АКТУЕЛНО

Писмо грађанима Републике Српске од Николе Перовића, команданта српских добровољаца у Русији


Писмо грађанима Републике Српске од Николе Перовића, команданта српских добровољаца у Русији.

24.09.2014. КМ новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

np
Браћо Срби, помаже Бог!

Након мог позива за општу мобилизацију био сам стварно изненађен великим бројем порука које су ми стизале од моје браће из Србије са жељом да чистог срца и душе приступе бригади коју смо основали и пруже свој допринос у борби за слободу Новорусије и православног света.

Ја, Никола Перовић, командант српских добровољаца у Новорусији, иако имам само 25 година, успео сам да завредим поверење српског и руског народа.

Трудићу се да оправдам указано поверење и покажем да могу и умем да поведем наше Србе у заједничку борбу против америчког империјализма, који под паролама демократије окупира земље геј парадама, развратом, неморалом, погрешним вредностима. Уверен сам да се српски народ неће одрећи своје традиције, историје и вере.

Живео сам у Француској и посматрао како пред стравичном америчком пропагандом, која је захватила Европу, људи губе душу и одричу се својих корена.

У овим тренуцима морамо бити опрезни пред новим подвалама, „обојеним револуцијама“ које се спремају у нашој Републици Српској, новим уценама и притисцима.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/s720x720/10710846_790798030963179_7736857192527248928_n.jpg?oh=9775c3c030aceb4e643f9ca15acbd0e8&oe=54902F8D
Никола Перовић, добровољац у Новорусији

Због је тога је важно да српски народ схвати да се његови интреси и опстанак данас бране у Новорусији и да је важно да сви помогнемо наш братски руски народ и заједничким снагама покажемо Западу да не могу више да прекрајају границе, окупирају територије и поробљавају народ.

Дубоко верујем, да ћемо се сви који смо данас овде, у Новорусији, и сва наша браћа која ће нам се прикључивати у наредном периоду, вратити једном на наше Косово и Метохију и ослободити нашу колевку. Братски руски народ, који никада није напустио Србију, захвалан је за сву љубав, помоћ и подршку коју им пружамо у овом тренутку.

Сада је дошао тренутак да покажемо нашу снагу, јединство, вољу, слогу и веру! Да се одлучимо и определимо: лаж или истина, ропство или слобода, невера или вера, нестанак или вечност!

Живела Србија! Живела Русија! Живела Новорусија!

Никола Перовић


3 replies »

  1. Nikola Perovic je pravi Srbin, hrabri borac u cijim venama teku pravi geni nasih slavnih predaka. Takvih je na zalost, ostalo malo u porobljenoj, kolonijalnoj Srbiji! Neka te dragi Bog cuva od neprijateljskog metka i da se ziv i zdrav vratis svojim roditeljima koji sa ponosom mogu da kazu:ovo je nas SIN!

    Свиђа ми се