АКТУЕЛНО

Комплетна историја Монсанта, зле корпорације без премца


Монсанто стално надмашује своје махните ривале, носећи круну „највише зле корпорације на Земљи!“ И није задовољан што је засео на престо смрти, на врху планине трулих лешева, Монсанто остаје фокусиран на новије и научно иновативније начине да нашкоди планети и њеним људима.

Као истински шампион зла, неће престати све док … па, док не буде заустављен! Али, шта је Монсанто и како је постао тако опсцено зао? Мислим да је ово најбоље место да започнемо путовање, зато принесите неколико не-ГМО грицкалица или пића и идемо у вожњу дубоком, мутном канализацијом Монсантове мрачне прошлости.

05.07.2014.The Complete History of Monsanto, The World’s Most Evil Corporation – Waking Times, за ФБР приредила Биљана Диковић

monsanto-gmo-seed-of-evil-03-21-2013

1901-те: Компанију је основао Џон Френсис Квини, члан Малтешких Витезова, тридесетогодишњи фармацеутски ветеран у браку са Олгом Мендез Монсанто, по којој је Монсанто кемикал воркс названа (Monsanto Chemical Works). Први производ компаније био је хемијски сахарин, продат Кока-Коли као вештачки заслађивач.

Чак и тада, влада је знала да је сахарин отрован и тужила је Монсанто да би зауставила производњу, али је изгубила на суду. Отворена је Монсантова Пандорина кутија, могао је да крене да трује свет кроз безалкохолна пића.

1920-те: Монсанто шири посао на индустријске хемикалије и лекове, постаје највећи светски произвођач аспирина, ацетилсалицилне киселине, (токсичне, наравно). Ово је такође време када су ствари почеле да иду наопако за планету, са журбом за увођењем Монсантових полихлорованих бифенила (ПЦБ).

„ПЦБ-и су сматрани чудом индустријских хемикалија, уље које не гори, отпорно на деградацију и са скоро неограниченим могућностима примене. Данас се ПЦБ сматра једном од најтежих хемијских претњи на планети. У широкој употреби као мазиво, хидраулична течност, уље за сечење, премаз и водоотпорна течна заптивна маса – све снажни канцерогени који се повезују са поремећајима репродуктивног, развојног и имуног система . Светски центар за производњу ПЦБ-а је Монсантово постројење на периферији источног Сент Луиса у Илиноису, са највишом стопом смртности фетуса и прераних порођаја у држави. „(1)

Иако су на крају, после педесет година, ПЦБ-и забрањени због изазивања таквог разарања, и даље је присутан у крви и ћелијама ткива животиња и људи широм света. Судски документи показују да је Монсанто био потпуно свестан смртоносних ефеката, али их је сакрио од јавности да задржи ПЦБ воз у пуној брзини!

1930-те: Створио је своје прво хибридно семе кукуруза и делатност проширио на детерџенате, сапун, производе за чишћење у индустрији, синтетичке гуме и пластику. О да, све токсично, наравно!

1940-те: Почињу истраживања уранијума који се користи за Пројекат Менхетн, прве од две атомске бомбе које ће касније бити бачене на Хирошиму и Нагасаки, убивши стотине хиљада јапанских, корејских и америчких војни војника и трујући још милионе.

monsanto 1Компанија наставља несмањеном жестином свој убилачки поход стварањем пестицида за пољопривреду што садрже смртоносни диоксин, који трује храну и залихе воде. Касније је откривено да је Монсанто пропустио да објави да је диоксин коришћен у широком спектру његових производа, јер то би га присилило да призна да је од животне средине створио пакао на Земљи.

1950-те: тесно повезан са компанијом Волт Дизни, Монсанто ствара неколико атракција у Дизнијевој земљи сутрашњице, излажући величанственост хемикалија и пластике. Њихов „Кућа будућности“ је у потпуности изграђена од токсичне пластике која није биоразградива као што су тврдили. Шта, Монсанто лагао? Ја сам шокиран!

„Пошто је привукао укупно 20 милиона посетилаца од 1957 до 1967, Дизни је коначно кућу растурио, али је открио да се она не да без борбе. Према Монсантовом магазину (Monsanto Magazine), кугле за демолирање буквално су одскакале од стакленог влакна (glass-fiber), материјала од армираног полиестера. Пламеници, пнеуматски чекић, моторне тестере и лопате нису вршили посао. На крају су каблови коришћени да стисну и спљоште делове куће, да их мало по мало одвезу камионима. „(2)

Видео: Монсантова дизнификована визија будућности

1960-те: Монсанто, заједно са партнером у злочину а из области хемије, Дау кемикалом (Dow Chemical Company), производи агенс Оранж са диоксином за примену у америчкј инвазији Вијетнама. Резултати? Преко три милиона људи контаминирано, пола милиона мртвих вијетнамских цивила, пола милиона рођених са урођеним дефектима и хиљаде америчких војних ветерана који пате или умиру од његових ефеката и данас дању!

Видео: У Вијетнаму, 30 година после рата, агенс Оранж

Монсанто се на суду опет извукао, а интерне белешке показују да су у корпорацији знали за смртоносне ефекте диоксина у агенсу Оранж, када су га продали влади. Опет дрско, Монсанту је дозвољено да представи своје „истраживање“ у ком се закључује да је диоксин безбедан и не проузрокује здравствене проблеме или слично. Задовољан, поткупљен и исплаћен, суд одбацује Монсантов случај. Касније излази на видело да је Монсанто лагао о налазима и да су његова стварна истраживања показала и доказала да диоксин веома ефикасно убија.

Видео: Агенс Оранж у Вијетнамском рату

Каснији интерни меморандум, објављен у току суђења 2002 године, потврђује „доказану постојаност ових једињења, а њихово опште присуство као остатака у животној средини је ван сваке сумње и … јавни и правни притисци да се елиминишу да би се спречило глобално загађење су неизбежни. Предмет је такав да ћемо погрешити шта год урадимо. Где ћемо и шта ћемо? Алтернативе: изаћи из бизниса; продавати као луди све док то можемо да радимо и ништа друго; покушати да останемо у бизнису; створити алтернативне производе. „(3)

Монсанто се уортачио са И. Г.. Фарбеном, творцем токсичног Бајеровог аспирина и Хитлеровим наређење-извршење произвођачем хемикалија који је истребио милионе људи са својим Циклон-Б гасом током Другог светског рата. Заједно, компаније користе своју колективну стручност у геноциду да уведу аспартам, још један изузетно смртоносни неуротоксин, у исхрану. Када су се појавила питања у вези токсичности сахарина, Монсанто искориштава ову прилику да још један од својих смртоносних отрова представи неподозривој јавности.

1970-те: Монсантов партнер, Џеј Ди Серл (G.D. Searle), производи преко стотину лажираних интерних студија у којима се тврди да ће аспартам бити безбедан, иако су научна истраживања ФДА јасно показала да аспартам изазива туморе и масивне рупе у мозгу пацова, пре него што их убије. ФДА је иницирала велику поротну истрагу компаније Џеј Ди Серл због „свесног лажног приказивања налаза, прикривања материјалних чињеница и давања лажних изјава“ у погледу безбедности аспартама.

monsanto01-375x250

Серл тада повлачи стратешки потез и за директора (CEO) доводи угледног вашингтонског инсајдера Доналда Рамсфелда, који је био секретар одбране током председништва Џералда Форда и Џорџ Буша. Корпорацији је примарни циљ да искористи Рамсфелдов политички утицај и огромно искуство у послу убијања бизниса да би се потплатило, да ФДА „заигра лопте“ с њима.

Неколико месеци касније, Семјуел Скинер добија „понуду која се не одбија„, повлачи се из истраге и подноси оставку на функцију у америчком Јавном тужилаштву. Нови посао му је у Серловој адвокатској фирми. Ова мафијашка тактика развлачила је случај довољно дуго да застари и да га велика порота у једном тренутку пригодно одбаци.

1980-те: Усред неупитног истраживања које је открило токсичне ефекте аспартама и управо када је повереник ФДА, Др Џери Гојан, требало да потпише петицију за закон којим ће се аспартам држати подаље од тржишта, Доналд Рамсфелд од Роналда Регана тражи услугу дан пошто је ступио на дужност. Реган отпушта некооперативног Гојана и именује др Артура Хејс Хала на чело ФДА, који онда помера тег на кантару у Серлову корист и НутраСвит (NutraSweet) је хитро одобрен за људску исхрану у осушеним производима. Што се претворило у тужну иронију, када је Реган, познати љигавац и слаткоречиви ентузијаст, током свог другог мандата добио Алцхајмера, једну од многих ужасних последица конзумирања аспартама.

А Серлов прави циљ је био да се аспартам одобри као заслађивач безалкохолних пића, јер су исцрпна истраживања открила да се на температурама већим од 85 степени Фаренхајта „претвара у познати токсин дикетопиперазин (ДКП), метил (дрвени) алкохол и формалдехид“ (4 ), постајући много пута смртоноснији од свог прашкастог облика !

Видео: Аспартам, канцер мозга и ФДА процес …

Национална асоцијација газираних пића – НСДА (The National Soft Drink Association – NSDA) се у почетку бунила, плашећи се будућих тужби од и због потрошача трајно повређених или убијених попијеним отровом.

monsanto_mon810-378x250

Али, када је Серл показао да течни аспартам, мада невероватно смртоносан, изазива много већу зависност него крек кокаин, НСДА се уверила да ће наглим скоком профита од продаје безалкохолних пића с аспартамом лако надокнадити било какву будућу одговорност. Корпоративна похлепа побеђује и безазлени потрошачи аспартамске водице плаћају за то оштећеним здрављем.

Видео: Опасности од аспартама

Кокишка предводи поново (сећате ли се сахарина?) и тровање аспартамом диетколичара почиње 1983. Као што се очекивало, продаја је порасла до небеса, јер милиони постају безнадежно зависни од слатког отрова послуженог у лименци. Осталима из индустрије безалкохолних пића допало се што су видели и брзо се прилагодише, подесно заборављајући све о својим почетним резервама да је аспартам смртоносна хемикалија. Треба зарадити, много, и то је све што им је заиста важно и у сваком случају!

Године 1985, неустрашен вишеструким оптужбама за корупцију и лажна истраживања поднетим против Серла, Монсанто купује компанију и формира нову аспартам-филијалу под називом НутраСвит компанија (NutraSweet Company). Када је мноштво независних научника и истраживача наставило да упозорава на токсичне ефекте аспартама, Монсанто креће у офанзиву, подмићује Национални институт за рак (National Cancer Institute) и снабдева их својим лажним резултатима и папирима, да институт може да тврди да формалдехид не изазива рак, тако да аспартам може да остане на тржишту.

Aspartame-Symptoms

Познати ефекти уношења аспартама у организам су: „Манија, бес, насиље, слепило, бол у костима, умор, повећана тежина, бол у грудима, кома, несаница, укоченост, депресија, зујање у ушима, слабост, грчеви, раздражљивост, мучнина, глувоћа , губитак памћења, осип, вртоглавица, главобоља, конвулзије, анксиозност, лупање срца, несвестица, грчеви, пролив, паника, ватра у устима. Болести које аспартам окида / мимикрира обухватају: дијабетес, мултиплу склерозу, лупус, епилепсију, Паркинсонову болест, туморе, побачај, неплодност, фибромијалгију, смрт новорођенчета, Алцхајмерову болест … “ (5)

Даље, 80% жалби поднетих ФДА на адитиве у храни је везано за аспартам, који је сада у више од 5000 производа, укључујући: дијетална и недијетална газирана пића и спортске напитке, проминцле, жвакаће гуме, замрзнуте десерте, колаче, торте, витамине, фармацеутске производе , млечне напитке, инстант чајеве, кафу, јогурт, храну за бебе и још много, много тога! Читајте етикете пажљиво и не купујте ништа што садржи овај ужас !

Усред свих смрти, болести, а нашло се ту и нешто корупције, Монсантова ФДА марионета Артур Хал даде оставку и одмах би ангажован од Серлове фирме за односе са јавношћу, као виши научни консултант. Не, није шала! Монсанто, ФДА и многе државне здравствене регулаторне агенције су постали једно те исто! Изгледа да је једини предуслов за постати повереник ФДА то да се неко време проводе било у Монсанту, било у неком другом корпусу картела фармацеутског организованог криминала .

1990-те: Монсанто троши милионе за победу над државним и федералним законодавством које корпорацији онемогућава зло, да настави да диоксинима, пестицидима и другим отровима који изазивају рак трује системе пијаће воде. Али, без обзира на то, Монсанто је безброј пута тужен за изазивање болести код својих радника, људи у околним подручјима и због урођених дефеката код беба.

Са својим ковчезима пуним милијардама профита, нагодба од 100 милиона долара се сматра малим трошком пословања и захваљујући ФДА, Конгресу и Белој кући, бизнис остаје веома добар. Толико добар да је Монсанто тужен за давање радиоактивног гвожђа трудницама (њих 829) да види шта ће се десити са њима.

American-Milk-Banned-in-EuropeУ 1994, ФДА је поново а криминално одобрила најновију монструозност Монсанта, синтетички говеђи хормон раста (rBGH) произведен од генетски модификованих бактерија ешерихије коли, упркос очигледном бесу научне заједнице због његове опасности. Наравно, Монсанто тврди, да гнојаво млеко, пуно антибиотика и хормона, не само да је безбедно, већ заправо добро за вас!

Још горе, млекарске компаније, које одбијају да користе овај токсични крављи гној и што етикетирају своје производе као “rBGH-free”, тужене су од Монсанта, уз тврдњу да им то даје неправичну предност над конкурентима који га користе. У суштини, оно што Монсанто каже је „да, ми знамо да rBGH чини људе болесним, али није у реду да рекламирате да то није у вашим производима„.

Наредне године, компанија почиње производњу ђаволских ГМО усева толерантних на њен токсични хербицид Раундап. „Roundup-ready“ уљана репица, соја, кукуруз и Bt памук почели су да стижу на тржиште, рекламирани као сигурнија и здравија алтернатива својим органским не-ГМО ривалима. Пропаганда је очигледно одрадила посао, јер данас је преко 80% репице на тржишту њена ГМО сорта.

Неколико ствари које дефинитивно желите да избегнете у исхрани су ГМО соја, кукуруз, пшеница и уљана репица, упркос чињеници да многи “natural” здравствени експерти тврде да је ово последње здраво уље. Није, али ћете га наћи да загађује многе производе што су на полицама продавница прехрамбених намирница.

Јер ови ГМ усеви су и направљени тако да се „самоопрашују“, њима не треба природа или пчеле да то ураде за њих. То је као секс са самим собом да направите бебу. Да, да, Монсанто жели да уништи забаву и у томе. Али шалу на страну, у овоме постоји веома мрачан споредни план – збрисати светску популацију пчела.

pcele-i-neonicotinoidi

Монсанто зна да птице и нарочито пчеле блокирају његов монопол зато што опрашују биљке, тако природно стварајући храну, а што је у супротности с компанијиним планом „потпуне контроле и доминације“. Када пчеле опрашују ГМ биљку или цвет, отрују се и умиру. У ствари, опадање броја пчелињих колонија је признато и траје од када су први пут употребљени ГМ усеви.

Да се ​​супротстави оптужби да намерно изазива геноцид пчела, Монсанто купује Бииолоџикс ( Beeologics), највећу фирму која се бавила истраживањем пчела и проучавала феномен колапса колонија – чије је обимно истраживање именовало монструма као примарног кривца! Али после куповине: “Пчеле, шта пчеле? Све је управо савршено!“ Oпет, нисам то измислио, али бих волео да јесам!

Средином 90-их, Монсанто је одлучио да се фокусира на контролисање светских залиха хране вештачким и биотехнолошким средствима, што значи да сачува Раундап краву музару од губитка тржишта, због конкурентских, мање токсичних хербицида. Видите, Раундап је толико отрован да, истовремено, просто уништава не-ГМО усеве, инсекте, животиње, људско здравље и животну средину. И врло ефикасно!

Јер Roundup-ready усеви су направљени да буду токсични пестициди маскирани као храна и зато су забрањени у ЕУ, али не и у Америци! Да ли постоји нека веза између тога и чињенице да су Американци, упркос високим трошковима и доступности здравствене заштите, најболеснија нација? Наравно да не!

bez-pcela-nema-hrane

Као што је био Монсантов план од почетка, сви не-Монсанто усеви ће бити уништени, што ће фармере широм света приморати да користе само његово отровно терминаторско семе. И Монсанто се осигурао да фармери који одбију да уђу у тор буду избачени из посла или тужени кад развејано терминаторско семе затрује органске фарме.

То је дало компанији монопол, јер терминаторски семенски усеви и Раундап сложно раде да ГМО усеви не могу да опстану у окружењу без хемикалија тако да фармери бивају принуђени да купују обоје.

Монсантов следећи корак је био да утроши милијарде на глобалном нивоу купујући што више семенских кућа, претварајући их у терминатор-семенске куће, у настојању да уништи све ривале и збрише органску храну с лица земље. По Монсанту, сва храна мора бити под његовом пуном контролом и генетски модификована – или није безбедна за исхрану!

Монсанто је „шокиран“ што његови критичари из научне заједнице постављају питање да ли су генетски модификовани усеви са генима оболелих свиња, крава, паукова, мајмуна, риба, вакцинама и вирусима здрави за исхрану. Очигледно, одговор на то питање очигледно је, громко: „Нема шансе!“

Помислили бисте да компанија поносна на своју ГМО храну њу служи и својим запосленима, али она то не ради. У ствари, Монсанто је у својим кафетеријама забранио послуживање ГМ хране запосленима. Монсантов неуверљив одговор: „Ми верујемо у избор.“ Што заиста значи: „Не желимо да убијемо испомоћ.“

То је сасвим ОК, а на силу хранити сиромашне земље и Американце овом модификованом монструозношћу као средством за окончање глади, па, мртви људи не треба да једу! Кладим се да већина људи ових дана мисли да је Монсанто очигледно усмерен на еугенику и геноцид, сасвим супротно од пружања хране за „одржив“ свет. Као и у „Успаваној лепотици“ Монсантовог партнера Дизнија, зла вештица даје људима отровну ГМО јабуку која их успављује заувек!

4-5b9011d8b8

2000-те: Монсанто ће до тада већ контролисати највећи део глобалног ГМО тржишта. Заузврат, америчка влада троши стотине милиона за финансирање прскања из ваздуха Раундапа, изазивајући велику еколошку девастацију. Риба и животиње умиру на хиљаде у року од нелолико дана од прскања, а број случајева респираторних болести и смрти од рака код људи расте страховито. Али то се све сматра необичном случајношћу тако да се прскање наставља. Ако сте мислили да су Монсанто и ФДА једно те ​​исто, сад томе додајте Владу.

Чудовиште расте све веће: Монсанто се спаја са Фармација & Апџон (Pharmacia & Upjohn), затим одваја од свог хемијског бизниса и онда ребрендује као пољопривредна компанија. Да, тачно, хемијска компанија чији су производи девастирали животну средину, убили милионе људи и дивљих животиња током свих тих година, сада хоће да поверујемо да производи безбедне и хранљиве намирнице које више неће убијати људе. То је изузетно тешко продати, због чега Монсанто наставља да расте спајањима и тајним партнерствима.

gmo-funders

Пошто је ривал ДиПон превелика корпорација да би се дозволило спајање с њом, они уместо тога формирају тајно партнерство у којем сваки партнер пристаје да одустане од постојећих патентних тужби против другог партнера и започињу размену ГМО технологије на обострану корист. Лаички речено, заједно ће бити превише моћни и политички повезани да би их било шта могло спречити да поседују монопол на пољопривреду; „Контролишите залихе хране и контролисаћете људе!“

Није све тако ружичасто. Чудовиште је у више наврата тужено за стотине милиона долара због изазивања болести, деформитета новорођенчади и смрти изазваних илегалним одлагањем свакојаких полихлорованих бифенила (PCB) у подземне воде, а стално лаже о безбедности производа – знате, посао као и обично.

Чудовиште често истрајава и доказује да га је тешко убити, јер почиње с подношењем неоснованих тужби против фармера уз тврдњу да му угрожавају његове патенте на терминатор-семе. У практично свим случајевима, нежељено семе је на фармерову земљу развејао ветар са суседне фарме с терминаторским семеном. И не само да је ово ужасно семе уништило усеве „органског“ фармера, већ га је тужба одвела у стечај – Врховни суд је обарао пресуде нижих судова и сваки пут стао на Монсантову страну.

Монструм истовремено почиње с подношењем патената на технике оплодње свиња, тврдећи да је узгајање животиње, на било који начин, слично његовом патенту и да му даје право на власништво. Подношењем тако лабавих патената постало је очигледно да жели да тврди како све свиње узгајане широм света угрожавају његов патент.

Monsantoprotest2

Глобални тероризам се шири на Индију; преко 100 000 пољопривредника који су због пропасти ГМО усева отишли у стечај извршава самоубиство испијањем Раундапа, да њихове породице имају право на исплату животног осигурања. Као одговор, монструм користи ситуацију тако што медије узбуњује/обавештава о новом пројекту, да ће помоћи ситним индијским фармерима донирањем управо онога што проузроковало да усеви пропадну! „Форбс“ је затим монструма наградио титулом „компанија године“. Мучно, али истинито.

Још проблематичније је то што је Хол фудс ( Whole Foods), корпорација која се самоозначава као органска, природна и еколошка доказано све само то не. Одбија да подржи Предлог 37 (Proposition 37), меру Калифорније за етикетирање ГМО, тако помогавши да Монсанто и његова ГМО братија на крају победе и да се мера не усвоји.

Зашто? Јер Хол фудс је у кревету с Монсантом већ дуго, потајно пунећи своје полице са прецењеним, лажима рекламираним „природним и органским“ смећем, пуним ГМО, пестицида, rBGH, хормона и антибиотика. Наравно да не жели обавезно означавање, изложили би се као Whole Frauds и Whore Foods што заиста јесу!

Међутим, када се преко двадесет „биотек-френдли“ компанија, укључујући Волмарт, Пепсико и КоАгру прошле године нашло с ФДА у подршци закона о обавезном обележавању, ово је, после борбе зубима и ноктима да победи Предлог 37, Хол фудс видео као прилику да спасе образ; постаје први трговински ланац који је објавио да ће обавезно означавати своје ГМО производе од … 2018! Ух, хвала за ништа, курвоштијо.

Видео: Тајни план корпорација из прехрамбене индустрије („Big Food“) да означавају ГМО…

А ако мислите да је саучесницима компаније изненада нарасла савест, размислите поново. Они једноставно реагују на повике јавности због пораза Предлога 37 тако што шврљкају лажне законе о обавезном етикетирању ГМО да би избегли било какве стварне промене и одржали статус кво нетакнут.

Да додају со увреде на светску рану, Монсанто и његови партнери у злочину Арчер Денијелс Мидленд ( Archer Daniels Midland), Содексо (Sodexo) и Тајсон фудс (Tyson Foods) пишу и спонзоришу Закон о модернизацији безбедности хране у 2009: Представнички дом 875 (The Food Safety Modernization Act of 2009: HR 875). Овај криминални „закон““ даје корпоративним фармама-фабрикама монопол на полицију и контролисање свих намирница – било где, укључујући и сопствено двориште, и да изриче оштре и затворске казне за оне који не користе хемикалије и ђубрива. Председнику Обами је ово звучало разумно и дао је своју сагласност.

Са овим законом, Монсанто може да тврди да је само ГМ храна безбедна, а да је органска или домаћа храна потенцијални преносилац болести и стога се мора изрегулисати до непостојања а ради безбедности света. Ако је исхрана ГМ пестицидним јајцима Монсантова идеја безбедне хране, ја бих да мислим да је остатак света довољно паметан да је се прође.

Када су даља открића отворила поглед на праве намера овог зла гиганта, Монсанто је израдио HR 933 Continuing Resolution, звани Закон о Монсантовој заштити, који је Обама, опет аутоматски, потписао. Овај закон каже, да, без обзира на то колико су штетни Монсантови ГМО усеви и без обзира на то колико опустошили земљу, амерички федерални судови не могу да га спрече да настави да их сади где год му је згодно. И да, Обама је потписао одредбу која издиже Монсанто изнад свих закона и чини га моћнијим од саме владе. Морамо да се запитамо ко је заиста задужен за државу, он није сигурно!

m51

Е, онда долази прекретница када корпорација постаје превише зла и свет креће у контранапад … жестоко! Многе земље осуђују Монсанто за злочине против човечности и потпуно их забрањују, говорећи му да “get the f#<k out and stay out!”.

Свет је постао свеснији чињенице да монструм не жели контролу над глобалном производњом хране једноставно ради профита. Не, после више од једног века смрти и разарања постало је јасно да му је примарни циљ уништити људско здравље и животну средину, свет претворити у мон-сатанистички пакао на Земљи!

србија

Истраживање самог имена открива да му је порекло латинско, да значи „мој светац“, што може да објасни зашто га критичари често називају „Мој Сатана“. Још је интересантније да су слободни зидари и друга езотерична друштва додељивали бројеве сваком слову нашег, на латинском заснованом, абецедног система. Према том систему бројева, како би се Монсанто писао? Наравно: 6-6-6!

Знајте да није све изгубљено. Зло увек на крају губи када се изложи светлу истине, као што се сада догађа.Чињеница да (Монсантова) влада сматра да је неопходно донети очајнички закон да заштити свог правог лидера то доказује. Избачен другде, Сједињене Државе су Монсантово последње упориште.

Ипак, чак и овде су многи почели да узвраћају, да протествују и одбијају ГМО монструозности, бирајући да сами гаје храну или је купују на локалним пијацама, уместо у (монсантовским) корпорацијским прехрамбеним ланцима.

Пробуђени људи такође почињу да увиђају да су заведени од стране корпоративних варалица и криминалаца из федералне владе, отрованих превеликом моћи, контролом и похлепом, што је резултирало стварањем монструозне и ван контроле звери.

И како народ гласа против њих тако што бира да не купује ГМО отров, Монсатови удови се одсецају, полако али сигурно, бацајући га на колена, да завршни с органским мачем у свом срцу поцрнелом. То је оно с чим ће се заувек окончати владавина терора!

gmo-article_0

МАГАЦИН

Аутор: Ханзаи Е
Извор: The Complete History of Monsanto, The World’s Most Evil Corporation – Waking Times
Превео: Александар Јовановић

 

———–

Извори:
(1,3) http://bestmeal.info/monsanto/company-history.shtml
(2) http://www.sourcewatch.org/index.php/Monsanto
(4,5) http://www.pfnh.org/article.php?id=65

——————–