Љиљана Јовановић

24.МАЈ – МАРШ ПРОТИВ „Monsanto“ и „GMO“ широм света


И ове године одржавају се широм света демонстрације против фирме Monsanto, највеће мега компаније за производњу генетски модификованог семена и хемикалија, која контролише највећи део светских залиха хране… Писали смо већ о смртном и здравствено опасном резултату употребе ових семена и хемије, објавили и извештаје које су урадиле и званичне и независне контроле тих територија. Грађани широм света, они који су свесни и виде те и такве резултате, на овај начин желе да кажу својим корумпираним владама да не желе Monsanto у својим земљама.

24.05.2014. за ФБР Биљана Диковић, ФБР превод дела текста Љиљана Јовановић

MAM14

Ово је позив на акцију за све генерације против окупације Monsanto-а било где, свуда…

МАРШ у више од 400 градова света МОЖЕТЕ УЖИВО ПРАТИТИ НА каналу Раша тудеј (RT) линк је: Follow RT’s LIVE UPDATES: http://on.rt.com/iswqsn

  • Over 400 cities worldwide will see millions marching against the US chemical and agricultural company Monsanto in an effort to boycott the use of Genetically Modified Organisms in food production.
ФБ страница RT

ФБ страница RT

Без обзира да ли вам се свиђа или не, постоји велика шанса да је оно што сте јутрос доручковали загађено Monsanto-вим необележеним ГМО организмима или хемикалијама
Monsanto контролише највећи део светских залиха хране на рачун демократских слобода у свету.

Марш против Монсанта је светски позив на акцију са циљем информисања јавности.
Позива да се преиспита дуготрајни утицај на здравствени ризик, услед коришћења генетески модификоване хране са захтевом да се обележавају производи који садрже ГМО организме да би потрошачи имали тачну информацију и да би могли да одлуче

Monsanto
ЗАШТО МАРШИРАМО?

Да заштитимо наше залихе хране
Да подржимо локалне фарме
Да заштитимо околину
Да подржимо производњу здраве хране
Да се покаже повезност између великог “бизниса” и државних службеника.
Да покренемо контролу оних који су одговорни за корупцију

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ 24. МАЈА 2014.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ВРАТИМО НАШУ ХРАНУ!

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА МАРШИРАЊЕ ПРОТИВ MONSANTO!

Отворен је и сајт посвећен осиромашеним грађанима света да почну акције против Monsanto и осталих организација FDA (Food and Drug Administration), USDA (Usda national nutrient database), EPA (US Environmental Protection Agency) GMA (Grocery Manufacturers Association) и BIO (Biotechnology Industry Organization) и прехрамбених компанија које користе Monsanto-ве производе..

СТРАНИЦА ДОГАЂАЈА НА ФБ

СТРАНИЦА ДОГАЂАЈА НА ФБ

У СРБИЈИ ЈЕ МАРШ ПРОТИВ МОНСАНТА ЗАКАЗАН ЗА 15. И 16. јун У ТРИ ГРАДА: Нови Сад (Трг слободе), Ниш (Трг Краља Александра), Београд (Трг Републике)

Глобалистички монополисти изигравају Бога: генетички модификују живи свет, укрштају бабе и жабе, присвајају целокупну светску производњу хране… Јесмо ли им дали право да униште нашег сељака, отрују и побију становнике Планете? Хоћемо ли најзад да схватимо опасност која прети нашем обрадивом земљишту, природи, економији и здрављу!? СТОП МОНСАНТО! СТОП ГМО! МАРШ ИЗ НАШЕ АВЛИЈЕ!

А ОВАКО ЈЕ БИЛО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ У НОВОМ САДУ:

фото: Александар Вељић

фото: Александар Вељић

Референце:

http://occupy-monsanto.com/tag/protest/
http://www.march-against-monsanto.com/

Follow RT’s LIVE UPDATES: http://on.rt.com/iswqsn