Биљана Ђоровић

Инфоратници – емисија Биљане Ђоровић; Гост – Мирољуб Петровић


23.8.2014. Снага Народа

… Фалсификовање историје има своју врло важну функцију манипулусања људима.
… Српска држава је била најјача када су српске цркве и српски манастири били српски универзитети.

3 replies »

 1. Muka mi je vas nazovi pravoslavaca i vaše liturgije koje su pape i katolici izmislili a vi iako ste se od njih kao razdvojili,niste se od tih ljudsko djavolskih izmišljotina odvojili.Na šta ličite-na robote uključene na struju koji se kao napune na sotonskom punjaču i onda ste kao spoznali Boga i vi ste kao jedina prava crkva.Mućnite malo glavom i proučite malo i šta drugi kažu malo više otvorenog srca i sa malo manje straha.Ako mislite da ste rođenjem srećni da pripadate jedinoj pravoj crkvi-pa to isto misle i većina hrvata-po čemu vi mislite sa ste bolji od njih.

  Свиђа ми се

 2. Овај човек не треба нигде да се промовише,него треба отворено да се разобличи то што он ради и проповеда.А о томе какве све небулозе и хуле пише на свом сајту,где изиграва неког „духовника“ онима који му се обраћају са разним питањима у вези вере је сувишно причати.Тако да брате,пуна подршка за све то што си написао.Јер с обзиром на моја искуства приликом читања садржаја његовог сајта,верујем да је све чиста истина!

  А много је оних који су нажалост заведени његовим предавањима,које качи на јутјубу и који га хвале „на сва звона“.Појединцима сам отворено рекао да ми никако не шаљу било шта везано за њега.Тако да пазите се тог човека!Не може неко ко се бори против Цркве бити узор,него од њега треба да се клонимо,ако не показује жељу за покајањем.

  Свиђа ми се

 3. Прцко Бушић Јуче сам ишао у Техноманију да купим неку „манију“. Испод мене одоздо од Савске, ево га он. Помаже Бог брате, морам нешто да те питам, … каже он питај, … Јели реци ти мени, зашто се не објављују књиге Растислава Петровића (Црногорске усташе, Шћепан мали загонетка је откривена, Племе Кучи итд, десет их има)… на то ме он погледа како сам га исекао са питањем, а онда му још додам знам да имаш права на штампање, зашто не штампаш… Чуј, каже он, нешто се пореметила припрема за штампу у мом компу, а и скупо је итд итд, онда му ја казах да многи би за таквог Србина као што је Растислав, пожелели да се те његове књиге опет могу да купе. Он је на то додао да је скупо и ако ја имам, да нађем неког, па нек штампа. Наравно, није помињао одакле права код њега, али ја знам. Преварио је Растислава и његову жену, када је он био смртно болестан, почетком 2000тих. Такође, ја сам казао да је Растислав желео да се књиге штампају а не да се склоне и да је на жалост умро на операционом столу, а он је са досат МРЖЊЕ рекао да је умро како је и живео од јела и пијења алкохола, што није тачно. Такав мрзац Растислава Петровића има права на његове књиге, а није му рођак.
  11 минута · измењен · Свиђа ми се

  Прцко Бушић Друго, онда га питах, реци ми нешто приватно, зашто кад се већ бавиш тим креационизмом, зашто не идеш на Литургију. Оплете човек против Цркве и Православља, не стидох ни да га питам о Светом Сави и Владики Артемију. Онда удари по томе како људи морају да се спасавају делима и да у Новом Завету се нигде не спомиње Црква… Умирих мало њега или оно што излази из њега новим смислом, па рекох, не можемо се без цркве службом освежити, исповедити, причестити и покајати, а ти ваљда знаш, да ниједан непокајник нема у Царству Небеском, само Покајници, а наравно да желиш да што више Срба буде у Рају, а не у паклу тамо, … рече он нешто своје опет како му не дају ни да отвори школу неку српску са српом вероватно и чекићем, неда му црква, рече и утече
  Управо сада · Свиђа ми се

  Прцко Бушић Биљана, Роберт ти пише, не будеш ли га добро оплела, сматраћу да га подржаваш!
  Управо сада · Свиђа ми се

  Прцко Бушић На жалост сада видех да ти је емисија већ била, штета, послушаћу

  Свиђа ми се