Биљана Ђоровић

КОМЕНТАР ДАНА: Излаз јесте у спознаји, духовном уздизању и супротстављању. Слободна воља је последња линија одбране. Небеска Србија и духовна вертикала – путоказ.


Mundus vult decipi, ergo decipiatur
Људи воле да буду обманути, зато обмањуј!

mundus vult decipi..ergo decipiatur Petronius
09.06.2014. коментар на текст СРБског ФБРепортера Биљана Ђоровић: Тамни коридори моћи – Билдерберг 2014., приредила Биљана Диковић

0bchm

Данас, у држави Србији која је организована по слици и прилици Новог светског поретка, у којој су све институције преузете и у којој се над Србима спроводи погром уз свеопште саучесништво народа дрогираног медијима (у стању непрекидне поларне инерције) читати ове коментаре који показују да људи не желе да знају каква је природа поретка који нам ради о глави (и то не само нама већ људском роду) је у најмању руку изненађујућа и забрињавајућа и потврђује тачност латинске изреке која је уткана у темеље језуитско илуминатске обмане на свим нивоима човековог постојања, уздрманог и ишчашеног из темеља: „Људи воле да буду обманути, зато обмањуј!“

mind-27684195313
На жалост, зло нас је окружило са свих страна и продрло у сваку пору управо захваљујући успешно изведеној обмани – да не постоји и да није свеобухватно. Не разумети на који начин функционише и који су му стратешки циљеви, као и предлози да аутора текста (бедног пискарала) треба уклонити са лица земље – које препоручује један од коментатора – показују да су они који реализују Нови светски поредак добро одрадили свој посао.

Наравно да излаза има. Излаз је у освешћивању људи. У спознаји планова и методологије Светске владе у свим сегментима: Агенда 21 УН, Кодекс Алиментаријус, геоинжињеринг, метеоролошки, климатски, биолошко-хемијски, радијациони, мрежни ратови, метафизички план, тајна друштва, Ватикан, организације и институције које се све чешће састају у Србији.

То је оно са чим би сваки човек на планети морао да се упозна и чему мора да се супротстави. Обманом перцепције убедили су људе да су конформистички циљеви оно што чини смисао људског живота.
Не, нисмо ми тако бедна створења – претворени смо у врсту која није више сасвим људска.

trobojka-srbija

 

Наша је сврха да будемо на бранику добра, Бога и истине. То је суштина Небеске Србије. Када се ставри сагледају из правог угла, све долази на своје место.

Што се излаза тиче, веома је једноставно: напустити градове и правити самоодржива насеља која треба уредити по мери овог задатка. Духовна сродност и подизање духовног нивоа како би се супротставили многоструким лицима зла, јачање свих интринсично људских капацитета који су потпуно различити од обмане зване прогрес смишљен као техника. Излаз јесте у спознаји, духовном уздизању и супротстављању. Слободна воља је последња линија одбране. Небеска Србија и духовна вертикала – путоказ.

ljudi zastava srbije

3 replies »

 1. Излаза из неподношљивог моралног и духовног мрака, економске кризе и свеопште анархије постоји, а решење смо ,,МИ“ грађани Србије, матице и расејање, удружени, умрежени и врло битно: СЛОЖНИ. Све што нам се дешава приморава нас на уједињење и слогу, захваљујући томе мењамо оно што није добро и заједнички стварамо ново ХУМАНО ДРУШТВО, које нам дарује оно што нам већ дуже времена недостаје: РАД-РЕД-МИР и живот достојан живљења. Користим прилику да упутим званични позив грађанима Србије, матице и расејања, за оснивање ОДБОРА или САВЕТА за радикалне културне, привредне и политичке промене и стварање једног новог и хуманог друштва, без којег изласка из из свих познатих неприлика и невоља, заиста нема.
  Састав одбора треба бити од грађана Србије свих степена образовања, који се јавно одричу, како личног, тако и групног профилисања. Уместо: ЈА па ЈА, постоје само, МИ, савесни и одговорни грађани, који свој индивидуализам, зњање, енергију и време, стављају добронамерно, савесно и одговорно, интересу заједнице-народа. Доста је анализа и без корисног траћења, тако драгоценог времена, пређимо са речи на дела, срећнија и спокојнија, заједничка будућност се практично ствара, али само заједничким деловањем.
  Позивам све патриотске снаге Србије, почев од Двери, Економског покрета, Наших и свих осталих добронамерних покрета, да одреде два своја представника, женски-мушки пол, за одређивање заједничке стратегије, наступа.
  У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕТОГА ДУХА.АМИН!!!

  Свиђа ми се

 2. Кад се погазе, забораве или занемаре божији закони и поклони се оном телету, тј. штампарима лажног новца, лажне науке, лажне културе, лажне историје, кад милост изиђе из човека, реке изгубе своје здравље и изиђе мирис из пољског цвећа онда стижемо отприлике ту где смо. Наш назови школован свет је толико отањијо да имамо само ретке појединце који држе човека у себи.
  Кад се кола заглаве у глибу паметан возач ће покушати да се мало врати назад како би узео залет и прошао кроз глиб. Зато ја са својим скромним знањем препоручујем да се наш србски род мало поврати уназад да се ослони на веру и Богове који су га одржали до окупације једеизма. Сви људи који мисле о Богу замишљају Бога као неког свемоћног човека који све види и све зна и који одлучује забављајући се с нама. Међутим ствари стоје нешто друкчије. Сунце је било Божанство у многим народима, а да ниједан интелектуалац или мислилац није објаснио зашто је то тако. За тренутак замислите да Сунца нема шта би било са овом земљом, наравно постала би залеђена и без оваквог живота. Али такве су се прилике у историји догађале не баш да Сунца нема него долазило до захлађења која су трајала неколико хиљада година где су услове за живот сводили на минимум што се зове ледена доба. зато су људи а и дан данас „обожавају“ сунце, јел је лепше лето од зиме и нема рода и вегетације у току зиме већ само током лета. Некад су Срби све то лепо знали и остале су само пословице које нас на то подсећају. Некад су Срби рачунали године по летима „Сретно лето“ и “ На многаја љета“ односно годину су делили на два дела лето од Ђурђевдана или нашег старог Јарила, Јарка, Јаро, који је победио зиму и поново лепо греје, па до Митровдана а зиму од Митровдана до Ђурђевдана и имали посебну графему или знак времена која се састоји ид једног кружног лука који означава ход кроз васиону са две цртице које су означавале два годишња доба. Прочитајте Србски календар наших метереолога пријатно ће те се изненадити. Они лепо на научан и коректан начин ово објашњавају. Е сад замислимо да нема светлости био би тотални мрак и шта би смо имали, ништа и нас неби било. Зато су Срби били свесни светлости и његовог значаја да су га Обожили у Бога Вида и славе га баш онда кад су најдужи дани у години 28. јуна. Значи имамо Видовдан када су претпостављам сушили лиле са трешања и правили буздоване које су уочи празника палили и са њима ковитлали и бацали око и преко торова, симболично славећи светлост и кретање у васиони. А пола године касније на Бадњни дан и Божић секли и палили Бадњак подстичући симболично поново враћање Јарила. Хоћу да кажем да се морамо ослонити на несумљиве ослонце а песници да сроче обредне песме које ће нас вратити на прави пут. Пут човека, пут истине, пут милости и престанимо тровати земљу.

  Свиђа ми се

  • „НЕОПАГАМИЗАМ У СЛУЖБИ ЕКУМЕНИЗМА

   Теофил Од Византије (није потврђен) 01:43 07.06.2014.
   • +4
   Неопаганизам (павампирио се на западу још у време ренесансе) и сатанизам, ових дана и година доживљавају свој врхунац. Западни пројекат паганизације и сатанизације читавих поколења успешно се спроводи преко западне поп-рок музике, холивуда, литературе, евросонга,…Не могу да разумем да сте толико малодушни, поремећени и скамењени у времену и простору. Можда имате добре намере али пут према паклу је поплочан њима.Између вас пагана и нас православаца је непремостив понор.Зар не видите да се у свету води свеопшти рат западних сатаниста против православља а ви (свесно или несвесно стајете на њихову страну). Сада о томе већ отворено говоре, као Карл Билт: Православље је највећа претња за западну цивилизацију!!! Западним сатанистима је све једно да ли ће против нас ортодоксних (правоверних) употребити словено-паганисте (као што си ти ), паганиста (хинду богови, западни друиди, источни шамани,…), наци- фашисте (итало-германски паганизам+дарвинизам), пантеисте , агресивне атеисте ( комунисти, дарвинисти, нихилисти, анархисти.. ) , екстремисте других религија (вахабисти, ,…) или ће то бити хришћански отпадници (католици (крсташи), протестанти и остали секташи). Њима је битно да си против Православља или да ниси православни верник. Потпуно је све једно да ли се молите духовима природе (пантеизам) или словенском богу Перуну или Хиндуистичком Вишни, јер су све то кодирана имена демона. То је добро знао и осетио највећи србин Свети Сава који је највише урадио на искорељивану словено-пагана (поганих ђавољих слуга). Опаметите се и придружите нам се што пре (кроз, покајање, исповест, Божанствену Литургију, и сједињење са Христом (причешће) и потврђени у делима љубави и доброте) јер почело је време сврставаља између добра и зла. А када дође време Апокалипсе, и другог Христовог доласка биће касно за вас, јер вас Господ неће питати да ли сте били добри Срби и словени него да ли сте били добри Православци! Zis ако умреш у богоборству и паганству живећеш зауек у паклу јер у Хришћанству постоје два неопростива греха: 1.Самоубиство и 2. Хула на Духа Светога ). За вас пагане приредио сам неколико цитата из Библије:
   28. Нема више Јудејца ни Јелина, нема више роба ни слободнога, нема више мушког ни женског, јер сте ви сви један (човјек) у Христу Исусу. (Павл.Гал.)
   12. Јер нема разлике између Јудејца и Јелина; јер је исти Господ свију, богат за све који га призивају.
   Оставивши прави пут, залуташе, и пођоше путем Валаама Восорова (паганских богова) који заволи плату неправде.
   7. А поганих(паганских) и бабских прича клони се и вјежбај се у побожности.(1 Тим)
   14. Не упрежите се у исти јарам с невјерницима (паганима); јер шта има праведност са безакоњем; или какву заједницу има свјетлост с тамом?“
   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

   Драган Славнић

   Свиђа ми се