ДЕШАВА СЕ...

ТУЖИЛАШТВУ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА (5): ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ ПРОТИВ КАРАЂОРЂА


„Ради исмевања Хашког трибунала, без икакве сумње антисрпског и злочиначког суда, урадио сам оптужне предлоге против 30 знаменитих Срба, чији „злочин“ се састоји у томе што су се истакли у борби за ослобођење српског народа и заузимају значајно место у нашој историји и колективном памћењу. Сваки дан објављиваћу оптужни предлог против једног `осумњиченог`. Гарантујем да ћете се сваки пут бар добро насмејати“, каже у својој поруци наш читалац Душан Марић.
Актуелно је, наравно све што је везано за ову тему и за наш сајт, тако да ћемо објавити све „оптужне предлоге“ уваженог читаоца СРБског ФБРепортера.
На крају представљања свих, по информацији господина Марића, тим адвоката из Београда ће „ово мало правно дотерати, па ће то заиста упутити Хашком трибуналу, са предлогом да против наведених подигну оптужницу“ и то доставити медијима.

15.06.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

КАРАЂОРЂЕ ПЕТРОВИЋ

КАРАЂОРЂЕ ПЕТРОВИЋ

ТУЖИЛАШТВУ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА – МЕЂУНАРОДНОГ ТРИБУНАЛА ЗА КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ

ЛИЦА ОДГОВОРНИХ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ

ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ ПРОТИВ КАРАЂОРЂА, КАРАЂОРЂА ПЕТРОВИЋА, ВОЖДА КАРАЂОРЂА, ЦРНОГ ЂОРЂА, ЂОРЂИЈА ЧЕРНОГ, ЂОРЂИЈА ПЕТРОВИЋА, ЦРНОГ ГРУЈЕ И ОСТАЛИХ

 

Зато што су 1804. године, само због тога што су Старац Фочо и Кучук Алија посекли неколико десетина српских кнезова и повећали пореске стопе (ПДВ) за неколико стотина процената, иницирали и предводили удружени злочиначки подухват српског народа против његових окупатора Турака познат и као Први српски устанак.

У току овог злочиначког подухвата Црни Ђорђе, Карађорђе, Карађорђе Петровић, Вожд Карађорђе, Ђорђије Петровић, Ђорђије Черни, Црни Груја и остали протерали су из Србије више десетина хиљада Турака и тиме починили највеће етничко чишћење у Европи на почетку деветнаестог века.

У току Првог српског устанка осумњичени Карађорђе, Карађорђе Петровић, Вожд Карађорђе, Црни Ђорђе, Ђорђије Петровић, Ђорђије Черни, Црни Груја и остали починили су масовни злочин геноцида над Турцима.

На Делиграду, први пут, убили су 1.000 Турака, на Делиграду. други пут, 2.000 Турака, на Мишару 300 Турака, на Иванковцу 300 Турака, код Ћуприје 500 Турака, код Малајнице 2.000 Турака, код Кладова 500 Турака, код Сјенице 1.000 Турака, код Нове Вароши 3.000 Турака, код Варварина 1.000 Турака, на Дубљу 1.500 Турака…..укупно више од 110.000 Турака, што је довољно да се напуне стадиони Партизана и Звезде.

Иако су редовно имали и по десетак пута више војника него Србија, Турци су у свакој бици пролазили горе него фудбалери Шпаније на утакмици против Холандије на Светском првенству у Бразилу.

Осумњичени Карађорђе, Црни Ђорђе, Ђорђе Петровић, Вожд Карађорђе, Црни Ђорђе, Ђорђије Черни, Црни Груја и остали су злочин геноцида над турским, српским и бошњачким Турцима чинили таквим интензитетом да су погребна предузећа у турским гарнизонима радила у три смене, из дана у дан и ноћ, из ноћи у дан ( пуне три годинице дана ), али ни то није било довољно да сахране све мртве, јер су Карађорђе и остали, усвајајући нове и модерније руске и немачке технологије, стално повећавали производњу мртвих турских глава, па је то у појединим биткама попримало одлике модерне серијске индустријске производње.

Када ни опсежне реформе, које су обухватале едукацију, повећање коефицијента за плате гробарима за 236,9 одсто, увођење топлог топлог оброка, признавање бенифицираног радног стажа годину за годину и бесплатно летовање у Бодруму нису дале жељени резултат, турски цар је био присиљен да због асанације терена на прилазне путеве Србији пошаље сву гробарску, али и комуналну и грађевинску оперативу из Цариграда, Бурсе, Измира, Скопља, Бејрута, Једрена, Тиране, Сарајева, Травника и Новог Пазара, што је на крају довело до слома турске економије и пропасти турског царства.

Карађорђе Петровић (1762-1817) Фото: Илустрација из првог српско филма Карађорђе

Карађорђе Петровић (1762-1817), фото: Илустрација из првог србског филма Карађорђе

2 replies »

  1. Gospodine Maricu , moram da protestvujem , zbog nepotpune i neprecizne krivicne prijave protiv okrivljenog Karamdjordja, i trazim dopunu krivicne prijave, jer se verovatno radi o velikom zlocincu , koji je bio osnivac prvih paravojnih formacija u Evropi , u narodu poznatih kao Hajducke jedinice, Okrivljeni je organizator udruzenog zlocinackog poduhvata, sa krajnje niskim pobudama a radi sverca svinja u susedne zemlje

    Свиђа ми се