом Грацку код Липљана, откривањем злочинаца подметања експлозива под аутобус код Ливадица код Подујева кад је погинуло 14 Срба, откријте убице породице Столић у Обилићу… Откријте бар једног Албанца убицу над Србима од 1999. године а од тада је убијено, бандити EULEX-а, 1004 Срба. Ви сте бандити EULEX-азаштитници тих убица број један.

О бахатом терористичком застрашивању Србана северу Косова и Метохије говори и пример сталног ноћног али и дневног надлетања белог великог хеликоптера над северним српским делом Косовске Митровице. Која је то оправданост EULEX-а да у четири – пет сати ујутру или у 22 – 23 сата увече надлеће град на 50 метара изнад зграда. Ко је тај бандит, разбојник, фашиста који наређује, и онај који спроводи, да хеликоптер лети над пуним дечјим обдаништима и вртићима, над пуним школама, над болесницима у болници, над мирним грађанима.

Зар бандити EULEX-ато није дивљаштво и варварство над Србима које ви спроводите? Ако сте из цивилизоване Европе, Европе која је тековина људских права, почните да већ једном спроводите закон, право и правду и да се понашате цивилизовано и демократски.

Не стојите више раме уз раме са убицама Срба, албанским терористима. Не измишљајте гебелсове лажи и ”класу криминалаца” на северу Косова и Метохије. Ви сте господо из EULEX-а каубојско – терористичко – фашистички криминалци, бар како сте то радили до сада на Косову и Метохији!

Зоран Влашковић – Срби на окуп