Видео

(И после Тита Тито) Овације посланика при уласку Вучића у Скупштину (ФБР „видео обрада“)


Скупштина Србије, 24.10.2014.

ФБР продукција 25 октобар 2014, Видео монтажа М. Новаковић

6 replies »

 1. Јасно ми је зашто посланици у тзв. скупштини аплаудирају „великом вођи“ – они си обични бедни плаћеници, који у времену највеће беде и безнађа народа живе боље него тииитине комуњаре!

  Јасно ми је и зашто га тзв. београџани, нарочито другосрбијанци и потомци комуњара „готиве“, јер сви имају итекакве користи од полтронства (сигуран посао, добре плате, могућност мита и корупције итд.) (Иначе, подсетимо се да је он на изборима за градоначелника Београда пропао!)

  Нејасно ми је шта је са Србским народом! Живи горе него икада у својој историји, исељава се са својих вековних етничких простора пред насиљем арнаута, „бошњака“ и иних антисрба и пред неограниченом немаштином. Оно што остане живи слично псима. А гласају за курјачког и напрдњаке?! Зашто, бре, браћо Срби радите против себе и нарочито против будућности својих потомака?!

  А да ли заиста гласају?! Е, то је нешто о чему нико не сме да писне, а некмоли да чепркне…

  Свиђа ми се

 2. Za razliku od Tita,vUČKo je nažalost izabran na demokratskim izborima. Narod je glasao za onog ko najviše obećava, a nije mu bitno da li taj može to što obeća da i ostvari. Svi ovi što mu aplaudiraju,treba da mu stope ljube jer da im nije Vučka bili samo brojka na birou za nezaposlene. Oni nisu nizasta drugo sposobni osim da budu uvlakači.

  Свиђа ми се

 3. Slađana! Pa nije tajna: SNS! Nastala u kuhinji globalističke imperije zla! Pa ni Sulejmanova nije bila dovijeka! Ne obojenom revolucijom, kako su oni i DS došli na vlast, jedino narod kukom i motikom, ili prostije ujedinjenim nacionalnim frontom – drugog izlaza, zaista – nema! Ima nade!

  Свиђа ми се

 4. ПОШТОВАНИ ГОСПОДИНЕ НОВАКОВИЋУ КАД БИ МОГАО УСТАТИ ИЗ ЗЕМЉЕ ЂЕНЕРАЛ ДРАГОЉУБ ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ И ОНАЈ сатрап ћопоња МНОГИ БИ ПРЕ БИЛИ ЗА сатрапа НЕГО ЗА СРБСКОГ ЧИЧУ И ЧЕТНИКЕ ТО ЈЕ МОЈ ОДГОВОР ЗА СВЕ НАШЕ ТРАГЕДИЈЕ КОЈЕ СУ ПОГОДИЛЕ НАШ СРБСКИ РОД ОД 1941 ДО ДАНАШЊИХ ДАНА НЕ САМО ПРАВИ СРБИ И СРБКИЊЕ СУ ПРОТИВ нато јевропе ЂЕ ТРЧИ режим београдски АЛИ НИШТА НИЈЕ СЛУЧАЈНО СВЕ БОГ ДОПУШТА ДА СЕ ОЧИСТИ ЖИТО ОД кукоља БРАТСКИ ПОЗДРАВ РЕДАКЦИЈИ ВАЗДА ВАМ ПЕРО ДОБРО БИЛО И СРБЕ КРОЗ ПИСАНИЈЕ БУДИЛО СССС

  Srecko Macura
  Sydney

  >

  Свиђа ми се

 5. Идолопоклонство.Јачина аплауза једнака снази увлакаштва.Држава у којој за гласно изговорену псовку, када си логично бесан од муке, треба да платиш казну, али ако ти изваде и продају бубрег, украду слободу, понизе десето колено, баце те на под економским нокаутом, сваким даном ти отимају живот, кастрирају као човека-НИШТА.Из тог велико ништа рађа се Вучић -хијена европске политике- достојна аплауза његових поданика.Ако су нас окупирали и поробили, зар да пљескамо и да аплаудирамо? Зар да пљескамо сопственој смрти? АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ КО СИ ТИ ЗАИСТА?

  Свиђа ми се