АУТОРИ

Зоран Влашковић: Косово – Бара убица и монструма антидемократије!


СЕНЗАЦИОНАЛНО Од 1999. г. Косовом слободно шета 1.500 Албанаца убица!?

Нигде у свету  као на ткзв. независном Косову нема толико убица који се слободно шетају са свитом амбасадора, конзула  и којекаквих међународних  ЕУ и других  представника који су пристигли у Приштину  да наводно створе нову државу a формирају ЕУЛЕХСТАН. Косовом сада шета слободно најмање 1.500 Албанаца убица.

23.04.2014. Зоран Влашковић – СРБИ НА ОКУП

Шокантно-је-да-Косовом-шета-слободно-1500-албанских-убица

Од доласка међузападне заједнице на Косово и Метохију половином јуна 1999. године овај простор је постао у правом смислу легло безакоња, антиправа, убица, терориста, криминалаца и нарко мафије. Међузападна заједница прво је са велики успехом довела на власт дојучерашње терористе, неписмене Албанце који сада под плаштом власти надзиру и спроводе апсолутно све токове мафије, терориста, безакоња и свега онога што Европа настоји да избаци из свог дворишта као зло. Епилог свега тога је да сада Косовом слободно шета најмање 1.500 Албанаца убица а за које мало наде има да ће их стићи правда.

На Старом континенту, Европи, Косово је од 1999. године постало острво и легло  безакоња, барка антицивилизације и антидемократије и то све пред очима бројних амбасадора, конзула, којекаквих ЕУ, ОЕБС, УН, КФОР… представника који аминују такквом напретку Косова у криминално – мафијашко – терористичку блиндирану творевину.

Као нигде у свету овде се закон, право, правда и истина пљују и  бацају под ноге а добијају вредности све тековине антицивилизације и антидемократије.

Невероватно је да се на Косову доказане убице пустају на слободу, а о правди и пресудама одлучује мафијашко терористички клан оличен у садашњој власти Приштине. На Косову се за масовна убиства Срба, али и других, убице пустају на слободу.

шиптар-косово

До сада нико није одговарао за убиства српске деце у Гораждевцу, убиство 14 српских жетеоца у Старом Грацку код Липљана, убиство 12 Срба подметањем експлозива под аутобус код Ливадица, СО Подујево 16. фебрауара 2001. године, убиство породице Столић у Обилићу и још преко 1.000 убијених Срба од јуна 1999. године.

А да се ради о безакоњу, криминалцима и мафији која доноси правду  на Косову и која је  изнад приштинског, УН и ЕУЛЕХ – овог правосуђа довољна су два примера.

Први, ЕУЛЕХ је у другостепеном поступку 12. марта 2009. године ослободио терористу Фљорима Ејупија, који је 5. јуна 2008. године, пред УНМИК–овим Окружним судом у Косовској Митровици осуђен на 40 година затвора за тероризам због подметања експлозива под аутобус ”Ниш експреса” код Ливадица када је погинуло 12 Срба, а више од 40 њих задобило теже и лакше телесне повреде.

Други случај, 7. јуна 2000. године – Стрелце, СО Дечани, Рамуш Харадинај бива рањен у обрачуну са својим мафијашким сународницима, па пренет у америчку војну болницу у бази Бондстил. Американци му спасавају живот не питајући га за 6.000 испаљених метака те ноћи.

У Пећи тада почиње процес-фарса администрације УН-овог судства. Докази против њега су необориви, али сведоцима, једном за другим, падају главе, а главни противник Харадинаја Тахир Земај и његов син бивају ликвидирани у Пећи са 60 хитаца. Ко само покуша да се супротстави Рамушу Харадинају – умире. Како је истрага напредовала, ОУН добија све прецизније податке о плаћеним убицама на Косову, али саботира процес, оставља да падају главе сведока, знајући да су бивши терористи ОВК постали изабрани политички саговорници којима је припала улога да „одрже мир у срцу Балкана“.

Лични телохранитељ Рамуша Харадинаја Бедри Краснићи, плаћени је убица, добија задужење да убије полицајце Себахате Тољај (жена) и Исуфа Хаклаја, који су започели истрагу о убиству Тахира Земаја и његовог сина. Са бројним доказима Бедри Краснићи 19. септембра 2007. године бива осуђен од УНМИК–овог суда на 27 година робије.

Новембра 2008. године Бедри Краснићи после 13 месеци у затвору излази на слободу. Правда на мафијашко– терористички–криминални начин  бива остварена.

???????????????????????????????

У оба случаја судство, право и правда на Косову су пљунути и бачени под ноге. Но, шта је са више од 1.500 убица који неће стићи ни на врата правде и судства. И зато 1.500 албанских плаћених и оних других убица раме уз раме шетају Косовом са пристиглим у Приштини амбасадорима, конзулима, ЕУ, ЕУЛЕХ, ОЕБС, КФОР…. представницима  ругајући се тако удружени цивилизацији, демократији, човечанству, судству, праву и правди.