ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Шокантно: Бил Гејтс отворено признао план депопулације! (видео)


Најбогатији човек на планети, Бил Гејтс (Bill Gates) без имало срама и страха признао је пред бројном публиком да им је циљ смањење броја људи на планети.

17.04.2014. web-tribune.com, за ФБР приредила Биљана Диковић

uzas

Изјава најбогатијег човјека шокираће вас и натерати да неке теорије завера схватите озбиљније. Говорећи о лошем стању наше планете, Гејтс се осврнуо на број људи на Земљи.

„На планети тренутно има око 6, 8 милијарди људи. И тај број ускоро би могао порасти на 9 милијарди људи. Но, ако направимо јако добар посао с новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност број бисмо могли смањити за отприлике 15 одсто“, казао је Гејтс пред бројном публиком на TEDex-овој трибини о екологији.

Да постоји некакав тајни план депопулације коју намерава спровести „Елита“ писали су и причали бројни теоретичари завера, али после ове изјаве коју можете чути својим ушима, можда нећете тако олако одбацити тврдње „лудих теоретичара завере“.

***

5 replies »

 1. То није ништа ново, ми купујемо искључиво његов производ Виндовс-е и тим нашим новцем довели смо овог медиокретена у систуацију да је несагледиво застранио али опет на наш рачун. Он са нашим новцем финасира наша обољење и погубљења.
  Треба да што пре сви пређемо на „Линокс“ као и све јавнме институције, организације и сва јавна предузећа у Србији а и шире да искључиво од данас користе само „Линокс“. Несмено сами себи да копамо ту раку која је већ полако донекле ископана. Морамо знати одговор и акцију да му се одупремо на такав начин да скренео пажњу свим другим народима широм ове напаћене Плаве планете шта нам је чинити. Овај имбецил има огромну пословну организацију која свакодневно мора да намирује своје трошкове опстанка а овим нашим одговором довећемо све његову у питање и самоурушавање. Мора овај кретен да свати да смо му сви ми послодавци, дајемо му паре и запошљавамо га, а он се понаша као да је надуван, и то има цену, а цена је ово што ја сада заговарам. поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

  • Šta priča ovaj „čovek“? Što je više ugljendioksida u atmosferi, to biljke proizvode više kiseonika! U vremenima erupcije supervulkana, biljke su „progutale“ višestruke količine ugljendioksida od one koju može stvoriti civilizacija. Nego, što ne zasadimo svi po koje drvce?

   Свиђа ми се

 2. Може – под једним условом: да ти као заговорник и „промотер“ те племените идеје будеш први на листи за смањивање броја „непотребних ждерача хране“ (како се то код вас каже)!

  Знамо ми добро за Агенду 21 и за измишљену и анљудску науку еугенику, али знамо и то да је само Бог тај који нам је живот дао и да само он може да нам га узме.

  А теби, ђубре мондијалистичко, еугеничко, ционистичко и… поздрав од шаке до лакта…

  Свиђа ми се

 3. А зар нису свјетске елите увијек то чиниле кроз вријеме иза нас?
  Ништа се није промјенило осим метода, намјере су исте…
  Али, Божија воља истина даје човјеку слободу избора али не и околности за избор…
  Богу се молећ без обзира на невоље!

  Свиђа ми се