Љиљана Јовановић

Познати новинар позвао колеге из читавог света да дођу у Донбас и ставе тачку на овај крвави рат


10264582_611374825636767_2405462934785682890_n

СМЕРШ, 24.6.2014.
Превод: Љиљана Јовановић

Ја Александар Жилин, новинар, рођен и одрастао у Украјини апелујем на читаву међународну новинарску заједницу, на сваког поштеног новинара појединачно, да се организују под покровитељством међународних организација и новинара и дођу до југоистока Украјине да би посведочили о резултатима активности украјинске фашистичке владе коју контролише Вашингтон.

Ако дођете овде ви ћете видети шта је пакао! Видећете лично како дневно убијају од беспомоћне деце старе два месеца до беспомоћних стараца који не могу да се бране. Видећете да су Порошенкови фашисти гори од Хитлерових.

Зашто је потребно да дођете овде, драге моје стране колеге? Ако на југоисток дође бар вас 50 или још боље 100 новинара под окриљем међународних новинарских организација, Порошенко и лидери украјинског фашистичког режима ће се уплашити негативног публицитета и зауставиће се потпуно истребљење људи. Уплашиће се и ЕУ да ће остатак народа видети кога подржавају у Западној Украјини па ће их бацити на политичко ђубриште.

Ситуација је таква да само ми новинари и наша искрена помоћ може да заустави овај масакр.

_________
Апел је објављен на више страних језика

4 replies »

  1. Uzas. Ceo zapad je odavno na strani fasizma vaskrslog pod pokroviteljstvom Amerike u koju su se posle drugog svetskog rata sjatili svi Hitlerovi najverniji saradnici odakle ponovo marsiraju da osvoje ceo svet ili bar da uniste pravoslavne narode slovene…

    Свиђа ми се