ДЕШАВА СЕ...

Звонко Михајловић – Главу горе Срби, ништа није изгубљено. Бојкотом до победе!!!


Нови дебакл Tачијевих кандидата

Zvonko

Пише: Звонко Михајловић

6. јун 2014.

Иако је у Штрпцу резервисано четири аутобуса за потребе одласка на предизборни митинг у Грачаници, отишло је свега двадесетак људи.
Оно што прати све скупове које организују Вучићеви и Дачићеви „Срби“’ јесу претње и уцене губитком посла свих запослених у буџетским установама који се не повинују њиховој диктатури. Упркос свему томе, више је него евидентно да их је народ презрео и овога пута ће бојкот тих избора бити стопроцентан.

Главу горе Срби, ништа није изгубљено.
Бојкотом до победе!!!

_________

5. јун 2014.

Најбољу антикампању за „косовске“ изборе воде сами кандидати.
Потребно је само видети их и неће вам пасти на памет да изађете и гласате.
Јад и туга!!

***

Због страха од нове бламаже, данас је отказан планирани предизборни скуп Тачијеве листе „српска“ који је требао да се одржи у Дому културе у Штрпцу са почетком у 16h.
Желим да се захвалим свим грађанима који су имали храбрости да кажу НЕ својим позиварима јер их нова превара и издаја тих „Срба“ окупљених на једној листи не занима.
Будимо поносни, будимо Срби, рецимо не издаји!
Бојкот је мој избор!!

_________
4. јун 2014.

У неколико наврата сам преко регионалне ТВ Херц у Штрпцу позивао свих осам кандидата за Тачијеве посланике са листе “СРПСКА“ на ТВ ДУЕЛ. Дакле свих осам кандидата истовремено против мене као представника Српске радикалне странке која заговара бојкот избора.

Према повратним информацијама добијених од стране власника телевизије и даље нико нема храбрости да се појави на поменутом дуелу иако сам им оставио могућност да бирају време, место и теме. Сагласан сам и да се њима унапред доставе питања а мени не.
Користим ову прилику да им и на овај начин упутим јавни позив на ТВ ДУЕЛ како бисмо народу пружили прилику да сазна шта је права истина и позадина ових избора.

СВЕ ЗА СРПСТВО А СРПСТВО НИ ЗА ШТА!!

 

 

1 reply »