АКТУЕЛНО

СРБСКИ ОБРАЗ: СВИ НА ПАРАДУ ПОНОСА – 28.09.2014. У ПОДНЕ!


Србски Образ позива грађане Србије и свих Србских Земаља на велики родољубиви скуп ПАРАДА ПОНОСА, у Београду, у недељу 28. септембра у 12 часова!

27.09.2014. портал СРБСКИ ОБРАЗ, за ФБР приредила Биљана Диковић

Налепница-05-RGB

Зборно место за ПАРАДУ ПОНОСА је испред Саборне цркве, одакле ће се кренути у шетњу централним градским улицама: Краља Петра — Кнеза Михаила — Трг републике — Македонска — Дечанска — Косовска — Таковска — Џорџа Вашингтона —Цара Душана —Тадеуша Кошћушка. Шетња ће се завршити на Београдској тврђави, испред Споменика србским и руским браниоцима Београда у Првом светском рату.

Циљ нашег окупљања је исказивање истинског србског поноса, поводом стогодишњице славних победа на Церу и Колубари, као и поводом очекиваног доласка Председника Русије, Владимира Путина.

Образ позива грађане да на ПАРАДУ ПОНОСА донесу све оно чиме се поносе као православни Срби: Часни крст, иконе Светаца, заставе Србије, Русије и Новорусије, слике и фотографије својих витешких предака, као и србских и руских хероја — Светог Саве, Карађорђа, Његоша, Војводе Мишића, Драже Михаиловића, Радована Караџића, Ратка Младића, Војислава Шешеља, Владимира Путина…

Припремајући се за ПАРАДУ ПОНОСА, активисти Образа су лепили плакате и налепнице у Београду и у другим градовима широм Србије, попут Ниша, Новог Сада, Панчева, Шапца, Руме, Јагодине…

006

Још једном поручујемо и пријатељима и непријатељима да нас никакве претње и уцене не могу поколебати, а још мање натерати на предају и капитулацију, јер у нама и даље громко одјекује поклич мајора Драгутина Гавриловића:

„Образ Београда, србске престонице, мора да буде светао!“

За Крст часни и Слободу златну!

Све за Србство, а Србство ни за шта!

2 replies »

 1. Дошао сам из Москве у БГ, само због ових гадова! Доста је било њиховог терора! …геј параде неће бити! Видимо се сутра, браћо Срби! С’ вером у Бога, слобода или смрт!

  Свиђа ми се

 2. Могу само да вам све најлепше пожелим у сутрашњој борби против сатана и демона.Убеђен сам да ће патриоте
  Србије изаћи као победници и лично желим да неко безбол
  палицом звизне председника Србије америчког амбасадора кирбија.Сутрашња наша победа је почетак
  коначног ослобођења Србије.Жандсрмеријо одбите послушност нато кловну вељовићу не туците свој народ него идите газите стоку арнаутску.
  На крају да изразим моје велико поштовање и дивљење
  оном Српском јунаку што је ударио немачког педера,јер
  Српска штампа је прећутала истину претучени педер ради за швапску армију на космету он је окупатор и једино што ми је криво што бар неће трајно остати парализован

  Свиђа ми се