АКТУЕЛНО

МИНИСТАР ГАШИЋ: СРБИЈУ ДАЈЕМО АЛИ ВУЧКА НЕ- СПАСИЋЕМО ГА ОД „ЖАНДАРМСКИХ УБИЦА“ !? (Орвелијански превод)


Гаша „Керамички“, министар војни са „макро-фотељом“ и „микро-војском“, је на крају као пример зликовачког напада на Лик и Дело Њега, и Његових „институционализованих чланова породице“, издвојио непријатељски напад Српске жандармерије „с југа“ (и „с хамера“), који су пребили Његовог брата (и оних пар војних гуштерчића) ко вола у купусу, само зато што је дошао на „Педербал“ да се „педерише“…

***

МИНИСТАР ГАШИЋ: СРБИЈУ ДАЈЕМО АЛИ ВУЧКА НЕ- СПАСИЋЕМО ГА ОД „ЖАНДАРМСКИХ УБИЦА“ !? (Орвелијански превод)

7 октобар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

ОН и он

Министар војни (који командује „микро-војском“, али зато има „макро-фотељу“) Бата „Керамички“ Гашић се придружио осведоченом нераднику Аци Вулину, иначе министру за рад исл…, у јавним јауцима и крицима, да се апсолутистички премијер Аца Вучич, спаси од фантомских атентатора, којих није мало ових дана- а број им је немогуће утврдити управо из разлога што су „фантомски“.

Гаша „керамичар“ је позвао новинаре у здање генералштаба (које још увек носи ожиљке дивљачког бомбардовања од стране НАТО банде- иначе организације коју Гаша вопи „до имбецилности) да би им саопштио како је велики и непоколебљиви Вођа (са визијом и коме се поглед стално губи у даљини- негде према Фекетићу…) у смртној опасности, и то највероватније од стране Жандармеријских банди са југа, оних истих који су се животом и чашћу заклели да ће чувати Српско Косово (оно исто које су Гаша, његов Вођа и клика, већ „продали“ будзашто)– те су из истог разлога сада веома непредвидиви, јер су већ више пута и у више прилика јавно демонстрирали своја родољубива осећања (будуће кривично дело, које ће у Србији бити проглашено за „недело према интеграцијама“?).

Гаша је непоколебљиво изјавио да ће искористити све војне ресурсе за одбрану против оружане агресије против спољног агресора- за заштиту Вође „Александра Величанственог“ против агресије од стране „родољубивих Жандарма с „југа“ али и оних с „хамера“…

… Према његовим речима, ти ресурси нису мали, и поред „кобра“, поскока, смукова, има ту пуно и војних гуштерчића- дакле веома опасних гмизаваца.  Жандармеријо бери кожу на шиљак!?

Гаша „керамичар“ је проплакао пред новинарима, изговоривши кроз сузе: „Плашим се за Њега, и за Његовог брата, и Његову тетку , и цео ужи и шири Његов род- Јер за разлику од колеге Џонг Кима, он течу још није укокао…(што не значи да неће- када се стекну услови)…

Гаша „Керамички“, министар војни са „макро-фотељом“ и „микро-војском“, је на крају као пример зликовачког напада на Лик и Дело Њега, и Његових „институционализованих чланова породице“, издвојио непријатељски напад Српске жандармерије „с југа“ (и „с хамера“), који су пребили Његовог брата (и оних пар војних гуштерчића) ко вола у купусу, само зато што је дошао на „Педербал“ да се „педерише“ (а и где би се другде педерисао, ако не на Педербалу?).

Бата „Керамички“, а.к.а Гаша, је на крају истакао да је Он (апсолутистички премијер Аца Вучич) управо- државним декретом (и подмазао са два милиона „еврића“) наредио спровођење „педер-процесије“ да би његов „институционализовани брат„, али и сви остали који „осећају потребу“, могли јавно и некажњено да се педеришу…

—–
НАПОМЕНА АУТОРА- ГОРЊИ ТЕКСТ ЈЕ НАСТАО КАО САТИРИЧНА ОБРАДА „(ПОЛУ)РЕЖИМСКОГ ОРВЕЛИЈАНСКОГ ТЕКСТА“ – У НАСТАВКУ (СВАКА СЛИЧНОСТ СА РЕЖИМСКИ ПОЈЕДИНЦИМА И ИНСТИТУЦИЈАМА ЈЕ НАМЕРНА)…

Gašić zabrinut za bezbednost premijera

Beta pre 6 sati

BEOGRAD, 7. oktobra 2014. (Beta) – Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić izjavio je u utorak da deli zabrinutost ministra za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina za bezbednost premijera Aleksandra Vučića.

„Učinićemo sve da premijer bude bezbedan“, rekao je Gašić novinarima u Generalštabu Vojske Srbije.

On je kazao da je kao ministar odbrane resorno nadležan za bezbednost premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je u ponedeljak izjavio da je zabrinut za život premijera Vučića.

„Plašim se za bezbednost premijera Aleksandra Vučića, a brutalan napad na njegovog brata me nije iznenadio jer je tome prethodila višemesečna kampanja protiv cele porodice predsednika vlade. Mnogima ne odgovara da Srbija ima premijera koji ima veliku podršku u narodu, te se zato s Vučićem obračunavaju napadima na njegovu porodicu“, rekao je Vulin za dnevnik Kurir.

(Beta, 07.10.2014)

 

 

6 replies »

  1. Господин Гашић би требало или да оперише алкохолне кесице испод очију, или да престане да пије. Ипак му препоручујем операцију, јер ако престане да пије, неће више моћи да говори без везе.

    Свиђа ми се

  2. NEĆE PREMIJERU OVAJ NAROD DA PRLJA RUKE. VAŠEM VODJI JE DOVOLJNO ŠTO IMA VAS, TAKVE SARADNIKE, VI ĆETE GA U GROB OTERATI. JER, KO JE VAS POZNAVAO, NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI.

    Свиђа ми се