ДРУШТВО

Жириновски: Демократија ће нам доћи главе. Све партије треба забранити! Окупити 5-6 хиљада најбољих људи у Русији који ће изабрати императора!


ЖИРИНОВСКИ: Демократија је за слабе земље, Русија мора постати – изборна монархија

23.08.2014. Факти

ЛИДЕР ЛДПР УПОЗОРИО ДА ЋЕ РУСИЈИ „ДЕМОКРАТИЈА ДОЋИ ГЛАВЕ” И ПРЕДЛОЖИО ДА СВЕ ПАРТИЈЕ БУДУ ЗАБРАЊЕНЕ

3822090

Фото: ИТАР-ТАСС/Сергей Фадеичев

ЛИДЕР руске Либерално-демократске партије (ЛДПР) Владимир Жириновски предложио је да у Руској Федерацији буду забрањене све политичке партије и да земља постане – изборна монархија.

Наступивши на сверуском омладинском форуму „Селигер”, своју позицију објаснио је овако:

„Демократија ће нам доћи главе. Док год код нас буде демократија – ми ћемо пузити. А да бисмо престали да пузимо – морамо се одрећи демократије и прећи на империјалну форму управљања земљом”.

Закључујући наступ, подвукао је:

„Демократија и вишепартијност су наметнуте слабим земљама. Зато све партије треба забранити. Нека буде монархија! Али, изборна! Предлажем да се окупи 5-6 хиљада најбољих људи у Русији који ће изабрати императора!”

 

3 replies »

 1. подржавам став жириновског! сматрам тај приједлог жириновског бољим од покушаја да плијевимо појам демократија и да у вези стим као идиоти улазимо у расправе са западом, а које обавезно запад доведе до питања опстанка славена! не губити вријеме о идентификацији линије разграничења наших општих алтруистичких ставова и ставова о неопходности, јер је то код нас здраво, непатворено, …узмимо свој живот у своје руке, по својим потребама и и у складу са нашим бићем!!!

  Свиђа ми се

 2. ТО ЈЕ ГОВОРИО НА СКУПУ НА КРИМУ – БИО ЈЕ ДИРЕКТАН ПРЕНОС !

  Sat, 23 Aug 2014 16:40:31 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: „ЖИРИНОВСКИ: Демократија је за слабе земље, Русија мора постати – изборна монархија 23.08.2014. Факти

  ЛИДЕР ЛДПР УПОЗОРИО ДА ЋЕ РУСИЈИ „ДЕМОКРАТИЈА ДОЋИ ГЛАВЕ” И ПРЕДЛОЖИО ДА СВЕ ПАРТИЈЕ БУДУ ЗАБРАЊЕНЕ

  ЛИДЕР руске Либерално-демократске партије“ >

  Свиђа ми се

  • сваком дође главе демократија која му се уноси са стране, јер, једноставно нема шансе да буде компатибилна са стварношћу. то запад врло добро зна и врло пажљиво примјењује! жириновски то врло добро уочава!!!

   Свиђа ми се