АКТУЕЛНО

ПУТИН МЕРКЕЛОВОЈ: ДОСТА ЈЕ БИЛО- НАШ КОНВОЈ ЈЕ УШАО У ЛУГАНСК (А ВИ ЦРКНИТЕ АКО ОЋЕТЕ?)


СВАКО ДАЉЕ ОДЛАГАЊЕ РУСКЕ ПОМОЋИ ЈУГО-ИСТОЧНОЈ УКРАЈИНИ ЈЕ НЕДОЗВОЉИВО- ПУТИН

ИТАР-ТАСС, ФБР превод: Миодраг Новаковић

August 22, 19:19 UTC+4

То је био руски хуманитарни конвој који је прешао границу, саопштио је у петак руски председник Владимир Путин немачкој канцеларки Ангели Меркел…
0,,16727631_303,00

„АНГЕЛА НЕМОЈ ДА СЕ ПРАВИШ ГЛУВА, НЕГО СЛУШАЈ ШТА ТИ КАЖЕМ…“


MOSCOW, August 22./ITAR-TASS/. Свако даље одлагање испоруке руске хуманитарне помоћи разореним југоисточним регионима Украјине је недопустиво, рекако је руски председник немчкој канцеларки Ангели Меркел у петак.

То је био руски хуманитарни конвој који је сада у покрету, нагласио је Путин.

Руски помоћник министра спољних послова Сергеј Риабаков је изјавио да је руска хуманитарна помоћ у пуној сагласности са нормамама међународног хуманитарног права.

„Усаглашавањем нашег деловања са међународним правом, које смо увек поштовали, и наставићемо да пошујемо, скидамо са нас сваку потенцијалну кривицу,“ додао је Риабаков.

„Делујемо у пуној сагласности са свим нормама међународног хуманитарног права,“ нагласио је руски дипломат. „Ми не желимо више да (одлагањем помоћи) катастрофалну ситуацију у којој живе становници побуњених југоисточних региона Украјине, учинимо још катастрофалнијом…“

4 replies »

  1. Dosta i predugo se ponavlja Hitlerova zapadnjacko nehumana fasisticka igra zivim bicima i krajnje je vreme da se zbaci jaram zaostalog 1000 godisneg sistema koji unistava covecanstvo zbog ostvarenja svojih egoisticko imperijalistickih sebicnih ciljeva nove svetske globalizacije !!!

    Свиђа ми се