ДЕШАВА СЕ...

Милицији бивше Украјине – Одлучите се! Хоћете ли да служите терористичким бандама кијевске хунте или сте уз свој народ?


.

МИЛИЦИЈИ БИВШЕ УКРАЈИНЕ

9_31_422x240

 

Игор Војиновић
Повјереништво СНО „СРБИ НА ОКУП“

Хвала Господу Богу, вештачке творевине Украјине више нема и ви милиционери се морате коначно одредити – хоћете ли служити злу или добру, да ли ћете са фашистичком хунтом или са својим народом, хоћете ли бити нацистичка полиција или народна милиција?

Вас, милицију у Украјини, су западни бандити највише вријеђали, нападали, понижавали, мучили и убијали свих ових година постојања вештачке Украјине, а у терористичким дивљањима нациста и фашиста по Кијеву у западној и централној Украјини од новембра 2013. год. до марта 2014. год. највише сте страдали.

Беркут специјалне једнице милиције су показале невјероватну храброст али и пасивност, но су биле баријера глобалистичким терористима и највећи страдалници. Ми Срби смо сви подржавали Беркут, а свака част и понеким другим јединицама милиције и појединцима.

Испоставило се, након окупирања Кијева од терористичке хунте крајем фебруара и окупирања централне Украјине и још понеких крајева у марту 2014., да милиција не зна шта ради и на коју ће страну. Разумљиво је то, јер је извршен терористички преврат уз помоћ запада (НАТО, ЕУ и Ватикана) те се милиција није снашла у неким случајевима, али како ви милиционери може те служити нелегалним и нелегитимним самопроглашеним властима у окупираном Кијеву? Истим онима који су вас толико понижавали и убијали.

Нисте допустили да народ дотуче нацистичке и фашистичке терористе у Доњецку, Харкову, Луганску и другим мјестима, али зашто и како сте допустили да банде упадају на југоисток бивше Украјине заузимају здања и нападају народ? Како сте допустили долазак 5000 навијача, хулигана, разбојника и разних банди почетком маја прво у Харков, па у Доњецк и на крају у Одесу?!

Како сте могли допустити онај злочин и погром над цивилима од стране терористичких бандита у Одеси!? Зар је могуће да хиљаде крвожедних бандита обучених пола у униформу, пола у цивилку са шљемовима на главама и са палицама, сјекирама и штитовима у рукама харају сатима по Одеси?! Све су ломили, палили, пуцали из скривеног ватреног оружја и пребијали људе на мртво по улицама Одесе, док на крају нису направили монструзни злочин у Дому синдиката у Одеси са преко 200 невиних цивилних жртава. Мучки злочин!

Свака част појединим одредима милиције у Доњецкој и Луганској области, али шта је са вама осталима?!

Народ вам је вјеровао, није вас нападао, чак су вам предавали ухваћене терористе из „Десног сектора“ и других банди. А ви?! ШТА ЈЕ СА ВАМА? Хоћете ли то да служите терористичким бандама глобалистичке хунте из окупираног Кијева?!

Уколико нећете, немојте ко часни појединци међу вама само отказати послушност и чекати док вас нацисти и фашисти поубијају као у већини случајева до сада, него се организујте и браните своја села и градове, браните себе и народ. СТВАРАЈТЕ СЛОБОДУ, ОБНОВИТЕ НОВОРУСИЈУ.

Милицијо бивше Украјине, одреди се!

МИЛИЦИЈА С НАРОДОМ!

СЛАВА НОВОРУСИЈИ – ЖИВЈЕЛА НОВОРУСИЈА!

______________

Косовска Митровица 13. мај 2014. год.