АКТУЕЛНО

Биљана Ђоровић: Тамни коридори моћи – Билдерберг 2014.


Годишњи састанак групе Билдерберг, шездесет други по реду, одржан је ове године од 29. маја до 1. јуна у Копенхагену у Данској, у елитном хотелу Мариот. Припадници војно-обавештајних структура, политичари, нафтни, банкарски, фармацеутски, медијски магнати, представници академских експертских елита, неоконзервативци, окупили су се како би током четири дана усвојили акциони план елите чијом ће реализацијом увећати патњу човечанства по мери своје незајажљиве похлепе и силе. Званично – састанак је имао за циљ унапређење америчко-европске сарадње, но иза затворених врата су се усаглашавали тактички планови за реализацију давно усвојених стратешких циљева успостављања агенде Новог светског поретка, монетарна политика и ратна агенда НАТО-а.

08.06.2014. ел.поштом Ђоровић, за ФБР приредила Биљана Диковић

10390930_10152410744530606_8358751358162812803_n
Списак учесника овогодишњег састанка клуба Билдерберг 2014. (који никада не садржи сва имена већ само она која се откривају јавности) био је у знаку представника три стуба рата: владиних представника, нафтног и финансијског бизниса, а према неким извештајима, теме разговора на овогодишњем састанку су обухватале ситуацију у Украјини, однос Русије и НАТО, као и злокобно Партнерство за трансатлантску трговину и улагања (ТТИП), споразум који, према „Стоп ТТИП“, предстaвља корпоративни пуч и увод у корпоратократију – владавину неколицине корпорација које ће збрисати последње остатке правне заштите и достојанства људског постојања на планети.

THE-BILDERBERG-GROUP

Према Полу Џозефу Вотсону „ТТИП представља саставни део покушаја групе Билдерберг да спасе униполарни свет стварањем `светске компаније` – зоне слободне трговине, која би повезала САД са Европом. Баш као што је Европска унија почела као пука област слободне трговине и на крају је трансформисана у политичку федерацију, која контролише више од 50 одсто закона и прописа својих држава чланица са невероватним презиром према националном суверенитету и демократији, ТТИП је дизајниран да оствари исти циљ, само на већој скали“. Договор је предводио Обамин трговински представник САД, Мајкл Фроман, инсајдер Вол Стрита и члан ЦФР, сестринске организације Билдерберга. Фроман је истовремено помогао да се изгради још један блок глобалне владе, Транс-Пацифичко Партнерство, сличан пројекат који укључује азијске земље.

Bilderberg 02
С обзиром да је Билдерберг замишљен да створи јединствену валуту – евро, далеке 1955. (председник Билдерберга Етјен Давињон се у интервјуу 2009. хвалио како је јединствена валута ЕУ, евро уведена на основу замисли групе Билдерберг), резултати европских избора су упалили све аларме међу Билдерберговим глобалистима, који су запањени чињеницом да се њихова супердржава ЕУ урушава као резултат популистичког отпора центрираног око анимозитета према неконтролисаној имиграционој политици према ромској популацији.

new-world-order-diagram-bilderberg

Списак учесника јасно је указао на то да су рат и отимачина орвелијански подведена под ‘привреда’, биле кључне теме око којих је обезбеђен консензус – банкара који прописују правила лажиране игре и корумпираних политичара – који их спроводе у виду закона скројених тако да живот највећег дела човечанства претворе у пакао. Међу учесницима са званичне листе су председник Google (Google CEO) Ерик Шмит, оснивач Paypal-а Питер Теил, бивши директор ЦИА Давид Петраеус; генерал-потпуковник Александар Кејт, бивши командант за `сајбер` сигурност САД, бивши директор Националне агенције за безбедност, члан управног одбора Билдерберг групе Етјен Давињон, бивши председник World Bank Group – Џејмс Волфенсон, представници плавокрвног племства Европе, преко 60 директора и чланова управних одбора најмоћнијих корпорација у свету, медијских магната.

cartoon_bilderberg

Данијел Естулин – најупућенији познавалац историје групе Билдерберг, аутор књиге „Истинита прича о Клубу Билдерберг“, који (поред Џима Такера, истраживачког новинара, вишедеценијског преданог расветљивача постојања и рада групе Билдерг који је преминуо прошле године), располаже најпоузданијим доушничким извештајима, изјавио је за РТ да официјелна агенда овогодишњег састанка групе Билдерберг која је представљена јавности, није истинита.

images

Информације које је он добио од инсајдера говоре о седам кључних тачака (од девет или десет) по којима је усвојен операционални план Светске владе за деловање влада у циљу даље реализације агенде Новог светског поретка:

 1. Прва тачка је нуклеарна дипломатија: на састанку групе Билдерберг разматрани су потези који треба да појачају притисак на Иран како би онемогућили склапање потенцијалног нуклеарног савеза између Русије, Кине и Ирана, чији се развој нуклеарног програма континуирано настоји да спречи.
 2. Друга тачка је гасни споразум између Русије и Кине који је веома забринуо Европљане у условима када економским санкцијама настоје да ослабе позицију Русије у контексту озбиљне политичке кризе у Украјини.
  Дугорочни гасни уговор са Пекингом доводи, потенцијално ЕУ у опасност да буде замењена као приоритетни енергетски партнер Русије а тиме и до подривања напора Вашингтона да кроз контролу транзита гасовода изолује Кину и Русију.
 3. Успон националистичких еуроскептичких партија на изборима за Европски парламент од Британије до Мађарске и Грчке унео је панику у глобалистичким редовима. Глобализација нема подршку народа и реализује се технократско законодавним наметањем загарантоване пропасти држава и народа. Централни план глобалиста је редукција популације, но за његову реализацију неопходна је сарадња политичког естаблишмента, која се широм ЕУ урушава.
 4. Четврта тачка састанка групе Билдерберг односила се на прописе ЕУ који се тичу заштите приватности на Интернету и последица које ће таква политика имати за САД. Разоткривање размера електронског надзора који спроводи америчка Агенција за националну безбедност и њени савезници у свету изазвао је велике протесте група и појединаца који захтевају да се законске норме о заштити приватности поштују. Европски политичари ове захтеве не могу једноставно да игноришу (барем не одмах) – као што је показало постепено слабљење немачке истраге о шпијунским активностима НСА.
 5. Пета тачка се тиче стратешке оријентације глобалиста да уведу цензуру и ограниче слободу на Интернету под мантром о сајбер сигурности. Под изговорима сигурности, настоји да се умањи утицај који Интернет као медиј има на подизање знања и разумевања о природи смртоносног обруча који стеже контролом ума обневидело човечанство.
 6. Обама и његова политика била је разматрана као шеста тачка састанка клуба Билдерберг. Глобалистички врх је окривио америчког председника за издају националних интереса Америке како у Сирији тако и у Украјини. Најновија доктрина коју је најавио – смањење употребе војне силе и употребу диполоматије и колективне акције – било је у фокусу разматрања клуба Билдерберг.
 7. Климатске промене – стандардна орвелијанска мантра за даљу имплементацију Агенде 21 УН и вођење метеоролошких и климатских ратова, биле су такође предмет усвајања консензуса елите на састанку групе Билдерберг у Данској, овога пута под одредницом: Климатске промене, етички и економски изазови.
  Да ли су билдерберговци разматрали успех употребе метеоролошког оружја у Србији која никога није требало да изненади будући да је током прошлогодишњег састанка групе Билдерберг била најављена употреба пуног опсега оружја попут ХААРП-а и МУОС-а (Mobile User Objective System). Организација велике лажи о климатским променама и глобалном отопљавању, неопходна је не само како би се неометано користило метеоролошко и друго електромагнетно и биолошко оружје, већ како би се реализовао план нултог развоја друштва и онемогућио просперитет, што се увелико реализује захваљујући пројектованој економској кризи која је зацртана у плановима групе Билдерберг.
  Данијел Естулин, веома је прецизно, на основу доушничких извештаја, описао улогу Билдерберга у увoђењу света у економску кризу. По Естулину, клуб Билдерберг је 2006.године био пред дилемом: или продужена агонија, стагнација и депресија или интензивнија али краћа депресија која ће трасирати пут за Агенду 21 УН као нов одржив економски поредак, са далеко мање суверенитета но са више ефикасности уз увођење социјализма фабијанског типа.
  На основу одлука чланова групе Билдерберг усвојених на састанцима 2006. у Канади и потом 2007. у Турској, уследило је напумпавање хипотекарног мехура који је резултирао финансијским колапсом 2008.године.

bilderberg-2014-newworldnextweek

Просперитет и прогрес су строго забрањени у Новом светском поретку чији планови укључују елиминацију четири милијарде људи до 2050 године. То су људи које Рокфелер и Кисинџер у складу са нацистичким наслеђем називају „бескорисне изелице“. Термин „бескорисне изелице“ ушао је у јавни дискурс током суђења нацистичким ратним злочинцима у Нирмбергу. Др Лео Александар који је био ангажован у Канцеларији главног тужиоца за ратне злочине у Нирмбергу имао је прилику да интервјуишу немачке лекаре који су учествовали у еутаназији хендикепираних у Немачкој. У тексту објављеном 14. јула 1949. У New England Journal of Medicine др Александар је написао: „У почетку се радило само о суптилним променама са нагласком на основном ставу лекара. Све је почело са прихватањем да постоји таква ствар као што је ‘живот који није вредан живљења'“. Нацистички лекари су описивали пацијенте који су убијани као „бескорисние ждераче“. Еутаназија је, сходно оптици оснивача групе Билдерберг узела маха у „цивилизованој Европи“ (оснивач Билдерберга, холандски принц Бернхард, пореклом Немац, био је тридесетих година двадесетог века почасни официр СС коњичке дивизије и секретар управног одбора ИГ Фарбен, хемијске корпорације која је током другог светског рата производила бојне отрове).

bilderberg47

Нажалост, недостају нам информације о плану Новог светског поретка за Србију. Данијел Естулин је у својој књизи „Клуб Билдерберг“ открио да су на свом састанку 1992.године Билдерберзи усвојили план о стварању Велике Албаније и даљем комадању Србије, отимањем Војводине и њеном предавању Мађарској. План је касније укомпонован у Агенду 21 УН – разбијање Србије по моделу регионализације.

 

Но, има један други план, чију реализацију убрзавају тамни коридори моћи, на чије су постојање заборавили обневидевши од злочина и греха у којима су се заглибили до краја и до дна.

Божији план.

 

7836288820_d7007f5ed9_b

4 replies »

 1. Mundus vult decipi, ergo decipiatur
  Људи воле да буду обманути, зато обмањуј!
  Данас, у држави Србији која је организована по слици и прилици Новог светског поретка, у којој су све институције преузете и у којој се над Србима спроводи погром уз свеопште саучесништво народа дрогираног медијима (у стању непрекидне поларне инерције) читати ове коментаре који показују да људи не желе да знају каква је природа поретка који нам ради о глави (и то не само нама већ људском роду) је у најмању руку изненађујућа и забрињавајућа и потврђује тачност латинске изреке која је уткана у темеље језуитско илуминатске обмане на свим нивоима човековог постојања, уздрманог и ишчашеног из темеља: „Људи воле да буду обманути, зато обмањуј!“
  На жалост, зло нас је окружило са свих страна и продрло у сваку пору управо захваљујући успешно изведеној обмани – да не постоји и да није свеобухватно. Не разумети на који начин функционише и који су му стратешки циљеви, као и предлози да аутора текста (бедног пискарала) треба уклонити са лица земље – које препоручује један од коментатора – показују да су они који реализују Нови светски поредак добро одрадили свој посао.
  Наравно да излаза има. Излаз је у освешћивању људи. У спознаји планова и методологије Светске владе у свим сегментима: Агенда 21 УН, Кодекс Алиментаријус, геоинжињеринг, метеоролошки, климатски, биолошко-хемијски, радијациони, мрежни ратови, метафизички план, тајна друштва, Ватикан, организације и институције које се све чешће састају у Србији.
  То је оно са чим би сваки човек на планети морао да се упозна и чему мора да се супротстави. Обманом перцепције убедили су људе да су конформистички циљеви оно што чини смисао људског живота. Не, нисмо ми тако бедна створења – претворени смо у врсту која нија више сасвим људска. Наша је сврха да будемо на бранику добра, Бога и истине. То је суштина Небеске Србије. Када се ставри сагледају из правог угла, све долази на своје место.
  Што се излаза тиче, веома је једноставно: напустити градове и правити самоодржива насеља која треба уредити по мери овог задатка. Духовна сродност и подизање духовног нивоа како би се супротставили многоструким лицима зла, јачање свих интринсично људских капацитета који су потпуно различити од обмане зване прогрес мишљен као техника. Излаз јесте у спознаји, духовном уздизању и супротстављању. Слободна воља је последња линија одбране. Небеска Србија и духовна вертикала – путоказ.

  Свиђа ми се

 2. Dragane, o cemu ti pricas, teoretises. Zar ne vidis da su svi pametni, vitalni ljudi manje vise pobjegli iz Srbije koja se raspada, a negativnom selekcijom dovedeni su najgori moguci ljudi na celo drzave. I sto je najjadnije izabrani su demokratskim putem. Jesu li aktivisti Srbije uspjeli sprijeciti bilo koji pogubni akt ili zakon u Srbiji. Vlast nije sposobna ni da odbrani narod od poplava i opet ostaje tu gdje jeste. Sudstvo i pravda uopste ne postoje u ovoj zemlji, a tu je i policija da zastiti to sudstvo i vlast zarad sake evra. Tu je i 700 000 ljudi koji posredno ili neposredno rade za drzavu i odgovara im odrzanje ovog trulog sistema jer im drzava izdrzava porodice. Ovo o cemu vi pricate su floskule pogledaje stanje na terenu i dajte zaista prave, konrektne ideje. Njih uopste nema, ni u Srbiji kao ni u svijetu. Svi su hipontisani, zabrinuti za svoj goli zivot kojim suptilno vladaju nasi vladari sto finansijskim sistemom, sto vlascu, i mi se neumitno zaista krecemo ka nwo. Inace ne bi ni ovi pisali ovo sto mi citamo da im to nije omoguceno, neko ko moze nekaznjeno da pobije pola miliona ljudi u zadnjih desetak godina moze da ukloni ova piskarala u roku od par minuta. i tako…

  Свиђа ми се

 3. Поштовани Драгане!
  Први пут читам један садржајан и добронамеран текст, који садржи оне елементе, који су нам до сада недостајали, наиме, не кукати, анализирати, већ конкретно деловати. Ваши предлози су изузетни, прихватљиви и могу се без тешкоћа реализовати, само недостају прави људи, за остварење ваших предлога. Мали је број грађана Србије, који разумеју, управо написано. Сви су постали аналитичари, без конкретних решења. Поштовани Драгане, хвала вам на овом врло корисном тексту и прије свега на бистрина вашег и Божијег ума. Међутим, убеђена сам, да ће се ускоро на политичкој сцени Србије, појавити грађанке и грађани Србије, матице и расејања, који деле ваше мишљење. Неко је рекао: што се више говори о невољама, њих је све више и више. Што се више говори о решењима, наших невоља, њих је све више и више. А то значи: престанимо са кукњавама, анализама, посветимо енергију и време ,,РЕШЕЊИМА“ изласка из већ дуже времена не подношљивог и неприхватљивог: моралног и духовног мрака.
  У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕТОГА ДУХА. АМИН!!!

  Свиђа ми се

 4. “Директива бр.21” , “Директива бр.132” , “Визија стратегије 2010.”, а све пласирано од стране Националног комитета за безбедност САД-а, ауторизовано од мање-више познатих сатрапа “великог брата” – Хенрија Кисинџера, Збигњева Бжежинског, Данијела Сервера и иних ликова , а аминовано од УН-а , само говори о дрскости “великог брата” и нашој безразложној инфериорности – безразложном страху – да му на одговарајући начин, информацијски /информатички/ парирамо.
  За сваку његову “директиву” или “визију”, у сваком случају штетну за њега и за нас, следи информацијска /информатичка/ блокада у виду крилатице – досетке језика срБскОГА:
  “Где се појави/ло/ ту се и потаји/ло/,
  а код нас вериге блистале и со се уцрвљала.”
  У првом делу крилатице ЗЛО враћамо његовом ИСХОДИШТУ, али му се не посредно не супродстављамо /не играмо по његовiм правилима/, а у другом делу, код себе, немогуће
  чинимо могућим, исказујући снажну веру у речено, ништа мање од његове /само/уверености у његове директиве, визије, АГЕНДЕ…!
  Дакле, он нас својим дрским веровањем у своје садржаје /директиве, визије, доктрине…/ ” хипнотише”, а ми млако, млитаво узмичемо и препуштамо му стратегијску иницијативу?!
  Уместо да му опонирамо, оспоравамо сугерисано, планирано – као могуће, ми се трудимо,
  њему у прилог и на корист, да што детаљније, аналитичније, оргиналније и “стручније“ нашим читаоцима утувимо у главу, из свести у подсвест, његове погубне мисли и речи
  и тако бивамо побеђени и мисаоно покорени и пре сваке помисли на било какавв отпор –
  а приори не прихватање реченог!
  Он од немогућег, својом наметљивошћу, чини могуће, а ми од могућег , својом неодлуч-
  ношћу, чинимо немогуће и узмичемо – “предајемо се без борбе“.
  Ко нама брани да и ми напишемо и пласирамо директиве, визије, доктрине, стратегије и тсл.?
  Нама то нико не брани нити може, али ми у то не верујемо па отуда тако и пролазимо.
  Он је схватио и практично применио постулат веровања у написану, прочитану,
  саслушану, реемитовану и тако у информационо поље инсталирану реч – своје директиве,
  визије, доктрине, стратегије…
  Премда без институционалне инфраструктуре, или тек у повоју, такорећи на “историјској ледини”, он се латио пера и написао неке своје декларације, касније,
  у континуитету, систематски, методично иновиране протоколима, директивама,
  визијама, премда у крајње субјективне али за њега верујуће, да би то верујуће, суб-
  јективно еволуирало у спознајуће објективно и остварујуће, њему на “радост”, а нама на муку и жалост.
  По чему је његова /на/писана реч, ма у којој форми, супериорнија у односу на
  нашу???
  Ни у чему, осим што он верује у оно што је написао, а што касније прелази из верујуће имагинарног у спознајнајуће реално и оствариво.
  Ми не схватамо да се до реалног долази преко имагинације, а он то схвата и тако нас у старту – побеђује!

  Ко каже да ми немамо умове, достојне настављаче нашег Николе Тесле, нашег Владике Николаја Велимировића…???
  Наш Никола Тесла упозорава:
  “Непотпуно запажање је само облик назнања и одговорно је за многа болесна схватања и победе лудих идеја.” /Н.Т – “Моји изуми” /џепно издање/, стр. 129/.

  Драган Славнић

  Свиђа ми се