АКТУЕЛНО

Руски дом у Београду: Књига „ПРИРУЧНИК ЗА ИЗВОЗ У РУСИЈУ“


7. октобра 2014. године у 19,00 у великој сали Руског дома ће се одржати презентација књиге „ПРИРУЧНИК ЗА ИЗВОЗ У РУСИЈУ и Евроазијски царински савез“, аутора Хаџи Слободана Стојичевића.

04.10.2014. Руски дом, за ФБР приредила Биљана Диковић

слика приручник за извоз у русију

Књига „ПРИРУЧНИК ЗА ИЗВОЗ У РУСИЈУ“ садржи практичне савете за српска мала и средња ПРОИЗВОДНА предузећа, како да истраже тржиште Русије, како да излажу на сајмовима, како да нађу партнере, савете за преговоре и уговарање извоза. Поред овога, аутор је дао и технички део извоза са свим детаљима: сви документи који су потребни за извоз у Русију су описани сваки посебно и дата су упутства за прављење извозно-увозне и транспортне документације за извоз у Русију.

Своје богато практично искуство деценијског извоза српске робе у Русију, излагања на сајмовима, преговарања, транспорта, царињења,… аутор је преточио у јасно, конкретно и практично употребљиво упутство за српска производна предузећа при наступу на руско тржиште.

1 reply »

  1. Поштована Биљана, нема потребе доказивати да би такав приручник морао бити у електронском облику доступан бесплатно, па и на овом сајту. Ако то није или не буде случај, онда би информација о томе такође требала постати случај. Све остале закључке је једноставно извести. Желим да верујем да делимо ово мишљење.

    Свиђа ми се