АКТУЕЛНО

Масовни мистериозни конвој камиона: Банкарска елита одлази у склоништа? (ВИДЕО)


Масовни и мистериозни конвој камиона снимљен је како се помера кроз државу Вирџинију, заједно са комплетном полицијском пратњом.

28.10.2014. Webtribune.rs, за ФБР приредила Биљана Диковић

КОНВОЈ - ГДЕ СУ ПОШЛИ

Док теоретичари верују да је овај мистериозни конвој још један знак припремања владе за нешто МАСОВНО, објашњење се у међувремену појавило: у питању је највећи светски конвој камиона за Специјалну Олимпијаду.

Међутим, ни ово објашњење није убедило аналитичаре да је у питању само Олимпијада.

Да ли ви верујете? Какав је то згодан изговор да се пренесу CDC (The Centers for Disease Control and Prevention), и FEMA (Federal Emergency Management Agency) сандуци.

То је као да илуминати користе добротворну акцију како би сакрили своје праве планове. Интересантно је да је Олимпијада измишљена у Грчкој, баш као и масонски симболизам.

У интервјуу који се догодио 9. децембра 2012. године на The Common Sense Show (Шоу здравог разума), Џим Марс је причао о томе како је отприлике 400-500 банкара напустило своје позиције и сакрило се. Марс је подсетио гледаоце да је елита развила сопствена склоништа којима само они имају приступ. Он је сигурно алудирао на то како следе веома лоши догађаји, а глобална елита је тога свесна и бежи од претње.

Када се званичници владе из различитих агенција масовно повуку, то и није догађај вредан помена. Међутим, када се исти званичници масовно повуку а затим преместе како би формирали сопствене енклаве за преживљавање, онда је то нешто прилично узнемиравајуће, поготово када се обрати пажња на директоре Вол Стрита.

Према званичној политици агенција, неким тренутним званичницима DHS-а и CIA-е и њиховим породицама биће обезбеђено склониште на различитим стратешким позицијама у Колораду ако дође до невоље.