ДЕШАВА СЕ...

КОМЕНТАР: Саша Касаловић – СВЕ КРИТИКЕ УПУТИТИ „ВЛАСТИМА“ У СРБИЈИ КОЈА ЈЕ ДУБОКО АНТИСРБСКА И АНТИПРАВОСЛАВНА


КОМЕНТАР: Саша Касаловић – СВЕ КРИТИКЕ УПУТИТИ „ВЛАСТИМА“ У СРБИЈИ КОЈА ЈЕ ДУБОКО АНТИСРБСКА И АНТИПРАВОСЛАВНА

Коментар Саше Касаловића односи се на текст објављен на СРБском ФБРепортеру: Како се Србија види из Русије… Бесплатан сир је само у мишоловци

29.11.2013. приредила за ФБР Биљана Диковић

Саша-Касаловић

Па… тачно је све ово што је написано. Детаљно и прецизно је све речено. Међутим… све критике које су упућене иду на адресу власти у Србији која је дубоко антисрбска и антиправославна. Хистерија и делиријум у коме србска власт живи и које их обузимају на путу ка ЕУ и НАТО, добро Вам је познато, нису и жеља србског народа.

Сви ,,избори“ на којима се бирала власт у Србији су намештани уз грубо мешање западних дипломата у унутрашња питања Србије и то је постала пракса и свакодневица у политичком животу Србије.
Свака нова власт у Србији је израз воље Брисела а не србског народа. Сигуран сам да вам је то познато.

Србским патриотама је потребан сваки вид подршке (у саветима и финансијски), и преко нам је потребно да се и Русија напокон умеша у унутрашња питања којима се Србија бави, да нам помогне да покренемо широки фронт одбране Србије (а самим тим и Русије и руских интереса на Балкану). Потребно нам је да кренете у конкретну помоћ, нама који хоћемо, можемо и смемо да се супротставимо овом лудилу у Србији а које се сваким даном само увећава и које ће се увећавати до саме пропасти Србије и србског народа, ако не уклонимо издајнике и изроде из србског политичког живота. Да би се то догодило Русија мора да препозна ко у Србији воли, жели и свим срцем ради да Русија буде његов савезник по свим питањима.

Међутим то се неће догодити пуким препознавањем и набрајањем онога шта у Србији није добро и шта не ваља као што је то овим текстом учињено. Па и птице на гранама у Србији знају све ово што је Ваш (и наш) одбор, за одбрану генерала Младића, написао. Нама је потребна конкретна помоћ да уклонимо са власти ове изроде и да успоставимо Православну србску државу, а да би смо то остварили потребна нам је озбиљнија сарадња.
И Русији је потребна сарадња са оним снагама у Србији од које ће правовремено добијати праве информације и објављивати их својој јавности. Русији је потребна таква сарадња из много, много разлога (да их сада овде не набрајам јер сам сигуран да их и Ви знате).

Русија мора знати да је Србија пуна Срба јунака и патриота. Овај народ је мали и измучен али у њему и даље куца срце Степе-Степановића, Војводе Мишића, Цара Лазара и Милоша Обилића, али нас је зајахала једна од најмоћнијих војних сила на свету, поробили су нас ратом који смо због Косова изгубили, довели су на власт у Србији своје слуге и зато се данас у Србији дешава ово што се дешава.
И у Србску Православну Цркву су ови са ,,запада“ довели ЕКУМЕНИСТЕ и отпадију од Христа на челу са патријархом србским и онда реците Ви мени како један овако намучени народ може да се сабере да прикупи снагу и да крене у рат за ОСЛОБОЂЕЊЕ без помоћи некога јаког и великог као што је Русија.

И да не дужим више. Русија ако хоће, може да помогне “здраве“ Србе и може да се умеша у ,,србско питање“ (својих интереса ради) само ако то жели. А ако из неких других геополитичких разлога то не жели, е онда је то неко сасвим друго питање и онда није у реду да се једним оваквим текстом кривица сваљује на овај напаћени и деценијама мучени србски народ и да му се спочитава о националном паду који је евидентан.

Нисмо ми као народ пали и пропали јер смо тако волели и желели него је ,,запад“ систематски преко ,,квислиншких“ влада у Србији спроводио свој план. Нама је потребно да се Русија умеша у целу ову причу и да ,,противмерама“, сарадњом са србским патриотама кренемо да радимо на стварању ,,православног панцарства“.

6 replies »

  1. Све је то истина, али је и чињеница да је народ бирао ове особе које су сада власт са таквим одушевљењм, али сада, већина, само прича како је лоше и шта би требало урадити и даље ништа непредузимају под изговором да они сами не могу ништа. А могли су сами да заокруже на листићу број!!!

    Свиђа ми се

  2. Potpuno ste istinito napisali. Kvislinška vlast će ostati ovde dok ne obavi posao.
    Njihovi gospodari im drže konce i dok ne potpišu stolicu za arnautske skotove u UN, i dok sve Srpsko ne prodaju arnautrskim skotovima, otcepe Vojvodinu, daju Rašku -turcima, i sve unište prodaju poštu, prodaju rudnike, a Srbe s’ Kosova i iz Metohije ne ostave strancima u sopstvenoj zemlji. A da, i dok sve cigane iz eu-robije ne prime u Srbiji..A mudžahedinima daju državljanstvo..Tada će da ih puste niz vodu, ali ni Srbije neće biti tada..

    Свиђа ми се