АКТУЕЛНО

СВЕТ ИГНОРИШЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ У УКРАЈИНИ- ХЕМИЈСКИМ ОРУЖЈЕМ НА ЦИВИЛЕ У СЛАВЈАНСКУ !?


imagesCZPYSGAE

КИЈЕВ БАЦА ХЕМИЈСКЕ И ЗАПАЉИВЕ БОМБЕ НА ЦИВИЛЕ У СЛАВЈАНСКУ!?

Среда 11 јун 2014, Русија Данас, ФБР превод

Предграђа Славјанског су погођена запаљивим (вероватно фосфорним или напалм) бомбама, за РИА новости је изјавио представник локалне Самоодбране. Сведоци наводе да су те бомбе експлодирале у ваздуху, а не на земљи, распрскавајући се у мање фрагменте и изазивајући пожар…

fosforne bombe

KIEV USING CHEMICAL WEAPONS ON CIVILIANS IN SLAVYANSK !?

Wednesday, June 11

23:40 GMT:

The outskirts of Slavyansk were fired at with incendiary bombs, local self-defense forces told RIA Novosti. Eyewitnesses said the bombs exploded in the air, not far from the ground, then broke off into smaller pieces and caused several fires.

 

73092

http://rt.com/news/eastern-ukraine-army-operation-680/

1 reply »

  1. Шта још треба становништво источне Украјине да доживи, да РФ не остане и даље, само неми посматрач страдања сопственог народа. Планери права на самопредељење и индиректни подржавачи, ко су они, свима је познато, на које су организатори ,,БУНЕ“ са оправдањем рачунали, али, њихова помоћ и заштита је из непознатих разлога у критичним тренуцима изостала, што је знак да је много организаторских и планских грешака направљено, резултат, трагично страдање становништва. У Украјини се игра велика игра са пуно неморалних и несавесних играча, цену те игре, скупо, губљењем драгоцених људских живота, недужно становништво плаћа. Очигледно је да овде нешто није у реду. Догађаји са трагичним последицама у источној Украјини, сваког моралног човека принуђава, да трезвено и реално о томе размишља и изводи закључке који се неће подударати са пропагагадним и већ познатим текстовима, које смо имали прилике до сада да читамо. Надам се да редакција овај коментар неће избрисати, полазећи од чињенице, да свако од нас има легитимно право, да изнесе своје лично мишљење, које се не мора прихватити, довољно је да се поштује и прочита.

    Свиђа ми се