ДЕШАВА СЕ...

Стублински: ДЕМОКРАТСКИ ЗАПАД ПОМАЖЕ ФАШИСТИМА “ДЕСНОГ СЕКТОРА и УКРАЈИНСКОЈ АРМИЈИ КОЈА УБИЈА СВОЈ НАРОД НА ИСТОКУ УКРАЈИНЕ


Сасвим је очигледно да НАТО и Америка материјално и војно помажу пучистичко-фашистички режим у Кијеву који у садејству са нацистима “Десног сектора” убијају свој народ на истоку Украјине само зато што говоре руским језиком..

02.05.2014. Миодраг Томић Стублински, КОМЕНТАР на вест *Украјина из часа у час… Народна милиција: “СБУ лаже кад каже да контролише пола Славјанска, не треба нам њихова помоћ, нека иду одавде” – ПОЧЕО СПЕЦИЈАЛНИ НАПАД УКРАЈИНСКИХ ПУЧИСТА НА НАРОД… СЛАВЈАНСК И КРАМАТОРСК ПРВИ НА УДАРУ

zastava kolaz SAD EU

 

НАТО је СР Југославију три месеца бомбардовао, убијао грађане Србије дивљачки, рушио и уништавао српску инфраструктуру, фабрике, школе, болнице, возове, убијао децу и старце да би наводно заштитио “голоруко шиптарско становништво”.
Хоће ли НАТО бомбардовати Кијев, и војне јединице Украјине. Хоће ли НАТО, по истом аршину, који је применио на СР Југославију, убијати украјинске пилоте, бомбардовати војне касарне, електропривредне објекте и Кијевску телевизију или ће се, јасно као на длану показати, да је НАТО и Америка Четврти евроатлански фашистички рајх који је заједно са украјинским фашистима кренуо на окупацију Русије.

Фашистички запад за сваки почетак агресије има понеки лажни несувисли изговор. Од сарајевског атентата, преко „Маркала“, „Рачка“ па до Украјине. Као што се Наполеонов и Хитлеров кит насукао на дебеле руске хридине, тако ће проћи и зарђала НАТО крнтија и тобожња америчка војна свемоћ која је немоћна пред мало јачим торнадом.
Онај прави и још невоиђени “торнадо” приредиће Обами баћушка Владимир Владимирович Путин. Бриселским фашистима неће помоћи ни добро снабдевена подземна склоништа под условом да уместо кисеоника адаптирају плућа на руски гас, са нешто мало урана и стронцијума.

Нахушкани од Америке украјински фашисти су кренули у самоубилачки рат очекујући да их из ваздуха подрже НАТО зликовци а њих нешто нема на небу, а и ако се појаве биће то лет изнад кукавичијег гнезда. Лет у пакао. Лет без повратка јер и кад би хтели да се врате у своје базе, база више бити неће. Уместо Авелина, БОНДСТИЛА, Берлина, Лондона биће гомиле шута и пепела из којег њихов феникс, са кукастим крстом на крилима, никад више узлетети неће..

Миодраг Томић Стублински
2. мај 2014.